#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Selamat Hari Raya peopleee~ [STICKY MODE]

*new entry kat bawah*

memandangkan header tu buat hal..
so aku buat entry la ye..
katanya mood raya dah mari kan..
kalau mood raya korang x mari jugak..
nampak sgt something wrong somewhere la ye..




:: cantik kan???aku dpt dpd email kawan aku..i loike ::

so disini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri bg semua yg mengenali diri ini..
ewahh..mcm ucapan salam lebaran di perantauan kat tv je..keh keh..
ok poyo2..again2..

Selamat Hari Raya untuk semua readers aku..
semoga hari raya ni korang happy2...
sile la makan ketupan n rendang sampai perut meletup..
aku x mau cakap..makan tu slow2 la apa la..
sebab aku tau..semua akan pelantak makan banyak2..haha..
ye la rendang je aku sebut....korang xde daging sambal..
aku makan ngan daging sambal..nagn kuah kacang..ngan timun..bawang..indahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
x pun daging sambal ngan kuah lodeh..wooowweee..x sabar nak raya..

dengan ini jugak aku nak mintak maaf zahir dan terutama sekali batin..
sebab aku suke je lucah2..so sedikit sebanyak mesti batin korang terganggu jugak..ngeh~
jangan tipuuuu.... ngeeeeeeeeee~

sapa2 yg balik kampung..save journey..
jangan bawak kete laju2..biar lambat asal selamat...
dok belakang pun jangan lupa pakai seat belt..
jadi la mcm aku yg berhemah ini..masuk kete je pakai seat belt..sangat freak..

aku x sure blog aku akan ade update or blog ni pun turut beraya..
mmg la kampung aku ade internet..
tp aku ade la adap kesusilaan lagi..xde la aku nak pakai laptop org..
buat mcm harta sendiri aku pulak kan..

utk yg x balik beraya...yg jauh di perantauan..mcm noy jugak *tsk.tsk.tsk*
semoga happy raya kat mana2 korang berada..
takpe..jauh di mata..tp dekat di hati org2 disini..
tp tang perut jauh jugak..
sebab aku dapat makan best2..korang x dapek.. ;p

byeeeeeeeeeee..
aku ni mintak maaf..
tp last2 sakitkan hati org..hahahah
pedulikk... ;p

utk raya~

sorry lambat update..
jiwa kacau...

ni barang2 yg beli utk raya..
xde la grand2..
beli apa yg perlu je...
lain2 pakai barang lama je..

last sunday pergi great estern mall..
nak pergi beli barang kat southern pottery..
konon mama nak beli tempat utk cake je..
tetibe seperti biasa,,terover2..
tetibe siap beli bekas kuih la..tempat letak tisu la..punch bowl punya senduk la..
apa2 aje la ye..
tp xpe..sale..
so x mahal..total semua barang tu..rm160.40 je..murah kan??

:: barang2 itu ::

so here..
aku amik pic carpet2 yg beli ari tu ok..
ari tu malas nak snap picture..
sebab umah x abis kemas..
ni dah kemas..bole la snap2..
n tepek picture.. :)

:: living area ::
:; another shot..different angle ::
;; depan tv punya..sorry xleh nak amik pic penuh..mama tgh landing la ::
:: ni kat landing area lak.. ::

tantik kannn???
tp chemott sangat kelakar ok..
die geli nak jalan atas carpet ni..
xtau la sebab tebal ke apa..
selalu umah aku pakai rug je..
x pun tikar..
ni carpet..die xnak jalan ok..
die pijak sikit die reverse..
pijak lagi..riverse..last2 die lompat..
if jalan pun..die lari laju2..hahaha..

ok la..aku nak packing la..
nak balik kampung jap lagi..
then nak hantar kucing boarding kat petcare sini..

td tina dtg...
bile die tgk sucre die gelakkan ok..
die kata, 'ni kau nak hantar boarding..mcm tarzan je aku tgk sucre ni..chemott tu ok la '
hahah..cilakak ok..
xde la..mcm x fair la if hantar chemott je kan..
kecik hati sucre tau..
so hantar 2-2 sekali..

ok la..chiow..
selamat hari raya people...

sigh~

i cried my eyes out..
muka semua bengkak2..overdose nanges..
dapat chat jap ngan noy..
rasa sangat lega..tp still hati x tenang..

