Instagram : @peejburhan

lepak2 bersama bithday boy~

malam 9 Jan tu..around 12 ish aku dah call ice..wish die..
terus booking malam tu nak jumpa die..
ye la mana tau die banyak plan ke apa ke kan..
sbb aku belikan ice hadiah..heheh..
bukan apa..bday aku die belikan hadiah mahal2..
xkan time bday die aku nak buat bodo je kan..
so masa ke pavillion hari tu..terus la carik hadiah utk die..heheh..

:: aku adalah malas..aku ikat ribbon je kat plastic tu..ikat bodoh2 je..keji ::

so balik je dpd carrefour..
ice call ckp die dah otw ke umah aku..
aku makan sushi mana yg patut je..
then terus ready nak kuar..

ice bersama huda..
aku plak ngan edan n noy sekali..
nak lepak oldtown white coffee...
nak pergi kat JJ au2..
tp time tu dah pukul 10pm..
takut la shopping complex punya tutup awal ke apa kan..

so kite org nak ke tmn melati punya..
seperti biasa gile congested..
so end up kite org ke danau kota punya..
pun gile penuh..
so kite org ke boraque kopitiam instead..

nasib ade kosong...
tp boleh thn gile lembab la kan dorg hantar makanan n air..
tu yg sepanjang malam asyik buat lawak je..

" dorang ni lembab la..boraque(borak) lebih la.."

:; noy & edan..weoww sedondon ::
:: birthday boy with fiancee ::
:: us three ::

lepas tu bg ice hadiah..
ice adalah kelakar..
boleh x die malu2..
aku suruh bukak situ..
die kata nak bukak time balik..
jgn jadi KG boleh..bukak je la kan.. ;p


:: aku belikan shirt...cantik kan..ok la..sini nampak biasa je..tp aku rasa mcm cantik je..huhu ::

:; ni pulak cupcake yg huda bg ice ::
:: aku makan meehoon wantan udang..something like that la..biasa2 ajo..wantan pun dua ketul je..kedekut tau.. ::
:: later makan ini pulak..butter & kaya toast..pun biasa..aku lagi suka kluang station punya ::
:; semua makan banyak2..harga adalah quite affordable la..so xpe order banyak2 ke apa..hehe..plus noy yg belanja ;p ::

later session makan cuppies lak..
semua adelah gedik nak amik pic ngan cuppies..
aku memula nak amik corak love..
semua dah amik..so aku amik ade tulis Happy tu la..
sebab aku kan suke happy2 je..

:; pout kene lebih.. ;p ::
:: ice lg gedik..die amik sayang..huda die suruh amik love..pastu die kata.."i sayang u..u love i.."..amboi gedik betul kau yea ::
:; aku x tau apesal gambar ni mcm ni..padahal aku dah rotate ::
:: lagi pasangan gedik ::

tgh lepak2 n gelak..
aku tgk waiter/waitress tu tgk je..
tetibe aku rasa mcm aku loser gile..
know why??
sebab aku sorang2 ok..
semua ade pasangan..
aku sorang n kesepian2...x sukerrrrrrrr...
mesti org ingat aku ni menumpang kegembiraan org ke apa..
keji tau ben ni..asyik keje 24/7..
payah betul nak jumpa...
kot ye pun nak kerja keras..agak2 la kan.. ; |

so dgn itu..
aku adalah menjadi gile..

:; kesian kan ngan budak ini..sewel rupanya..::

kite org gerak around 1.30 am..
tu pun sebab org tu dah nak kemas2..
owh aku adlaah gembira..
walau ade sedikit sewel..
tetibe teremo sebab bayangkan kalau semua dah kawin2..
ade ke kite masa nak lepak2 mcm ni lg??

19 Comments:

mizz^lady^muack said... [Reply to Comments]

akak nih tomeyl laa....

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku mcm dah perasan memula...
hahhaha sbb ko sorg je single kat situ
hahhahahha ok pe peeja
tu tande nye ko mmg leh survive sorg sorg.....

aku selalu je emo...
bile pk
things wont be the way it used to be
haih...

Che Sue said... [Reply to Comments]

giler lawaaa..er cupcakes tu!! hehehe..me agak kagum ngan cupcakes yg bendela Arsenal tu..camner dia wat??ker tepek gambo je?

err epi besday to ice..(sambil berlalu g belek cupcakes lagi dan lagi..)

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

happy birthday to ice.. bertuah dia dpt shirt from zara :D

Tijah Lawa said... [Reply to Comments]

tabley tahan tgk ko balut hadiah. wakakaka!!! seb baik plastik zara. kalu mak, plastik 7-11 pun jadi jer...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

haha..akak soka la pija bungkus adiah camtu..nampak unik lak dek..

p/s - lama tak jengok pasal cuti/koje banyak anddddddddd...last friday internet down lak kat opishhh..heheh

Ceera said... [Reply to Comments]

aku baru nak cakap, mana ko nye ben.. sekali ko dah cakap ko kesepian, hahahahaha.. takpe la.. dia kan nak kayakan ko..

lily lotus said... [Reply to Comments]

adalah tak siuman ckp diri sendiri sewel..haha..tp sweetlah u all!

monamie said... [Reply to Comments]

hihi..comel!! lawak la u nih! suka baca blog u! *peace*

Tina Najib said... [Reply to Comments]

pija,

sampai ati ko x ajak aku..how could you? i hate yewwww....

aku suka je boraque..soto dia nyum nyum.. and toasts dia pun yummey!

weyhh, kdg2 ko ckp la kat ben, jgn la keja 24/7.. kena la lepak jugak.. ok? :)

peej said... [Reply to Comments]

miss^lady^muack,
tomel??terima kasih..


lil^red799,
kadang2 emo la..tp aku lg suka lepak2 tanpa ben kot..sebab die tu suka nak gerak awal la apa la..x suke ahhh..baik aku lone ranger kan..


che sue,
entah la..tampal la kot....tp rasanya benda tu edible..

peej said... [Reply to Comments]

liza,
alaa..apa sgt la zara nak bandingkan apa yg die bg aku.. ;p


tijah lawa,
sebab aku beli kat zara..kalau aku beli kat 7-e..selamba..plastik tu pun jadi..haha


darling8tabby,
mmg x kot..buruk gile ade la..haha..pemalas..

peej said... [Reply to Comments]

ceera,
masalahnya kaya kah??wah statement keji sebab die x reti2 nak bawak aku shopping..heheh..


lily lotus,
apa kah yg sweet tu??


monamie,
thanks..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

happy bday to ice!! ^^ ha a la, kite pun mengalami benda yg sama2; kdg2 gmbr rotate dgn sendirinya bila upload kat blogger. blogger mereng!!

peej said... [Reply to Comments]

tina,
sebab kau kata dah ade plan ngan geng2 kau..xde la aku nak ajak ke apa..
tu la pasal..keje je..dah seminggu x jumpa ni..benci kan..herghhh..

peej said... [Reply to Comments]

wani,
tu la..bencik aku..memandai2 je..

shasha said... [Reply to Comments]

yer la peej...dah lama tak nampak ben muncul dalam blog nih...

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
sebab die busy la..
kalau x meminang jugak aku aku x tau la..konon kerja keras kan..sile buktikan..ewahh.. ;p

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

mcm agak lame je kk huda pakai braces...bkn dr skola ke die pakai??orr..i ade jmpe die kt mane2 die tgh berbraces.?mungkin time jubli kot?adekah beliau dtg ke terendak tempoh hari??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...