Instagram : @peejburhan

asbestos flaygon???wtf..haha~

semalam noy bg aku tgk clip ni..
very funny ok..
ari ni aku x abis2 aku dok nyanyi2 ok..
eaeaeaeaeaeay.....eoeoeoeoeoeo...
asbestos flaygon~~~~

hari tu ken lee...
kali ni tuts my barreh...
cho punny..me loike..




6 Comments:

Second Sanctuary said... [Reply to Comments]

HHAHAHAHAHAHAHAHA

AKU gelak gila bila baca lyrics dia hahahahaha!!

AHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAAH

Dengan pose dia nyanyi lagi kelakar!! HAHAHAHA

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

hahahaha..lawak gile..
mulot dia xle blaaaa.....

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

Dipetik dari wikipedia: Asbestos is a naturally occurring silicate mineral with long, thin fibrous crystals. The word asbestos (ἄσβεστος) is derived from a Greek adjective meaning inextinguishable. The Greeks termed asbestos the miracle mineral because of its soft and pliant properties, as well as its ability to withstand heat.

Apa kaitan mineral dlm tuts my barreh?

Tijah Lawa said... [Reply to Comments]

wakakakakaka!!!! tak sanggup aku nak habeskan dengar.

tuts my barreh!!

ooye! ooye! ooye! ooye!

Che Sue said... [Reply to Comments]

adeihh..siap ada PLANKTON tuu..sib baik spongebob sama patrick tak terlibat dlm ini bedioklip..

farah said... [Reply to Comments]

memula aku x nak view tp bila dah view, gelak bagai nk rak...ni laki sama nyanyi lagu mariah carey yg christmas tu kan...x menahan, mesti dia bajet sore dia best bangat...wakakakaka...

++ videoklip we belong together tu dah mcm s jibeng, stevie wonder, daud m kilau (take ur pick peej!)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...