Instagram : @peejburhan

azam??~

aku telah di tag oleh dzaza..
serious x perasan...
dah la tag azam baru..
ni dah 9 Jan baru la nak buat..bagusssssssss..

aku sebenarnye x reti la azam2 ni..
tp dah org tag tu..buat aje la ye..
apa eyh azam aku..

  1. carik duit banyak2..x kire la dpd mana sumber pun..tp yg baik2 la..bukan la dpd arah2 pelik2..
  2. nak naikkan lg unique visitor blog..siapa tau mcm mana nak buat ni?? bukan apa..lg ramai ke sini..lg cepat tercapai azam 1st tu kan..haha ;p kire salah satu sumber la tu..
  3. take my relationship with ben to the next level..ho ho ho..beranikan diri..sebab aku ni benda2 mcm ni freakout lebih..walaupun gatal aku tu dot dot terlebih
  4. kurus sedikit...aku menyampah ngan perut aku yg mcm tayar trailler ni..ade hati nak kurus..tp pukul 3 pagi baiknye bantai nasi..ok la..kalau x kurus pun..sapa2 tau x mana aku bole beli spanx..hiahahhh..
ok tu je la..
aku x reti la azam2 ni..
tp kalau ade lelaki bernama azam..dah dia adalah sexy..
pasti tetibe aku reti azam..
ok aku merepek..taaaaaaaaaaaaaaaa

p/s : ni auto publish entry..sekarang pukul 4.07am..
aku masih x tido..sbb patut kene amik noy kat traders..
selalu dah selamat..tp ni sepi je..
aku malas nak tido..
sebab if aku tido..n tetibe kene bangun..
aku akan menjadi seorang yg pemarah..xde mood mcm perempuan nak menopause..
abis mcm mana..
sila la terima entry ini seadanya..
sebab kepala aku dah agak2 ting tong gak ni..

p/p/s : aku br call hp noy..
tetibe kuar ," nombor yg anda putar adalah salah..sila masukkan kod..bla bla bla"
cakap indon..adakah noy masih di sana??haihhh..
aku tido la mcm ni.. :|

3 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahhahahahha
nombor yg anda putar tu ...
lawak seyh...
gilos

ai said... [Reply to Comments]

'PUTAR'.. kahhhhhhhhhhh..kau pakai tepon zaman mana tu peej? bukan tekan ke skang? keh keh..pelik tul endon ni.. ;P

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
tu la pasal..pelik..siapa pakai putar lg weyh..


ai,
tu la pasal..cakap la tekan ke..dail ke..putar..gile old skool..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...