Instagram : @peejburhan

clearance sale~

[STICKY MODE]

ok ni ade iklan lagi ni..
ade org mintak tolong..so tolong la kan..
mudah2an bile aku mintak tolong nanti2..xde la org hesitate nak tolong ke apa kan..

kawan aku ni nak pindah umah...
so die nak clear kan barang2 die by next week...
aku tgk barang2 die modern concept la..in good condition ...
sorry xde pic..
ala pergi je la tgk sendiri..
berkenan terus angkut je..

:; click image for larger view ::
umah die ni kat penchala..
kire ikut penchala link la..
ala jalan yg kalau kite keluar dpd ikea the curve semua tu..
nak menuju ke mrr2....before sampai damansara perdana tu..
ade belah kiri tu naik tas..ikut penchala link..
then jalan sikit..
ade susur keluar ke kg sungai penchala..
so ikut situ la..

if rasa2 korang busy on that date..x dpt dtg ke..
korang call la number tu buat appoinment..time bile nak dtg..
sile la bawak pick up ke apa ye utk nak angkut barang..
if terlebih kayo n nak borong banyak..bawak je la lori terus..haha..

ok la tu je..byeeeeeeeeeee...

3 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

jauh aihh..
dak kalu leh coci mata.. ekeke..
nak jugak selit..

nono said... [Reply to Comments]

peej..

promo about my bisnes gak leh???ekekeke...

jom view blog NONO..murah dan berbaloi..:)

CaBaiKeRinG said... [Reply to Comments]

salam menyinggah..

saya pun nak kena buat satu nih!

cabaikering..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...