sometimes..org nampak aku mcm happy2 je kan..
tp dalaman org x tau kan..
aku rasa kesabaran aku ade had..
tp aku dpt rasakan..aku dah x bole terima semua ni..
cukup2 la..

better stop..lg type..lagi menjujuran air mata ni..

x sure~

aku sakit hati sgt2..
dah lama sgt pendam ni..
x sure perasaan sakit ni temporary or permanent..
rasa mcm menuju ke permanent je..

dah la ym ni x bole nak log in..
i need someone to talk to..haihh..

kemas2~

ok lepas je beli carpet...
apa lagi..gigih la kemas2 kan..
sebab selagi x abis kemas..
mcm mana nak bentang carpet baru..hua hua hua..
sanggup...

tapi yg sedihnya...
aku ngan mama je gigih..

:: mama gigih ::

turunkan frame abuk2 semua..
siang tu dah turunkan pinggan2 kaca semua..dah cuci..
lamp shade semua la..
umah aku kan pakai antik..kerawang2..
so ni tgh gigih buang habuk

:; aku ngan mama bukan main tonggeng2..dorang relax je tgk tv..papa sile panggung..p.g siap gigit kuku..haih ::

:; tgk bola...citt ::

:: lagi x bole blah..siap ade tilam semua..padahal aku tgh nak buang abuk ni tepi die..hishh ::
:; tuan blog buang2 abuk kerawang kat coffee table..:;

pakai berus ikea tu..selalu jual..die ikat sekali 2..
serbaguna berus tu..i like..
so sile la korang beli jugak k..

lepas mama ngan aku dah buat banyak gile..
punya la paksa ayol bersihkan lampu n kipas..
ye la..die janji lepas tgk bola..
tapi lepas tgk x reti2 lak nak buat..benci..
tp setelah mulut aku n mak aku laser2..baru la die buat..hahah..


:: time ni dah abis buat lampu.. ::
:: tau aku nak amik pic sanggup pusing balik purak2 buat keje..haha..gilo ::
:; time ni mmg penat nak mampuih la..ye la vacum semua la..pengsan ::
gile penat weyh..
ye la..umah aku ni mana ade bibik ke apa..
dulu ade la..weekend helper..
tp mama dah malas nak amik..
sebab mostly ialah tea lady office mama..
so dorg suke bawak cerite ke office..
cakap la..umah aku ade siapa..
kereta ade berapa buah la apa la..
pastu umah officemate mak aku sorang lagi..
die cerite kat mak aku pulak..so mak aku x suke..
bawak mulut..
mak aku x suke kecoh2 ni..
so x payah..

so masa kemas ni..kau bayangkan la habuk die mcm mana kan..
gile mcm nak mampos..
tp bile dah bersih ni..rasa hidup lebih ceria..haha.tetibe..gilo..

pastu susun2 ni pulak...
mmg dah bertahun la..everytime raya..mesti susun..
baru la feel kan.. ;)

:: kad2 raya di cucuk ::

zaman sekarang kan xde kad2 raya ni..
so kite org dapat 14 je ok..tsk.tsk
zaman dolu2..banyak2..siap xde tempat nak gantung2..gantung kat macam2 tempat..
ni sikit..kasi jarak antara kad pun jauh2 je..heheh,..
xpe la kan..janji ade..apa2 aje la ye...

:; jeng..jeng..wah..sangat berseni kan.. ::

gambar carpet tetibe xde kan?/
nanti la aku snap..
sebabnya umah belum 100% siap..
dah siap nanti makcik snap ye..

dpd 1..jadi 3~

semalam elok lepas bukak puasa..
aku ngan mama tgh tgk tv..
tetibe dorg tukar channel..
sebab nak tgk bola..
hishh..gile tension weyh...
x tau la nak buat apa..

online mmg jauh sekali la...
bapak bosan weyh..sana sini sepi...
gile bosan..blog hop pun xde makna..
last year xde la teruk mcm ni..
ade gak la update..ni mmg sunyi habis weyh..
ikutkan hati..aku pun malas je nak update..
tapi kang banyak la pending..sebab raya confirm akan bertalu2 entry kan..
so buat jugak la..

