Instagram : @peejburhan

happy birthday ICE~

[STICKY MODE JUGAK]

yeay..ari ni ialah 9 jan...
so maknya hari salah sorang dpd bestfriend aku..
ICE...*tepuk2 sambil tiup trompet*
wah ade ke trompet kan??



happy 26th birthday ice..
ish tua weyh..lg 2 bulan aku pulak..takotttt..
wish u the best in life..
semoga preparation nak kawin kau went smoothly..
semoga jumpa rumah impian korang..
n again..sile la jgn beli jauh sgt..sob..sob..sob..

next year..kau dah celebrate bday ngan status lain pulak..
suami org..ish takut kan..
haha poyo..aku yg takut commitment..tetibe hasut2 kau pulak kan..

apa2 pun..aku sangat happy sebab friendship selama 13 thn ni bertahan selama ini..
hope many years to come ...
malam kang lepak yea...
muaxx...
xpe huda..aku bg ciuman angin je kat tunang kau..
bukan ciuman betul2..x sempat cium ben dah bg tumbukan angin pulak kang..takutt.. ;p

ok la taaaaaaaaaaaaaaaa....

6 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

weh jangan cakap tua. tahun ni gwe dah 25 ok. haha freakin 25. still muda tu. ekeke :PP

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

huahuahuahua tumbukan angin tu tak tahan....
waaaaaaaaaahhh tahun ni aku pon semakin tua weyh...
ye la kan...mana ade org makin mude...
stillll takotnyeeeeeeeeee
owh owh... zaman2 sekolah dulu takde la berangan nak tua mcm nih..
skang ni...
ish ish ish

Ceera said... [Reply to Comments]

hepi besday ice.. =P

Tina Najib said... [Reply to Comments]

huda,
i pun nak bagi ciuman angin, kaakakakakaka... takdelah.. kang ada yg kena tikam ngan suami sendiri, hehehe..

peej said... [Reply to Comments]

wani,
tah la..rasa tua je..mcm takottt..


lil^red799,
i know..how i wish i can stay 21 forever..huhu..


ceera,
thanks..wah mcm kau wish aku pulak kan..

peej said... [Reply to Comments]

tina,
amboi gatalll..meh aku bg kau lempangan angin nak??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...