Instagram : @peejburhan

haha...secepat kilat~

semalam blog hop..pergi blog farah...
tgk die beli kuih gandus ni..
gile sedap weyh...
last makan masa bulan puasa..
harus la meleleh je air liur terbayang2 kesedapan inti die tu..
ish x boleh jadi kan..

terus teringat time tu papa kat pasar keramat..
beli barang2 basah...bagus apa ni..tau2 je aku akan craving kuih ni..huhu..
secepat kilat aku text papa..
papa ade 2 handphone..
so aku make sure aku text kat nombor yg ringtone msg panjang berjela..
biar alert sikit..
mihahahaah..

pastu papa balik..
sepi je..
agak kecewa...
rupanya sebelah mama..
elok je die makan senyap2..
haha kejiii...

so aku tepek ini pic, bg korang lak meleleh..
serious gile sedap...

:: beli banyak2 pun rasa x puas je..sebab sedap sgt ::
:: inti die adalah terbaik ok..sedap la..suke gile.. ::
:: muka adalah sangat gembira ::

owh nampak x tahi lalat kat jari ibu aku..
mama cakap kalau ade kat jari pandai buat kerja tgn..weoww...best kan..
noy lak kat tapak tgn belah kiri..mama cakap..boros..
n kat kaki noy pun banyak tahi lalat..maknanya jalan jauh..melancing ke apa la..
aku ni xdok pun :|
owh aku ade kat lengan..org cakap..
if ade kat lengan..dpt tgk org meninggal..
ye la kot..

apa kejadah dpd kuih ke tahi lalat perginya..
gile terpesong..
ok la..selamat meleleh air liur people...

7 Comments:

oja said... [Reply to Comments]

wah.. nampak sedap kuih tu.... harus cari ni.. lagi satu.. oja pun ada tahi lalat kat ibu jari... tapi.. pandai wat kerja tgn ke?????? hehehehehhe.....

ms. lili@ said... [Reply to Comments]

i have 2 moles kat tapak kaki, so masa kecik2 dulu my mom used to tell me nanti besar mesti pergi jalan jauh bla bla bla.. so deep inside pernah le terfikir, "dapat study oversea kot nanti.. takpun kerja oversea.."

hmmmppphhhh takde punnnn.. *iSk*

:P

MisSy F said... [Reply to Comments]

sabar je la.adekah harus singgah lagi this weekend?semestinya.baru nak lupakan tau.tgk2 u update dgn gambar makan kuih tu sekali.terus telan air liur.hahaha.

shasha said... [Reply to Comments]

kuih apa nih??tak penah tgk pun...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite xpernah tau kewujudan kuih gandus ni.. serius! (manakah boleh mendapatkannya??)

oh btw kite plak ada tahi lalat kat tgn kanan and kaki. maknanya pandai buat kerja tgn & jalan jauh.. lololo :PP

Mawar Merah said... [Reply to Comments]

Amboi lazatnya...mesti cari nih!

Cakap Kosong said... [Reply to Comments]

dah lama tak jumpa kuih nih!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...