Instagram : @peejburhan

aku menyampah..serious~

last few days aku bukak facebook..
tgk ade new friend request..
dpd lelaki...aku x kenal..
so aku ingat maybe reader aku ke apa..
sebenarnye aku malas nak layan2 x kenal ni..
tp kalau reader xpe la..

tp ni aku tgk xde intro xde apa..
lg la x suke kan..
pastu aku bukak la page die...
nampak la muka vain amik pic sendiri...


:; click for larger view ::

aku kasi cover la muka n nama ok..
x baik aib kan org melampau ke apa kan..
nway..lagi berganda aku punya menyampah tu bile aku view profile die...
perasan x??
x perasan ke??
meh aku kasi clear...


yes people...
semua perempuannnnnn je kat friend list die..
ape hal kan...
pastu nak add aku??
nak suruh muka aku terpampang kat situ jugak ke??
dah la x lawa..buat kene kutuk je nanti..

sumpah aku benci ok org2 yg friendlist penuh perempuan je..
ni aku rasa mesti baru join ni..sbb 22 friends je
kalau dah lama join silap2 ade la 400 ke 500 kot perempuan dlm list die..

so bg lelaki2 di luar sana..
xyah la buat keje2 ni..
x menarik pun..
lg nampak tah apa2 ade la..

yg perempuan2 ni pun..
bole x kau jgn main accept je sesiapa yg add kau..
ish..x sukeee..
ke kau hadap sgt nak friendlist kau pun ramai..??

apesal aku penuh kebencian ni..
hihahahah..kerana ini kah..? click here

15 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ko penuh kebencian krn feng shui itu? 8O

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku lagi la...
negero ok....
siaphantar msg kate nak kenal ngan aku
gilakah???
benciiiiiiiiiiiiiiiiii
budak budak dr newcastle ni lah
ntah mana nampak gambar aku ntah
sbb page aku aku private kan
eeeeeeeeeeeeeeee benci benci
asal negero je lekat kat aku ni?
bg laabg abg six pack.. hots tuff..mata biru ke kan
tak yah susah susah hantar msg...
pasti aku approve....
hahhahahha

Iz said... [Reply to Comments]

aku pun tak paham orang yg dlm frenlist dia ade sampai 600 friends, tapi kalau tanye balik, yang kenalnye dlm 100 orang je. 500 tu main add je. tah pape tah.

Musliha said... [Reply to Comments]

penuh kebencian? ekekekek..
tak paham aku..
add reramai tapi kenal kah sumer org tuh?
ke biar jadik tugu je dlm tuh? aisehhh..

Ceera said... [Reply to Comments]

aku memang accept je.. sebab aku malas nak tengok sapa, hahaha.. tapi kalau tetiba gambar main dia sexy nak mampos, memang reject terus aku..

Tny said... [Reply to Comments]

Ha'ah Peeja.. aku pun x suka gak cmni.. lagi2lah klo intro dieorg..
Hi leh kenal.. num fon ade tak
..boleh buat jadi emo x tentu pasal je..

WTF??? Cmtu lah.. aahh diri sendiripun x lama x layan FB..

Memey Anuar said... [Reply to Comments]

peej, nasib aku intro kan? haha :D
aku pon dlm FB aku sume yg aku kenal la. kalau x close pon, mmg kenal.mostly penah jumpa.

kalau lam frenster tu ada la yg bukan2 sbb dulu2 kan main add je. ada jgk yg aku delete.

xyah lyn la org2 gila ni. xde keje.

hOOdedLicIOUS said... [Reply to Comments]

kebanyakkan laki cam tu..zabor jer la peej..

shasha said... [Reply to Comments]

itu pasal la aku malas nak join facebook...hahahhha..macam la aku cantik sgt ramai jantan nak add ek??..perasan...

rosealley said... [Reply to Comments]

erk, aku main accept jek, malas nak tengok satu2, tapi kadang 2 penah la dapat mamat foreigner mane tah, siap2 marah2 sebab aku xreply chat die, terus aku block, huh, nyampah

peej said... [Reply to Comments]

wani,
haha salahkan feng shui..padahal aku mmg pemarah pun..;p


lil^red799,
tu la pasal..aku lak selalu berperasaan..dorg ni buta ke..x nampak ke aku ni gemuk..gile apa nak berkenalan..


iz,
exactly..dulu zaman2 friendster aku paham kot..maybe 'IN' la kot kau nye friendlist nak ramai2..sekarang org x buat kot..

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
kan.tah apa motif tah la..


ceera,
ye ke??aku x suke dow..sbb aku rasa menyemak..membuatkan aku payah nak carik kawan2 aku yg betul2..


tny,
kan..lg menyampah..takut la cyber world ni..esp sebab kite x tau keikhlasan seseorang tu kan..

peej said... [Reply to Comments]

memey anuar,
sama la..mostly aku kenal la..kalau x mmg aku x add..yg x kenal pun reader2 aku la..dah org nak add..aku approve je la ye..walaupun bukan ade apa kat fb aku tu.. ;p


hoodedlicious,
kan kan kan..x suke..


shasha,
aku suke sebab ade kawan2 kat situ.so bole la tgk perkembangan org ke apa..

peej said... [Reply to Comments]

rosealley,
owh aku x suke..sebab aku x suke tgk muka2 x kenal ade..kadang aku tgk blk..aku teradd ke..agak2 x kenal..aku buang balik..haha padan muka..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tu la ye..banyak gambor2 chicas je dalam tu...hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...