Instagram : @peejburhan

mandikan..dgn harapan~

sabtu tu edan dtg..
die n noy mandikan chemott n hannan..
sucre tu x mandikan..sebab die dah jadi mat tempang la pulak..
tah kene bedal ke apa tu..
so kesian la if nak mandikan ke apa kan..

so chemott n sucre je la..
gigih la mandikan..
dgn harapan..bau sama..n mereka akan berbaik2..

:: chemott yg dah wangi ::
:: pemandi setia kucing2 ku ::

aku x suka bab2 tu..
x sanggup a kene cakar ke apa..
plus aku rasa mcm merenyam je lengan2 ni bile mandikan kucing..
me not loike..

pastu mandikan hannan pulak...

:: hannan yg ganas ::
:: kene kurung..haha keding je die..lawak ::

hannan ni leceh sikit..
sebab die x reti nak keringkan bulu die..
plus bulu tebal kan..
so kene la hair dryer kan die..
lama lak tu...

:; noy yg gigih keringkan hannan..sambil cerite2 kat PG apa tah..tu yg tgn begitu tu ::
:: jahat..nak keluar dpd situ ::
:: kene kurung balik..teruskan keringkan ::

noy buat kejap je..
pastu aku sambung..
ade la 1/2 jam kot keringkan die..
xmo pakai panas punya..sian lak..
so pakai yg sederhana je..
tu pun kaki n ekor payah nak keringkan..
pandai2 la kau hannan..

tp buat masa sekarang..
hannan masih x mesra ngan chemott..
haih..payah betul la kau ni hannan...

9 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

ekekeke.. hannan dia perasan high class kot sebab dtg dr arab.. speaking lain ngan si chemott.. ekekeke..

Ceera said... [Reply to Comments]

eeee.. gedik ok hannan nie.. tak reti nak keringkan badan sendiri.. =P

shasha said... [Reply to Comments]

huih...kedingnyerr...heheheh..cian hannan

Ajipp said... [Reply to Comments]

bila nak berbaik ni...
tak sabar nak dengar chemott spiking arab muahahahha...

pija next time amek gambo chemott lelebih yerkk..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

ko amik cotton bud, ko cali buntut chemot... pastu ko tala pat hidung hanan...
and the other way round jugak...
biar diorg serasi bau tuh

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe...keding je dorang kalo dimandikan ...
bukan hannan jer, kucen akak pun kena pakai hair dryer nak kering kan..mula2 akak rajin la..pastu...pandai2 la dorang...5 ekor lak tu..penattt....heheh

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
tu la pasal..eksyen lebih..


ceera,
mmg gedik..rasa nak sepak je muka die laju2..


shasha,
tu la pasal..die mmg kedng..tp hannan tu mmg gemuks..angkat pun berat gile..

peej said... [Reply to Comments]

ajipp,
insyallah..tp leceh la..chemott sekarang byk lepak luar je..tp akan di ambil ye..


lil^red799,
boleh ke mcm tu??ngeri je..kang aku tersadung apa2..tetibe cotton bud tu melambung2..lalu tercalit ke hidung aku lak..
haha aku suke over kan..


darling8tabby,
tu la..tp lain2 ok..sebab dorg lepak luar..ade matahari panas..cepatr sikit kering..mcm hannan dok umah je..so sian lak..naya je kalau x kering2 kang..

F said... [Reply to Comments]

bestnye!!!!

i have 8 cats kat umah

tapi sumer kucing local je

;P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...