Instagram : @peejburhan

gile lawa..aku suka~

ingat x ari tu hp prob..
ok la bukan hp prob la..
tp x bole transfer pic yg dpd hp aku...
prob die cable tu la..
so terkepam je la pic tu dlm hp..

tp ni noy dah balik.
ade cable..
so aku kasi transfer la..
of coz la cerite dah basi kan..
tp pic ni pun ade..
so aku tepek ye..

ni masa aku pergi nursery ngan mama..carik bunga..
so dorang dah tukar concept garden die..
gile lawa weyh..aku suka..
die buat cactus...
so aku snap la..




lawa kan..
die tanam segala jenis cactus kat tanah tu..
hias2 ngan batu..aku suka gile..
ye la..cactus ni kan senang nak jaga..xde sepah2 ke apa..
harus la berangan if ade umah laman besar..
nak tanam mcm ni je..lawaaa..
geram gile..esp cactus yg besar2 mcm tu..
tp mahal la kan..if nak tanam yg kecik2..
nak tggu besar tu..tah bile la kan...

sapa yg ade laman...
n kering je laman tu..
cuba la buat mcm ni ye..
inspirasi gitu...
selamat bercucuk tanammm
*ni kes x tau nak buat penutup gak ni..tetibe selamat bercucuk tanam..what the fuck..haha *

11 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

ha a la.. smart gilos.. siap ada putih2 lagi, putih2 tu pun batu kah?

lily lotus said... [Reply to Comments]

sejuk anak mata memandang

puterikurekure said... [Reply to Comments]

oh! memang cantek. ni nak tunjuk kat alang ni gambar2 ni. bagi dia semangat bercucuk tanam.

kenapa akak je yang tak bercucuk tanam ek? hehehe.

sebab....akak MALAS!!! :P

Tny said... [Reply to Comments]

Ha'ah lah.. serius lawa.. macam2 spesis dieorg campur yea..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

chantik chantik....
tp kan... aku tak pernah berjaya bela cactus... percaya tak??
hahahhah cactus aku semedang mathi!!!

shasha said... [Reply to Comments]

hmm...cactus dah la tak susah nak jaga kan...tak perlu baja ke apa ke...tapi kalo ada budak2 kecik bahaya gak peej...kang main2 jatuh atas cactus..tak ke naya??hehehe...

ai said... [Reply to Comments]

cactus aku ade la 6 ketul aku tenggekkan kat atas peti ais tu..ntah bila aku nk tukar pasu. sian aku tengok..dah makin beso! :(

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wuahh kalau kira2, dah agak lama rasanya baca cerita ko ada hp transfer prob tu.. ahax. sebbaik da boleh transfer skang xD (eh btw best lagu kat blog ko yg latest ni. me love heaps!!)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak suka cactus...senang jaga and amat sesuwei untuk akak yg pemalas nak siram ni kan..

tapi kat kedai tu mmg segar bugar kan..dorang pandai la letak baja seaneka kan...

Willie said... [Reply to Comments]

nice

Amy Maznan said... [Reply to Comments]

cantik tapi aku ni jenis malas nak jaga2 benda idup ni..dpt kat tangan mesti mati nanti!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...