so mama ajak pergi kedai carpet kat jelatek..sebelah asam pedas tu..
malas nak masuk complex ke apa..
x sanggup nak jam ke apa ke..
so pergi yg dekat2 sudah..

memula mama plan nak beli carpet kecik utk ganti yg ade kat dapur..
tapi aku cakap beli tikar je dah la kan..
tp bile cakap ngan papa..
papa cakap tikar depan..letak dapur..beli la 1 carpet utk hall ni..

wahh..pucuk dicita..ulam mendatang..sukaaa..
alaaa..umah kite org pun dah lama x pakai carpet elok..
sebelum2 ni pakai rug je..sakit buntut duduk..
pastu last year pakai tikar je ok..sedih..
tp selesa je aku rasa..no complain..

sampai sana..carik la carpet..
jumpa..yeay..mahal sikit la..tp puas hati...
ok la mission accomplish...
tiba-tibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....mama naik syeikhhh...
beli lagi 1..kecik sikit..die kata utk depan tv..ok layan...

:; lelaki arab tu pandai cakap..rasa mcm nak mata kelip2 je tau..tp aku geli loh..tangan die punye bulu pun dah mcm carpet2 die.. dah la masa aku snap ni..die siap cakap, 'u nak ambil gambar saya ka?'..hish..x bole bg org senang ::

;; gile buruk muka aku..sebab nak cepat2 amik pic..haha.. ::

pastu ingat dah ok la..
tiba2..mama nak satu lagi pulakkkkkkk....
die mau utk area computer punya..die kata kalau x..x matching..
mama mmg mcm ni..die cerewet sikit..nak matching2 la apa la..

:: hasil rembatan..3 carpet ::

suke..dah lama x pakai betul2 carpet..
so semalam..bentang je..terus baring sambil feel nak berenang..
hahaha..gile KG..mampuih la..

tu pun mama masih gile..
die kata nak pergi lagi..
nak tukar kat meja makan punya pulak..
wahhh..over mak kau noy..
org suruh beli satu..
melampau 1 umah die nak tukar..hahaha..

nway..gambar carpet nanti aku letak..
once umah aku dah kemas2 k..

mcm2 style hamper de kan~

mama dpt hamper dpd suplier die..
walaupun department mama dah tutup..
tp lepas belas2 thn keje..dorg dah mcm kawan..
so bg la jugak..

mmg aku ade snap2 pic ari tu..
tp malas je nak masukkan dalam blog..
semalam masa kemas2 umah..
sambil2 ym ngan noy..bukak webcam semua..
so masa tgh angkat..
noy nampak..
die nak tgk la apa la..
so aku cakap..
aku letak je la kat blog..

sian je die tu..segala bende die nak tau..
layankan aje kan..

:; kotak suede pulak..mcm2 ada kan ::
:; simple je decoration die ::
:: dalam die letak benda ni..i loike ::

dulu last year ade dapat jugak..
tp last year pakai bunga rampai..
ni pakai potpuri la..
pastu last year dalam die dpt sejadah..
bile gune sejadah tu..masa sujud je..indah weyhhhh..
wangi gileeeeeeeeee...sukeeee. :)

:; ini isi die...::

1 songket apa tah..table runner kot..x bukak lagi
2 kuih raya..sedap kot..sebab biskut last year die sgt la stone..
itu je ok..
yg ade chips la..kacang la..aku rasa cina tu tambah..
agaknya die pun x sanggup tgk ade 3 bende je dlm tu..

tah la..aku x paham kenapa org kedekut sgt nak letak barang2..
i mean 3 je..gile kedekuit weyh..
aku punye hamper atleast 8 bende ok..
biar la org happy sikit kan.
tp apa2 aje la ye..org dh bg banyak cerite lak.. ;p

ok chowwwwwwwwwwww..

manusia pun bole traffic jam~

semalam abg aku ayol ajak teman pergi danau kota..
ok je la..apa2 je la kan..
so bg tau ben...so ben pun nak ikut..apa2 aje jugak la ye..

so lepas berbuka..
ingat nak lena jap..
pastu around 9ish bangun la kan..
tapi dzaza mintak tolong hantar kat LRT..
sebab die dah nak balik kg dah..
so aku ajak mama teman..sebab P.G pergi recording la apa la..
patut dzaza suruh hantar kat lrt setiawangsa jer..
tp mama semangat nak hantar sampai kl sentral...
kite org gerak kul 8.30pm..

