Instagram : @peejburhan

ke pavi kite~

on saturday tu noy ngan kawan die ivy pergi jalan2 bawak CCI die..
so dorang ke pavillion..
so ahad tu die sibuk la paksa aku ke sana..
yes people..aku x pernah ke pavi lagi..
ok pernah la sekali..masa tgk wayang..
xde jalan2 pun..tah la malas..

tu yg beria noy ajak ke sana..
so aku ok aje..
aku ajak ben sekali..
tp die penat..sebab ahad tu pun die keje..
wah semangat nak mencapai azam baru kah??hahha..

around 8 kite org pergi la kesana..
first tuju tempat makan..
lapar melampau..
noy x makan apa seharian..
yg aku lak makan breakfast tu je la..

pergi kat foodcourt aje..
lawakan foodcourt die..
ye aku jakun..so harus la aku rasa food court pun cantik aje..



:: kami makan thai punya makanan ::
:: muka dalah gembira bile makanan di depan mata ::
:: noy ni amik pic banyak2 pulak..aku mintak 1 je..owh by the way..tu baju baru..noy belikan..bagus die tu..pergi mana2..mesti belikan aku baju..tau kot kakak die ni kemiskinan baju ::
:; noy's meehoon tomyam ayam ::
:: mcm senyum paksa je edan ni ::
:; my chicken thai fried rice..ok la..sedap jugak la.. ::


lepas tu kami berjalan2..
mission mencari sesuatu utk seseorang..
dan jumpa..owh aku suka...


later carik kasut..
aku nak carik sama ada wedges or ballerina flats..
masih x jumpa..
plus kedai semua nak tutup2 pulak..
so x dpt la beli apa2..
so sad da..




maka meneruskan perjalanan keluar..
pastu amik2 pic..
sekarang dah start hiasan utk chinese new year pulak..
christmas punya dah bukak2..

:: noy adalah marah..sebab aku amik pic dorang jauh gile..haha..mana la cheq tau..ingat nak pic full ke apa ::
:; nak sangat amik pic dekat kan..haa..amik ::
:: kami berdua pulak..tp aku adalah buruks..tp xpe la..tepek aje la ::
:: gedik tau amik pic cium..sama je kau ngan PG..aku jugak suci..wahhh..sucikah ::
:: suasana di BB..ramai org walaupun esok adelah hari bekerja ::
:: lampu gile lawa..so harus la nak amik pic jugak.. ::
:: bg can amik pic dorang jugak ::

aku ingat dah nak balik..
tetibe noy gile tu nak jugak lepak lagi..
so kami minum di starbucks pulak..




:: candid2..macam muka ade ::




ok tetibe aku dah malas nak tulis caption..kite org lepak until 11..
then gerak..
sorry la..masih malas..
so nak menaip pun hazab gile ni..
ok byeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

15 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

pija,

apsal ko tanya psl amy winehouse tu ehh? musykil aku.. hehe..

shasha said... [Reply to Comments]

hmm...keciknye noy ni...kurus gilaa....hhehehe...anyway...baju kaler oren lawa la peej..

ihatecomicsans said... [Reply to Comments]

baju ko lawa dow.oren retro.aku puji bukan mintak balasan tp lawa retro ar.haha.

fictionita said... [Reply to Comments]

eh! noy's back!

MERRY HAPPY NEW YEAR!!!

arep said... [Reply to Comments]

sakan berjalan sampai malam...

gigih

Musliha said... [Reply to Comments]

dah nak cny..
pokok2 tuh lawa.. ekekekek..
ok.. ok.. orang pun sumer lawa gak.. ekekekek..

Tny said... [Reply to Comments]

Bertuahnya ko.. NOy baik hati, asyik bli kan baju.. errmm mentioned psl wedges ni.. kasi hint kt Noy ke? ;)

Ko sgt lah out-going sejak Noy based kt Mesia =)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

oih gmbr last skali tu adalah lawa! xD may b kah sbb dia in B&W? ;]

gmbr makanan tu mmg droolness. dah mkn ni pun, rs nk makan sekali lagi. ko bersalah krn menyebabkan semorg drooling skang! :P

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

memula tgk gambar ko je...
aku ckp...
eh...chantik baju peeja...
hehehhehehe
jeles mak!

dyan . said... [Reply to Comments]

hmm.. dalam gambar yang peeja jalan dengan edan tu.. nampak macam kurus sket eh?
wah..wah.. persediaan ni.. hehe :P
~~kidding..

hmm.. CCI tu ape kebenda?


**lilred..tak nak approve my request for the invitation ke? huhu.. hmm xperla.. cedih2 ni.. hehe...

hOOdedLicIOUS said... [Reply to Comments]

Peej..tak sangka plak rambut ko panjang ek..huhu

peej said... [Reply to Comments]

tina,
x noy tgh cerita pasal org arab sana sekarang suke buat rambut style sarang tebuan tu..so kite org lupa nama penyanyi tu..tu yg call kau tanya tu..haha..tu je ;p


shasha,
mmg kurus pun..berbeza ngan aku ni..tu la..sekali2 ubah warna kan..aku ni x abis2 pakai baju gelap je..


ihatecomicsans,
tang mana yg retro tu

peej said... [Reply to Comments]

fictionita,
omg..dah lama kot fa..gilakah??


arep,
harus..dah bape lama pulak kot x jalan2..


cny,
a ah..lawa kan..suke..

peej said... [Reply to Comments]

tny,
eyh xde la..mana ade hint..sendiri mau beli..kalau kat noy aku terus mintak nine west..haha keji..
tu la..ade life sikit bile noy ade ni..kalau x mmg x kemana2 la..


wani,
tu la..tah apesal tetibe nak buat b&w..sekali tukar angin..ok la kan :P


lil^red799,
murah je ok..x silap aku noy ckp rm40 je..bagus la kan..selalu baju besar2 ni mesti 100++..xpe..lepas ni nak bodek ben lak..haha keji bukan nak pakai duit sendiri.. ;p

peej said... [Reply to Comments]

dyan.,
gambar je kot..mmg x la kot aku kurus..mcm berbadan seperti almari ye..
CCI tu kire dlm cabin crew..tu paling tggi la..


hoodedlicious,
tu la kan..sebab aku suke siput je selalu..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...