Instagram : @peejburhan

hannan yg gedik~

sekarang ni mmg hannan je la boss kat umah ni..
bermaharajalela die...
n please la people..jgn la tanya2 pasal sucre & chemott...
sucre tu mmg x ble masuk..
yg chemott lak..asal kene sergah ngan hannan je berterabur lari..
so mmg xdak la...

ni aku snap kegedikan hannan yg kite org nak tido je..
die nyelit..aku tido ngan dzaza...
tp maybe aku lebih empuk..
so hannan dok selit2 kat aku..
geram je...

:: carik position yg selesa ::
:: ye dah dapat...selesa kau di celah2 ye ::
:: hannan yg comel mengubah2 lg posisi ::

bawah ni pulak aku amik video hannan dan dua kenit itu bermain2..
seronok hannan ade kawan...
tp kecik jantan tu semalam kawan dzaza dah amik..
so kesepian la lg sekor tu..
tp xpe...kawan ngan hannan..
cuma hannan adalah arab gatal..
ade ke die membuat cubaan merogol si kecik itu..
tp xpe..kami selaku JAIS...memantau segala gerak geri yg mencuriga kan... ;)

owh btw kami dah ade nama utk kecik tu..
mcm2 nama la keluar..

nama asal die yg dzaza bg bam bam
aku nak bg molly..
yg noy lak kejap mawar..
kejap die nak bg aloya...sapa ari tu cadang nama aloya..
yg mama lak beria2 panggil die lulu..
so nama penuh kenit itu ialah bam bam lulu aloya...
haha gile panjang...
tp ikut mama la..kite org panggil die lulu.. ;)

so here..enjoy video die org ye..






15 Comments:

puterikurekure said... [Reply to Comments]

comelnyeeeee!!!!!!
geram.

Tina Najib said... [Reply to Comments]

alaaaa, comelnya hannan.. kenapa time aku dtg mcm tak comel..maybe sbb dia tgh sibuk jilat bdn dia kot.. so nampak bulu dia mcm comot, hehehehe..

tapi lulu mmg comel la.. geramnya! :)

miszmaney said... [Reply to Comments]

hehehehe..comel la name die..bam bam lulu aloya..hahahahaha..cooo cweeeeeeeeet...

Tny said... [Reply to Comments]

Hahahaha.. aloya.. ooo.. aloyaa...
Hannan macam nk attack mcm rimau!
:D

ai said... [Reply to Comments]

aku terbayang bontot kau tertonggeng tonggeng amik video bebudak ni..keh keh..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

rasa cam tgk video *Blair Witch Project* lak.

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

bkn aku ke yg suggest name aloya tu??

kat pet society pon aku boh aloya~! hahahaha~!

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hannan nak jugak letak tgn die kat ko tuh.... hahhaha

shasha said... [Reply to Comments]

lulu??...ok la tuh...kena dgn kecomelannyerr...

peej said... [Reply to Comments]

puterikurekure,
geram kan..rasa nak penyek2 kan je..


tina najib,
hannan comel...kau je yg dengki tau..


miszmaney,
hahha...nama yg gedik

peej said... [Reply to Comments]

tny,
hannan mmg..bergurau kasar..


ai,
mmg pun..penat gile ok..


darling8tabby,
banyak nye huruf m kak..

peej said... [Reply to Comments]

my spirit finger,
ye ke..lebih kurang la..susah ok..


annasuejie,
ye la tu..kau la..ye ke..asal kau xde dlm society aku???si aloya kau tu..


lil^red799,
gedik gile kan die

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
tu la..mama nak nama lulu..layankan aje la..comel jugak..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hoho best gile byk kucing kat rumah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...