Instagram : @peejburhan

breakfast di nz~

hari ahad mmg dah plan nak breakfast ngan tina n noy..
so aku ajak la sekali ice n huda..bg meriah sikit..
asyik mengadap muka yg sama je..
buhsan jugak kan..
janji nak jumpa pukul 9.30am

tp malam tu adelah pukul 5.30 am baru tido..
sebab noy paksa2 tgk dvd susuk..
so layan la...
pastu nak tido..tetibe nyamuk lak gigit2 banyak..rimas..

set jam pukul 8.30am..
memanjang aku snooze kan je..
ngantuk gile weyh..melekat2 mata..
sampai la pukul 9.20 tina call..
melompat aku basuh muka n gosok gigi je..
cergas pergi..

kejut noy x jalan la..
die tu kalau mengantuk mmg mcm tu..
sebelum kene maki ..baik aku lupakan je hasrat..
tp later..die lak emo2 gak..kata aku x kejut die bersungguh2..
apa2 la labu..

memula aku ngan tina je..
around 10.30am br la ice n huda sampai..
segar bugar je muka dua2..
aku je selekeh x mandi..haha..


:; huda & tina ::

ice ni aku x tau la pakai power apa..
tp kan die boleh baik ngan semua ex2 die..
n ajaib lg..
ex2 die pun bole je berbaik sesama sendiri..
kire kalau ade 10..9 ok la.. lg sorang tu kire special kes la..mereng ke apa ke..
wah sepuluh ex..ye ke ice??ke lebih??hak hak hak..
kau ade ciri2 boleh kawin empat weyh..semua baik2 je..
haha..matiklah lepas ni huda sepak muka aku laju2.. ;p



gile selekeh aku..muka x mandi..haha..
kau ni ice..gile mcm budak kecik je..
x suke tau pic sebelah kau..
mcm mak budak je..i hate yew..
wah..tetibe emosi..gile..

tina gerak awal..around 11am..
kite org stay 1 jam lg..
pastu masing2 gerak..
sebab ice n huda nak tgk rumah..
bagus betul la bakal pengantin ni..
semua ade je nanti..
tp xpe la..die org ado2..

tp korang..jangan la pindah jauh2 sgt..
nanti aku kesepian..
wah tetibe..

ok byeeeeeeeeeeeeeeeeee..
serious penyakit x reti penutup aku masih berleluasa..

8 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

wahhh..wahh..dah lama tak tgk tina peej...

Musliha said... [Reply to Comments]

adeh.. lama tak jenguk sini..
rindunya peej.. hugsss..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

peeJ,

takde makna ice ada kuasa ajaib whatsoever okkkkk... aku susah gak nak baik ngan ex dia yg lain..huda ni je ok.. sbb dia kan ada ciri-ciri keibuan.. hehe..

and babe, ko ckp kat noy, aku tak suka dia berjanji palsu, hehehe.. me mishh you noyyy..

ohh muka aku kat gambar mcm ntah hape2.. apsal semua org preggie berseri-seri ke? aku je mcm kusam.. :(

EynaShariff said... [Reply to Comments]

"anda telah di tag - sila layari blog eynashariff untuk mendapatkan award anda"

Ceera said... [Reply to Comments]

makin menjadi2 penyakit ko nie..

hOOdedLicIOUS said... [Reply to Comments]

terubat rindu nak tengok tina..dah lama gila tak tengok dia since dia dah privatekan blog dia..haih..

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
ye..sile la tatap puas2..


musliha,
rindukah?/haha over ok..


tina ,
haha kusam..sebab kau pemalas make up2 n nak lawa2 ok..kalau aku..aku suke je nak lawa2.. ;p

peej said... [Reply to Comments]

eynashariff,
ok nanti saya buat ye..


ceera,
aku pun x tau la apa sebab aku jadi mcm ni..


hoodedlicious,
ye..blog aku ni la ubatnya..ikuti perkembangan die kt sini je la ye..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...