Instagram : @peejburhan

mana nak carik yea??~

sapa boleh tolong aku..
mana nak carik bunga mcm ni??



jgn la suggest yg kat pasar malam..
aku nak yg qualiti punya..
sepit ke apa la..
aku xmo fresh flower ke apa..
ni utk saja2 pakai..if ade majlis best2 ke apa..

siapa tau mana boleh carik??
n berapa harga??

13 Comments:

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

kat the curve flea market. on weekend je bukak. dulu aku suka beli klip & getah rambut bunga mcm tu. tak nampak mcm artificial sgt la. tapi skrg tak tau ada jual lagi ke fesyen mcm tu.

http://www.malaysiavacationguide.com/thecurve.html

peej said... [Reply to Comments]

misz eyeliner,

ye ke??ok yea qualit die..nanti nak pergi carik la..hopefully ade lg la yea..
kalau kedai2 or boutique ade ke??mahal xpe..aku budget bawah rm100..

over kau siap link.mcm aku x pernah pergi curve je kan..hahha

apa2 pun thanks

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ohoo sy xtau psl klip rmbut bunga tu x] but it looks interesting tho. silakan carik sampai jumpa :P

xxxxxxxxx said... [Reply to Comments]

helo! cuba carik kat evita peroni. byk branch dia..klcc ada satu. yg lain tak ingt hehe. dorg byk jugak jual bunga2 ni, tapi agak pricey sket sbb quality tinggi. kalau budget rm100 tu ok kot. good luck finding it! :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

cadangan agak keji.depan kuil..aku x cadang pasar malam kan kan kan?

Mr & Miss Delightful said... [Reply to Comments]

Aah flea market curve ade byk.. mcm2 design and mcm3 harge.. dia ade one booth jual aksesori bunge2 ni je..

Ceera said... [Reply to Comments]

aku tak tau, tapi aku gedik gak nak komen.. tak kire..

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

nyah, aper kata ko tanya Ina Naim (atau ngan nama lebeh glemer: Ina Mawi Penawar Rinduuuuuuu)

hahahahhah!!!

peej said... [Reply to Comments]

wani,
ye dgn harapan..kalau x jumpa aku buat sendiri je la..x susah kot.. ;p


xxxxxxxxx,
owh ok..aku benci evita peroni tu..suka paksa2 dow..tp xpe..nak carik jugak la kan..thanks..


anon,
mmg keji..haha..tp depan kuil bukan bunga segar ke??ade ke bunga2 mcm ni??

peej said... [Reply to Comments]

mr & mrs delightful,
yeah??nanti akan di carik..


ceera,
gilo apo..


ayu ayumie,
hahah..mmg keji...die punya besar gile kot..gile apa..

Otak Belacan said... [Reply to Comments]

Kalau u don't mind overseas, try ebay. Gila banyak choices ada.

Here's one store: http://stores.ebay.com/gabbymacdesigns

Hope it helps! =)

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

kat flea market the curve dah carik?

peej said... [Reply to Comments]

otak belacan,
thanks..i love it..xpe..i try the curve n evita peroni..kalau xde..so akan gune la ebay..


liza,
akan di carik di sana..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...