#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

keji je aku ni~

semalam kan mood aku mcm tah apa2..
sbb sentap ngan ben..
tp aku sentap sorang2 je..die bukan heran..
nak heran apa..aku sentap pun die x tau..
die rasa mcm x salah je die tuh..herghh...
biasa la..kalau emo..baru la terpikir2..konon..is he really my mr. right..
tuh yg pikir2 jauh..cea poyo..

sekali masuk msg dpd ice..
die cakap die dah beli engagement ring..happy mode la tuh..
uwaaaaaaa...lg la aku ala2 emo kan..
ye la..aku tgh pikir2 xmo kawin la apa..
tp ice lak dah nak kawin..
so aku relax2 dulu..lama sikit baru reply..
reply pun ala2 je..mcm x ikhlas..
keji gile..tp aku ikhlas ok...
cuma jiwa kacau..so xleh pikir sgt..

sekali ice tau ok aku tgh mood swing..
terharu aku..ben pun x tau aku bad mood ke apa..
siap kalau aku merajuk ke apa..
ben pusing cite..mcm aku lak salah..die lak merajuk..
aku lak kene pujuk die..babikkkkkkkkkkkkk...
nway, sbb tuh la aku sayang semua kawan aku yg bape kerat nih..
dorg tau je semua..tsk.tsk.tsk..emo..

:: me & ice..bagai mak ayam n anak ayam..haha *asal mulut aku over tuh??cite sikit..hahha..x suker ok..terlebih sudahh* ::
pastu reply2 ngan ice..
siap last msg ice bg aku...
aku sgt touch...terlalu sentimental..
aku x reply pun..sbb so touched
siap aku end up tutup muka..nangis2..
huish..emo betul semalam..*damn..tulis nih pun dah syahdu nih*
gilo..hahaha..

so lepas tuh aku ok la..
malas pikir masalah2..
n as usual pujuk je diri sendiri kan..

n to ice..thanks for the msg..
jaga huda baik2..
u guys totally deserve each other..

owh..aku kesepian..help..!!
xde la..saje gedik tuh..
aku biasa la..gaduh kejap je ngan ben..
pastuh ok je..walaupun sedikit bengang masih ade.. ;p
sapa yg gilo kat sini???angkat tgn.. *aku angkat tgn sambil mata kelip2*

i miss u la noy..
miss nak ngadu2 nangis2 kat kau..
cakap aku benci ben..xmo kawin ngan die..
pastuh kau sokong2..suruh aku carik bf lain..suruh kurus la apa la..muahahahah
padahal..hakikatnyer..kau tau je..aku akan end up ngan si hitam manisku tuh jugak..la la la~
i lap u bebeh...

:: my kominyo yg sengal ::


♥bye-bye...muaxx♥

mari layan youtube~

aku tgk bende nih semalam..
aku rasa lawak nak mati..
so aku nak share la ye..
kalau sapa2 dah tgk tuh..
tgk je la sekali lagi..sbb mmg kelakar..
meh gelak ramai2.. ;p

Bulgarian Idol - Ken Lee by Valentina Hasan





♥bye-bye...muaxx♥

mood swing = aku jd mengarut~ *edited*

caution : entry berunsur lucah..kalau rasa2 x suke..blah..

semalam ym ngan tina..
pastuh ben call..cakap la few stuffs..
tetibe aku mcm bengang gile ngan die..
rasa benci gile..mmg spoil mood aku je keje die...
dah la die jenis..dah buat salah..pastu after a few hours call balik..mcm xde apa2 je..
mencikkkkkkkk ok..

so tgh2 ym..
tina biasa la..pujuk2 la..convince itu ini la..
yg aku dah ala emo2..konon dah tawar hati kat ben la..
tetibe xmo kawin la apa..*ok i know..poyo je lebih*
biasa la..kalau marah tuh..mcm2 je la..
so here how the conversation goes..aku edit2 la ye..

tina : alaaa..pija..biasa la..nih kau tgh marah..

me : xde punye..aku mmg dah malas..lantak la..

tina : nanti dah ok..kau ber andoku(manjaku) la..kek tekolet(chocolate cake) la..

