Instagram : @peejburhan

melayan tekak noy ~

noy ni walaupun dah balik few weeks..
tp tekak die yg mengidam itu ini x abis2 lg..
lepas balik pavillion tu..
aku nak jumpa ben kejap..
jumpa peluk2 cium dah la..
lepas rindu la kire nya.. ;p

sekali noy ajak makan..
gilo ok minah tu..x kenyang2 apa..
die kata teringin nak makan steak...
so alang2 ade area tu..ajak makan kat chop & steak kg baru je la..

aku memula jual mahal..
sekali ben suap seketul dua..
x thn babe..terus order jugak..heheehhh..suke.. ;)

:; noy yg gumbira lebih..edan apesal muka kau ni masam sesajo sekarang eyh?? ::
:: me & ben..ish..gelap gumpita betul la ben ni..dan perut tu..kasik cover sikit lain kali k.. heheh ::

ben biasa la..
pantang nampak camera..
terus.."amik pic i"..
x sukee..tp terpaksa jugak la layan..
ade la byk aku snap..
tp aku tepek 1 je..
aku suke pic die senyum..
kalau setakat pose pandang2 lain..xde masa aku nak tepek..
x kacak puinn..huhu..

:; my itam manish.. ::

aku terlambat lak letak entry ni..
aku lupa ade pic ni.
td tgh transfer pic..
baru ternampak pic ni..
heheh..
xpe la..kire ok la kan..

ok byeeeeeeeeeee

8 Comments:

Ms. Lili@ said... [Reply to Comments]

my sis pun kalau balik skali skala memanjang nye mengidam itu ini itu ini.. kekadang dia bukannye lapar pun, tapi sibuk nak jugak... pastu still maintain keding.. huhu... anyway baju adalah sedondon dengan edan yer.. hehe.

shasha said... [Reply to Comments]

wah wah...muka ben gembira sbb dapat makan steak ke peej??

Tny said... [Reply to Comments]

Alamak damn! AKu terus ngidam chop&steak kpg baru.. yg ade bot tu kan???

Dlu sewa dkat2 situ.. kerap je boleh pegi.. skrg tidak :|

Sweet lah korang.. manish =)

peej said... [Reply to Comments]

ms. lili@,
tu la kan..tp ye la kot..kat sana semua ni xde kan..kalau ade pun noy kata mahal melampau..x pun rasa x sama..
haha tu la pasal..tetibe sedondon ngan edan lak..haha


shasha,
xde la..aku paksa die senyum ;p


tny,
ok la tempat die kan..xde la sedap melampau..tp setakat nak makan tu bole la kan...

sharifahnurhidayu said... [Reply to Comments]

kak peeja!!

mintak kebenaran nak linkkan akak kat blog saye. tq! =p

Musliha said... [Reply to Comments]

adehla.. sodapnya steak..
wahhh.. aku pulak yg teringin..
kamu ni saja tau peej..

Tny said... [Reply to Comments]

Ha'ah.. boleh lah.. pastu harga pun okey2.. tp klo ujung minggu crowded nk mampos!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

steak tu mmg mengiurkan...kampung baru yg nama ala2 ship tu ker dek...akak tak pernah ler try but dorang cakap cedappp..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...