huishhh..jam nok..semua org nak gi shopping kot..
tp nasib berjaya sampaikl sentral kul 9.15pm mcm tu..
sebab kakak die dah tggu..then ke klia dorg..naik apa tu...kejap je kan..
flight dorg kul 11ish pm..

apa2 aje..
pastu aku menempuh nak balik lak..
memandangkan aku tau jam sana sini..
so aku masuk gune jalan mindef je..aku ade sticker..huhuhu..
so xde la jam2..terus sampai depan setiawangsa..bagussss...

balik je umah..ayol dah ready..
dok2 kejap..kul 9.50pm mcm tu gerak..
jenuh weyh...nak mengambik ben je jam melampau..
nak sampai ke danau kota pun jam gile..
sampai area danau kul 11ish..kau bayangkannnn..
nak carik parking pun 1 hal punye payah..pusing 3 kali kot..
last2 kite org parking about 200-300km..jauh.. * silap..200-300m sebenarnye..bukan km..thanks to wani sebab sedar.. ;p ..mampuih weyh kalau jalan 300km....haha *
bole kurus weyh kalau hari2 begini jauh aku menapak..herghh..

sampai je sana....
gile lautan manusia...ramai nak mampos..
x pernah aku tgk ramai mcm ni..
except sambutan new year ke apa..hahaha...
jalan toksah cakap la..macam semut..
bukaan langkah kecik2 je..ngeh~

:: amik kau ramai nak mampos org ::

aku ngan ben la kelakar..
ben x abis2 suruh aku kepit handbag aku..
side yg ade handbag tu sebelah die...
pastu die pegang tangan aku..
wahh..betul punya security ni..

me : pegang tangan mcm x kemaya(bermaya) joi(je)

ben : kemaya(bermaya) laaaa..

me ; andoku(manjaku) x lock pun tangan ite(kite) ni... (lock = gengam kuat2)

ben : lock ahhh...

me : taaakkkkkkkkkkk...andoku lock pakai padlock murah..x pakai tolex(solex) puin...

ben : tolexxx(solex) aaaa..mana ade murah..

me : ni tolex beli kat patar(pasar) malam punya tolexxx...

ben : x aa..tolex original... *pastu gengam kuat*

pastu baru ok..
pastu jalan2..beli2..bile nak start bergerak je balik..
aku hulur tangan..

me : tolexxx..tolexx..nak tolexxx..

ayol tension je tgk aku ngan ben..hahha..
padan muka...sapa suruh gf kau jauh ...
x dapek nak solex2.. ;p

pastu menyinggah beli2 lagi..
aku nak la jugek muka aku dalam blog..
ajak la ben amik pic..


:: ben & me ::

kau tgk muka ben tu..
gile x ikhlas weyh..
tau la kau tgh pilih2 barang kan..
tp apa la salahnya layan jap aku ni..
cuba kalau die ajak amik pic..aku buat muka mcm ni..sentap weyhhhhhhhhhh...
btw..gile kerdil aku di samping ben..haih..

:; aku snap lagi kebanjiran org ::

:: pilih2 belt pulak ::
:: gile babs ramai org ::

pastu singgah basuh silver..
selalunya tggl barang..then jalan2..pastu dtg amik balik kan..
tp x sanggup la weyh..
kite org tggu je sampai siap..
pastu amik jalan luar..
x sanggup lagi nak rempuh jam manusia tu..

:: menunggu barang2 silver di basuh..wow weeee ::

beli2 lagi..
gerak around 1ish am..
aku rasa sikit hari danau kota ni pun kene halau mcm kes uptown damansara..
ye la..ramai org..
mmg sakit hati la if umah aku area tu..
nak keluar masuk pun payah..
n kat situ ade station minyak situ..
aku rasa mcm semalam tu..malam mmg business kurang la..
sebab???sebab kete x bole kuar masuk pun..org block laluan..
plus half of the station je penuh ngan motor...org parking..
boleh???ish rimas aihhhhh....

aku x beli apa pun..tsk..tsk..tsk..
lagi pun aku nak beli apa pun kat sana..
kalau ade pun..aku xnak..sebab x sanggup nak menempuh org2..
pengsan..

hish..tah bile la nak shopping ni..
silap2 thn ni raya pakai baju kurung sesaja..
kata baju kurung berlambak.. ;p

menu ramadhan day 25~

ni adalah menu berbuka semalam..
ikut hati dah malas nak update..
semua pun dah mood raya kan..
sini sana sepi je aku tgk..
tp kang x update..
banyak la pending entry..
nak xnak..buat jugak kan..

so here it goes..

