Instagram : @peejburhan

horny..horny..~

td aku bukak friedster..
tdk who viewed me..
then bukak pulak page2 dorang..
then aku nampak 1 clip ni..
youtube..
sedap gile lelaki ni punya suara..
serious merembes aku..

aku x puas..wah ayat x boleh blah kan..
aku pun bukak la youtube n carik video2 die..
ade banyak gile weyh..

dorg ni group.. boyce avenue..sile search kat youtube tu..
dorg 3 adik beradik..sorg lg kawan la..
sendiri baca la..
aku tepek bawah ni..




ade banyak gile video..
ade la aku dah layan sikit2..
tp ni aku tepek 2 yea...
sedap weyh..layannnnnnnnnnnnnnnn...



:: with you - chris brown ::



:: jordin sparks/chris brown - no air ::

gile merembes weyh..
memula gitar..pastu piano pulak..
sexynyeeeeeeeeeeeeeeeee...lelaki main piano ialah sexy ok..
dah la suara sedap je...
gile merembes..
mind you..ni auto publish entry..
masa aku type ni..pukul 2ish in the morning ok..
jadi haruslah horny lebih...
wah malam je kah..bukan aku ni 24/7 kah??haha

aku suke la tgk jari2 dorg tu..
gile magical weyh..
bayangkan lagu2 indah tehasil bile jari2 mereka main gitar n piano..
apakah yg akan terhasil jika jari2 ini digunakan terhadap org..??? :D
wah jauh betul aku berangan..kan.. *larikkkkkksssss*
sebelum aku terkelucahan lebih jauh..
enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
ok byeee...

ok la aku bg lagi 1..
mari la horny beramai2..



:: usher - in this club ::

nyum nyum...
haha tetibe nyum2..*lariks sambil goyang2*

6 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

haha..
tetiba merembes..
gila kah?

:)

ko ni dh wajib kahwin dh ni, hehehe..

Anonymous. said... [Reply to Comments]

Pergh, memang layan gila...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

OMG peeja!!!!!!!!!!!
suara diaaaaaaa
drooollllllliiinnggg gila
mendayu dayu...
cam nak lentok lentok
cam sgt shyekshyiiii
owhhhh jari jari die peeja...
cantiknyeeeeeeeee
OMG OMG!!!!
aku sudah kesewelan juge...
aku nk g surf you tube skang juga!!!!

ai said... [Reply to Comments]

aku pon suka tengok jari2 dowang petik gitar. aku pon leh nk bayangkan kalau jari jemari tu memetik 'buah'...oooohhhhhhhhhhh..

;P GILO!!!

peej said... [Reply to Comments]

tina,
tu la kan..
tp abg ipar kau tu x reti2 nak masuk meminang..


anon,
kan?kan??kan??


lil^red799,
kan..berkali2 aku repeat sambil layan2 ok..sukeeeeeeee..

peej said... [Reply to Comments]

ai,
buah??apakah??hiahahahhh..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...