Instagram : @peejburhan

lulu..lulu..lulu~

xtau mau cerita apa..
cerita lulu je la yea..

nota tetek : cara2 gedik utk memanggil lulu ialah 'liuliu'...lidah adalah sentil lebih2 sikit...

semalam noy mandikan lulu..
ye la..kucing kecik kan busuk2..
sebab dorg adelah bengong..suke sgt main pasir..buduh..
so semalam dah mandi..wangi...


:; lulu adalah baik..noy kata diam je org mandikan die ::

cara2 mengeringkan badan ialah bermain2..
die main lari2 ngan hannan sampai kering..
lepas tu edan layan die main..
maka aku mengambik video..

layannnnnnnnnnn...

video

ok la..
aku nak sambung jahit manik la..
customer aku tu dok tanya, 'bile baju die nak siap'
e elh..kecoh siot..tah mana die nak pergi ngan baju glamourous itu..
ayat die atas adelah tanda2 mau puji jahitan sendiri dgn statement..baju itu glamourous.. ;p

ok la chiowwwwwwwwww..


8 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

lulu...comeii..lepas ni mesti kena ngorat ..hehe

Amy Maznan said... [Reply to Comments]

peej..brp ko ambik upah jahit manik tu? aku pun nak anta baju kat ko lar mcm ni!

Tny said... [Reply to Comments]

Patutlah kurang update.. rupanya ko x abih2 ngn projek menjahit! :P

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. tuh dia..
sudah addicted plus sudah ada customer chase loooo.. hoho.. good luck..

Che Sue said... [Reply to Comments]

eee picit2 ittew liu liu!!gerammm!
wah tukang jahit manik skang ni...patut a bz..tapi takley komplen2 aa..customer owez rite! hik hik hik..

shasha said... [Reply to Comments]

uiksss...terbelit lidah aku nak sebut liuliu...hehehhe....

Ceera said... [Reply to Comments]

aku pun buat entry pasal kucing yang bernama lulu, hehehehe.. kebetulan..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

biasanya kucing2 adalah mengada2 kalau nk kena mandi. bagus gle si liuliu ni kalau dapat duduk diam ;D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...