:: masak lemak siput sedut..ni papa teringin..so beli sikit je ::
:: pucuk ubi & petai tempoyak tu..ni maktok buat..gile gigih..apa2 aje..aku x rasa pun semalam.. sbb x terasa mcm nak makan ni..::
:; mama beli tomyam seafood..wowwweee...sedap gile..aku hirup sampai abis..sodappp ::
:: telur dadar seperti biasa la kan ::
:: ikan pekasam..ni pun x makan..x reti aku makan bende pelik2 ni..tah la..x pernah pulak rasa..tah2 sekali rasa..suke ;p ::
:: sayur campur..ni homemade la..ben makan mcm budak kecik..sayur x amik..die kutip fish ball je..haha ::
:; ikan sumbat..aku teringin nak makan..dah lama x makan..tp ni punya x sedap la..siap ade sumbat kelapa..so me not loike.. ::
:: me & bento ::

semalam pakcik hitam manis ku ini berbuka sama..
die beriya nak sama2..layannn..
die ajak buka luar..
tp aku x kuasa la..
nanti la..tggu weekend..bole soping2 sekali..la la la~
x pun tggu monday kan..kurang sikit org..
semua dah balik kampung :)

dik junittttttt~

semalam ym lagi ngan jonet....
tp kali ni aku pakai web cam lak..
weewooo...seronoks..dapat tgk dik junitttt...

:: kapt dr. jonet & me..gile serabai aku..haha ::

aku saje je panggil die dik junittttt...
sebab die kata kat sana..PMC die..a guy la..around 30 mcm tu suke kacau2 die..
so aku bayangkan lelaki tu panggil jonet.., "dikk junitttt" *sile gune nada indon..haha*
ok obviously x la kan..aku saje je..
sebab masa last aku karok ngan jonet tu..
kite org nyanyi lagu dangdut..
lagu yg.., ' gantengnyaaaaa pacar ku ...auwwwwwwwwwwwwwwww'
so mcm teringat2...
tu yg semalam asyik la sakat jonet..
PMC = lelaki yg nyanyi 'auwwwwwwwwwwwwwwwwww'
paham??x paham sudah...
korang kene karok lagu tu baru korang paham lawak ni.. ;p

:; jonet ni kadangsengih je..psycho..bile aku tanya kenapa..die kata seronok dpt tgk aku..gilo ::

pastu aku tanya la apesal x pakai topi kan..
saje je soalan bodoh..mmg la dlm bilik x yah pakai topi..
so semalam aku suruh la die pakai..
ye la..ari tu kan x dapat snap pic die pakai topi..
kali ni dapat..heheheh..

:; gile babi 2-2 gelak2...lawak la..sebab tetibe pakai topi dlm bilik..aku gelak logik la kan..tetibe jonet pun gelakkan diri sendiri..apa cerite tu??haha..buduhh ::
:; yee haaa...mcm cow boy je aku rasa..lawak..::

noy n jonet boleh geng la..
sama2 pakai topi..
aku je x pakai topi..
xpe..nanti aku pakai topi bile dah kawin ngan ben nanti..kah kah kah..
ooppss..lupa lak bulan puasa..
sorry la..aku nih kan a.d.i.d.a.s....cannot help it.. ;p

:: proses conversation mcm mana jonet bole pakai topi..*click for larger image* ::
:; ni mama lak tenggek ::

tu pun aku x snap papa lak tenggek..
kalau online kat bawah ni mmg x senang..
ade je kaki tenggek..
kacau weyh..x focus tau.. ;)
nak gossip hangat pun x dapat..

sudah addicted weyh~

semalam teringat2 je spicy chicken mc nuggets tu..
so semalam..terus gi mc d..drive through..
beli..satu set..
siap taman..beli mc flurry lagi..
oreo mudpie..


