Instagram : @peejburhan

hasil2 sebab bosan menunggu~

last tuesday noy ajak aku teman die..
nak photostat nota die kecik2..
later laminate..
ok la teman la..
tp aku malas nak turun boleh?? ;p
so gile lamaaaaaaaaaaaa weyh aku menunggu dlm kereta...
buhsan nak mampos..nasib x pengsan..
aku x bawak psp..sebab battrey abis..aku charge..

so dok dlm kereta ngan keadaan buhsan..
aku snap2 la pic x bermotif ni..

:: bear di dalam kereta ::

bear ni ben bg..masa beli mc d..tetibe die belikan sekali..ingat aku budak kecik apa ..
gile lama ni weyh..ade la 3 thn dah kot..
elok plak aku letak situ..xde sapa kacau..
dulu noy letak byk barang2 pink dlm kereta..
semua mama campak keluar..
sebab die x suke..die kata nanti if papa ke..ayol ke nak bwk kereta x seswai..haha

nway bukan itu aku nak cerite..
aku perati bear tu.
tetibe aku terasa mcm muka aku lak..haha..
ok bukan aku la..noy yg ckp few days ago..die kata mcm muka chemott..
so merangkap mcm muka aku jugak la..
memula aku mcm xnak terima..tp perati betul2..e eh..mcm ye la sama..
haha cho punny...


:; lalu mengambil pic sendiri pulak ::
:: cubaan lain pulak..tp hasil adalah tah apa2..sebab kelam kabut..org lalu lalang..mallluuuu ::
:: noy yg lama gile..aku ingat time ni nak bayar dah..rupanya lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi ::
:: aku dpt rasakan die pun sangap tggu ::
:; kereta sebelah aku ::

lelaki ni beli majalah..
aku ingat la majalah..rupanya komik..
x menyempat tggu balik umah..
dlm kereta jugak die baca ok..
lama gile jugak...
haha pelik2 je aku tgk org tetibe..

:: saje snap beg pulak ::

aku dah pakai dah..
memula aku sayang nak pakai..
noy paksa jugak..die kata if aku x pakai..die pakai...
keji weyh paksa2..
so pakai aje la..cuma x puas sebab kecik la..
sbb aku ni kalau bole semua nak sumbat dlm handbag..


:; minah sewel yg masih menunggu ::

aku makin sanggap..
so aku amik pic langgit pulak..
tah la aku rasa lawa..
so aku snap aje..
cantik kan..aku suke area tu..
sebab ade pokok rhu..lawa je aku rasa..

awan yg berkepul2..
pun aku rasa lawa..
bukit tu mcm lawa hijau2..
tp dlm pic ni x nampak lak..
gelap je..apa2 aje la ye..

ni je..
lebih kurang entry x bermotif la..
tp pedulik la..
update aje..

2 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

peej..pic langit tuh lawa laa...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hahaha...tgh2 sangap duk nunggu noy, msh leh wat kija berpekdah...pekdah pe ape yg ko wat tu... ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...