me : xmo..aku dah xnak dah..aku nak white chocolate lak pasni..*muahahah..sempat tuh*

tina : best jugak kan..kau carik mat salleh

me : x pun aku ngan nig*a konek besar.. *wakakakaak..tetibe ok*

tina : kau nih apesal pija??kau gile ke?? rabak weyh

me : mampos aaa..lantak la...

tina : nih kau tgh marah nih pija..sbb tuh kau ckp mcm nih..nanti ok la tuh..

me : hahaha..gile marah aku ngan ben kan..tetibe ke konek perginya..hahah..

tina : tau xpe..kau mmg gile..


wakakakaka..motiff???
mmg bodoh ok..tp masa cakap tuh..gile sungguh aku..
bile dah ok nih..tetibe lak..pikir2 balik..kelakar je rasa..
tetibe ke konek..xde kene mengene ok..hahahhahaha...
n kau tina..melayan je aku kan..kah kah kah..
patut kau sepak je muka aku laju2 kalau aku gile mcm tuh..

nasihat : sile la jgn tgk porn byk sgt..otak akan pikir melalut ;p

edited - aku nak bukan sebarang black ok..aku nak yg mcm tyrese ke..tyson beckford ke..wahh..nak best je kan..la la la~

♥bye-bye...muaxx♥

short note~

ok peeps..
thanks sbb nak link my blog to yours..
bg tau je cukup...
xyah mintak kebenaran..
sbb xkan aku nak cakap x boleh pulak kan..
mesti aku akan cakap ok je..
so sile lah ye..pada sapa2 yg nak link ke apa kay..

so there it is..
thanks everyone..
keep reading ait~

♥bye-bye...muaxx♥

comel sgt hannan neh~

semalam ym ngan noy..
so dapat la tgk si hannan tuh..
wahh..comel betull geram gile tgk..
noy cakap die manja..mcm sucre.suke nyelit2..
kalau x layan..die akan mengeow siap nyaring2 lagi..
haha gilo..mmg bole merimaskan...

:: tgk la tuh..bgn2 tido je terus menyelit kat noy ::
:; siap tgn celah2 tuh..ish ish..geram betul ::

:: noy x tahan ::

noy gile ok..
die kalau pegang kucing mesti mulut kemam mcm tuh..
mcm geram sgt la tuh..haha..kelakar..

bile la nak dapat jumpa hannan nih..
rasa nak piat2 telinga die..heheh

♥bye-bye...muaxx♥

menu semalam~

semalam aku masak my signature daging sambal..
ari tuh aku masak..tp x banyak..takut x abis..
tp semua mcm x puas makan kan..
so semalam aku masak la..
sbb malam sebelum tuh papa beli daging batang pinang..so best sgt la kan..
so tadaaaaaaaaaaaaa....

:; aku makan nih sesajo ::

syedappp....wahh puji makanan sendiri..
tp xde la..mmg sedap la..
sekuali terak licin ok..
lately umah aku masak sikit pun x abis..sbb dah xde sgt org nak makan..
tp semalam daging sambal aku licin tau *sambil buat muka eksyen*

then semalam mama buat nih...

:; pengat durian ::

la la la...sedappp....
cuma agak manis..
aku x tahan manis2..kalau manis2 buah ok la..
apa2 pun syok aaa..i loikeee..

♥bye-bye...muaxx♥

israk mikraj~

semalam mama semangat lebih..
sebab kan hari nih israk mikraj..
so die mcm semangat lebih mcm nak raya lak..gilo..
siap tukar langsir la..
pasang2 pelita la apa la..
layankan aje...