:; oreo mudpie ::

aku x berapa suke..end up aku makan quarter je..
sebab ade rasa coklat banyak sgt kot..
makcik x sukaaa...
baik oreo biasa je..
ish2..rugi2..

:: adegan tutup mata adelah kerana muka gile serabai..haha.. ::
:: fries n nugget itu..i likee ::

aku still nak la nugget tu..
how..nak pergi beli lagi la..
tp mahai la..rugiii...
makan nak..kuar duit xnak..haha..

buat penat je aku buat tau..herghhh~

babikkkkkkkkkkkk...
aku tgk ramai je buat header utk raya..
tetibe mood rajin dtg..
aku pun buat jugak la....

gigih ok..
siap free hand..ngan free mouse tau lukis pelita bagai2..
siap tangan gigil2 lagi..
walaupun x lawa pelita tu..tp aku sukaaa jeeeeee...



siap crop kepala kau ceera oi..ni pic kat wed tina..
halal je la yea..sebab aku xde gambar pakai baju kurung la.. ;p
if ade pun buruksss je...
xkan nak letak gambar seksi2 lak..
cea..mcm la ade gambar seksi..haha.. ;p

nway..aku gigh save semua..
letak jadi header...die kata ok..
tp bile view..x dak puinnnn...
grrrrrrrrrrrrrrrr....
xpe la..x merasa la nak ade header raya..
so korang tatap kat entry ni je la yea..

chiow..

menu ramadhan day 24~

semalam menu terlebih meriah..
masak banyak..
beli pun banyak..
tp as usual..by the time sahur..abih je semua..


:: kaki ayam - bontot ayam - hati ayam...percikkk...baik punyeeee...mcm2 ayammmm...::

hahah..mesti ada antara korang yg ngeri kan..pedulik..aku suka jugak..
aku dpd awal puasa teringin nak makan buntuit ayam..
sedapp wooooooooooo..lembutssss..
tp x dapat..so semalam mama beli..yeee hawww... i loike..
aku suke..x kire la org cakap makan buntuit ayam nanti mulut becok ke apa..
mmg aku ni dah becok pun....so lantak..
so semalam..7 buntuit berjaya masuk perut aku..la la la..

:: tauhu sumbat...yg di beli..x sure sedap ke x..aku x makan pun ::
:; kerabu mangga..pun aku x makan ;) ::
:; home made - ikan jaket goreng ..pun aku x makan ::
:; home made masak lemak ikan jaket & peria..pun aku x makan.. ::
:; lebihan tempe & petai sambal..kiterog tambah cili n kentang..pun aku x makan ::
:; home made ulam-ulaman & sambal belacan ...pun aku x makan ::
:; daging masak kicap..home made..pun aku x makan ::

semua je aku x makan kan..
so apa yg aku makan???

:; aku makan laksam..gile sedap weyhhhhhh..perit buntuit..haha..pedas ::

sambil2 snap suasana berbuka..
asyik2 gamabar makanan je kan..buhsan gak

:; P.G n edan..edan mcm kene penyakit parkinson je..haha..mcm spactic pun ade, 'nak picang..nak picang' *noy je paham*..haha ::
:: snap lagi sekali.. ::
:: mama & papa..tgk la muncung bapak kau tu noy..mesti kau rindu kan..haha ::
:; maktok kesayangan noy ::
:; tuan blog yg gile serabai...tp nak jugak amik pic sendiri::

haha..
aku nama je x puasa..
tp dok table mcm puasa jugak..
ayol je dok terpinggir..
kat meja coffee table..ngadap tv..
padahal aku dah bg die duduk..die yg xnak..
maybe die nak diet kot..
if dok depan lauk..banyak lak makan kan..
sebab die nak jumpa awek die raya ni..
tu yg gigih..nak jadi abg sasa...hahaha
owh lupa cerite kisah chentaa ayol kan..i owe u guys 1 la..nanti aku cerita k..


:: ayam golek yg dibeli dia pasar juadah au2 ::

last tangkap sebab papa balik tepat2 nak berbuka..
so x sempat transfer...
sbb tu gambar2 earlier ade plastic tgh2 tu..ikut done je dorg tu...
so ni aku sudah transfer..sedap ayam golek ini..aku sukaaaaaaaa..

ok la..itu aje..
tata byatches~