Instagram : @peejburhan

movie review~

dvd adalah banyak kat umah..
so kerja asyik ngadap dvd je..
tp ni antara few yg aku tgk..n aku adalah puas hati..


  1. they wait
  2. the women
  3. disaster movie

they wait

ok kasi review satu2 yea..
they wait ni adelah best jugak..
die cerite hantu la..
hantu die bukan jenis yg kau akan takut nak kemana2 sorang2..
or kau akan takut time nak tido sebab terbayang2 ke apa ke..
tp bile tgk cerite ni..die cemas la..
n sound effect adelah menakutkan..
tah la aku suke je cerite die..
sebab aku rasa x merepek ke apa cerite die..best la..

out of 5 star..aku bg 4 star la..
......................................................................................................................................................................

the women

sangat best cerite ni..
pasal 4 best friends...
aku dah tgk cerite ni 2 kali..
2-2 kali aku enjoy..
best a cerite die..
cuma aku bole tahan terganggu la tgk muka meg ryan tu..
buruk bebenor la plastic surgery die tu..
dulu muda2 muka sweet je kan..
ni ketara la botox n bibir die tu.
cacat je aku tgk..

yg bestnya cerite ni..
tajuk pun the women kan..
amazingly..sepanjang cerite ni..sorang lelaki pun xde ok..
contoh la..die cakap la pasal watak suami meg ryan..
suami ni la..lelaki ini la..boss itu la..
tp sampai kesudah x muncul2 lelaki2 tu semua..

cerite ni aku bg 4.5 star la ..
........................................................................................................................................................................

disaster movie

i'm a sucker for this kinda movie..
i love em all..scary movie series, date movie, etc etc..
except meet the spartans la..
tu mmg tahap dewa punya x best..

disaster movie pun best jugak..
aku sangat suka..
dorg mmg la suke menganjingkan movie2 lain..
i love it. infact..abis je buat entry ni..aku nak layan lg kot.. ;p

apa2 pun..if korang nak tgk cerite ni enjoy..
sile layan video ini dulu.. click here

cerite ni aku bg 5 star la..sebab aku adalah suke..haha
.....................................................................................................................................................................

andai kata korang terasa nak tgk cerite2 yg aku review ni..
n korang rasa x best.
lantak korang la..
maknanya tahap ke'best'an korang x sampai piawaian aku..
cea mcm bagus.. ;p

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...