:; see...over ok ::
:: ikan emas berenang2..kegembiraan..ye ye je kan..tah2 dorg tgh kebosanan ke apa kan ::

:: aku suruh turunkan bidai bawah2 ::

bukan apa..mama pasang langsir sebelah je..
sbb die kata supaya rumah terang..
umah asyik2 gelap je..
aku bukan apa..aku x suke ok..
sbb kan..pc nih betul2 tepi sliding door..
so aku nyampah..tgh online..
tetibe dtg2 salesman la..pemintak sedekah la..
siap tekan bell berkali2...paksa2 ok..
nak nyorok sah2 la x bole kan..dorg leh nampak je..
kalau ade langsir bole la coverline..
nih tggl sebelah..
so dgn turunkan bidai..konon membantu la..

tp nih siang nih aku tgk..
xde makna coverline..
bole je dorg mencari2 kelibat aku di celah-celahan..herghh..
peduppp!!! (fed up)

♥bye-bye...muaxx♥

dara ke??~

ok la..kalau korang perasan..
selalu ade jual mcm nasi kukus ayam dara..
mcm bersepah2 je jual...

:: mcm ini..ade banner..tp gambar nih aku google la yek ::

salah satunye depan giant setiawangsa tuh la..
aku selalu tgk ramai je org beli..
pelik..apa yg best kan??
apa bende tuh..
ayam dara??apa tuh???

aku siap tanya mama semua..apa bende ayam dara..
mama cakap ayam muda la kot..isi lembut la apa la..
i mean..kenapa kene tulis dara kan???
mana kau tau ayam tuh dara ke x??
mana tau die kene rogol time kecik2 ke apa..
so x dara la ayam tuh kan..haha..

anyway..bertahun die jual kat situ..tp aku x pernah try pun..
sampai la ade one night tuh..dlm few weeks back kot..
sorry..nih entry basi nih..td aku bersihkan gallery phone aku baru perasan ade pic nih..
so baru la ingat nak buat...
ok sambung..papa call..tanya rumah ade apa nak makan..
kite org cakap xde..beli la apa2..
so papa balik bawak nasi nih..
siap bawak extra utk aku..
wahhh...suke..nak try la kan..

:: nasi kukus n ayam yg konon dara tuh ::

die makan ngan mcm ade sambal nih..sambal mcm sambal nasi ayam la..
x pun ade kari..ok la..
tp manis a 2-2 kuah tuh..
so aku mcm x bape gemar....
as for the ayam..biasa je..apa beza ngan lain..
mama cakap die lembut kot..
what ever..aku rasa biasa je mcm ayam2 lain..
1 ayam yg aku rasa lain n aku pernah makan ialah old chicken..
babi ayam tua..carrefour n giant ade jual..x baca punye pasal..terbeli..
mcm nak tercabut nyawa nak makan..liat nak mampos..hahahah..

nway..akhir kata..biasa je ok ..
x sedap mana pun..
ayam dara pun xde la dara mana..
lagi dara aku..huahauahauaahauahauahaua..

tp kalau korg suke..lantak korang la ye..
aku x suke.. ;p

♥bye-bye...muaxx♥

hari makan sepija~

semalam papa pergi pasar..beli macam2..
so ia adalah hari makan sepija..as in sedunia..
tp aku tau xde la sedunia makan banyak mcm aku..
so i name it sepija la kan...

memula hadap ini...



duriannn..yeay..
dah bape hari dok telan2 air liur tgk org makan durin je dlm blog nih..
so semalam aku lak makan..
sedap durian die *sambil buat chicken dance*
tp aku makan x banyak..dlm 5 ulas sahaja...
owh by the way..plz ignore muka aku yg agak kekambingan tuh ye..

pastuh makan nih pulak...


kacang rebus..yeehaaww..
sedap..last saturday ayol ade beli jugak..
tp x best..sbb die mcm kering..n agak keras..
semalam punya best..mcm lembut n berair2 sikit..
so ade la rasa masin air rebusan garam tuh kot..

pastuh ini pulak...
haa kau..banyak gile makan..

jagung pulak..
ayol nak jugak enterframe kan jagung die..tah apa2..
nway, me loike..tp aku lg suke corn in a cup..x pun sweet corn ke..
tp mak aku mmg xkan beli la kan..
sbb kononnyer rebus lagi bagus..hergghh..
what ever la kan..

again muka kambing ketara..
asyik2 kambing kan..
kambing bole mintak royalti kat aku nih..asyik gune nama die..
ade lagi buah2..ade rambutan n dokong..tp x larat nak makan..
xpe ade lagi..sat lagi harus aku makan.. ;p

