Instagram : @peejburhan

cerita basi~

ok cerite basi..
tp aku buat jugak la yea..
ni cerite last wednesday..
kite org ke umah acu..
melawat maktok.. :(
sebab edan belum jumpa die lagi..
lama jugak la dpd petang..
sampai malam kite org lepak..

dah nak gerak..
tp uncle akhil nak belanja pizza pulak..
so dah org nak belanja tu..
harus la menerima je kan..


:: semua baca paper ::
:: dorang layan tv ::
:; aku lak layan cermin..heheh..dah xde sapa nak snap kan..snap sendiri je la yek ::
:: domino's ...beef pepperoni & cheese, aloha chicken ..& extravaganza.. ::
:; balunn ::
:; nampak je org nak snap..harus la sengih lebih ::
:; noy pun sempat menyelit di celahan ::
:: apa yg aku lakukan itu..cacat je ::

:: cuba tgk 2-2 pic tu..bukan main lg pose cousin aku tu makan pizza..haha.. ::
:: noy yg most of the time dok je sebelah maktok... :( ish sedih la..mcm x percaya je maktok dah xde..noy marah aku amik pic..so aku amik dpd side ni je la :


gerak around 9ish...
itu pun sebab mama dah x larat...
start rabu tu..
maktok dah refuse nak makan...makan ubat semua..
n she refuse to talk....
semua cakap ngan die..die xnak layan..
maybe la sebab dah xde tenaga..xmo makan..
tp kan..bile mama panggil je..mesti die akan cari mama..

thanks to noy la...
sebab die yg suka paksa2 n make sue kite org lawat maktok
every other day..
so xde la rasa terkilan ke apa..

8 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lama jugak tak makan dominos, oh sgt rindu ^^

tak pe lah, at least korang jumpa maktok b4 dia pergi :]

~chacha~ said... [Reply to Comments]

uwa...sedihnya aku tgk pic maktok ko..terus teringat kat arwah wan aku..owh rindu!!!

mari kita sedekahkan alfatihah utk mereka...:(

Mr. E~ said... [Reply to Comments]

memories.. memories.. memories..
hmmmm....

shasha said... [Reply to Comments]

hmm...sedih gak la dgr pasal mak tok..selalu peej ada je citer yg funny pasal dia...pas ni takde dah laaa...

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

sgt kagum dgn noy....sbb since ko post entry psl mak tok awal2 dulu, dia nmpak seorg yg sgt concern + care utk umur dia..she must be a very good sis for u kan?

Cik Yaya said... [Reply to Comments]

takziah peej. may god bless arwah mak tok.

green apple said... [Reply to Comments]

baru tau the news.

takziah.

zie said... [Reply to Comments]

Takziah Peej. I akan doakan maktok selalu....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...