♥bye-bye...muaxx♥

mcm sombong..tp sebenar nyer x ok~

aku macam sombong ke??
aku rasa x la..
aku rasa standard la amik masa kan nak mesra or what so ever..
xkan baru jumpa bape saat..tetibe nak lebih2 kan..
orang pelik n gile je yg mcm tuh ok..

aku jarang la nak layan org2 x kenal..
bukan sbb sombong..tp x layan laa...
ok la..mcm nih..jgn kata org x kenal la..
org yg aku kenal bertahun pun aku selalu je x layan..haha..keji..
sapa2 yg rapat ngan aku tau la perangai aku..
aku mmg bukan jenis yg nak call ke..sms ke..
kalau org bg sms aku balas la..kalau rajin ;p
kadang2 lupa nak balas..ish keji..

ari tuh on the way to the curve tu..sembang2 ngan tina n jonet..

tina ; tu la..i tau u pija..u mmg x layan org2 nih..

me : tau xpe..bukan apa..malas je..

tina : mmg pun...ym pun kau layan aku je..

me : itu pun ikut mood..kadang2 x kuasa..

tina : call lg la x kan....x pernah kot kau call

jonet : ya allah kak tina..sama la..jonet pun die x pernah call..

me : ye la..call pun nak cakap apa..

jonet : tp xpe..jonet pun mcm tuh..tp x semestinya x call x ingat kan..

me : btol tuh..

tina : tu la..kau mmg pelik..tp kau baik je sebenarnyer..cuma org x kenal kau rasa mcm kau sombong la kot..


;)
seee...aku baik ok..cuma aku mcm sombong..
tp x sombong pun..haha..
tp tah la..aku pun x paham ngan diri aku sendiri..

sbb tuh la..
sapa2 mintak ym id aku..aku macam malas je nak bg..
sapa yg ade tuh ade la..
tp nak dpt chat ngan aku mmg payah..kan??kan??kan??
bukan apa..
aku online pun x kuasa..lagi la nak chat kan..
sekarang nih pun online..if nak ym ngan noy je la..
itu pun ade la 2-3 hari sekali..
kalau rajin aku chat..kalau x..aku pass kat papa or mama je..
n maybe la sekali ym ngan tina..
tuh pun sbb minah tuh selagi aku x layan..memekak je keje die..

itu pun ikut mood la kan..
kalau rasa2 lembab je die..
aku sesuka hati tido..buzz la kau bagai nak rak..x layan..
x pun..aku offline je..x kuasa nak menunggu ke apa..

so morale of the story
zaman chating2 utk aku dah berlalu la..x kuasa..boleyh??
xtau la kalau nanti2 aku rasa dah ok balik ke apa..
n aku jadi chatter yg tegar ke apa kan..
Wallahualam~ *tetibe feeling alim sikit ;) *

apa2 pun..sorry yea..
mana la tau ade yg kecik hati ke apa..
erkk..asal aku mcm baik2 je ari nih..hmmpphhhh..

♥bye-bye...muaxx♥

xmoooo!!!~

ok..last week mcm tuh..
aku dpt tau mak aku cakap..p.g nak tunang..
tp x sure lg..sbb kak dzaza belum ready ke apa tah ..apa2 la yek..
ok..memula ayol nak tunang..pastuh p.g pulak..
aku ade bincang2 ngan ben..konon x mo tunang..
aku nak terus kawin je taun depan..wahh gatal..
sekali tetibe dah semua lak dlm family aku mood mengawan..haih..

mama bole buat lawak

mama : ok la tuh..tahun depan 3-3 sekali aku kawinkan..

me : x mo...

mama : apesal pulak??save duit aku..

me : x sukee ahh..ramai2 gile nanti..

mama : xde la..it's the same set of friends..

me : abis hadiah mcm mana??

mama : xde..kat kad tuh mama tulis la..'no presents..prefer money..help the needy'

ayol & p.g : hahahahahahhahaha...

me : xnakkkkkkkkkk....x suke la..

ayol : pastuh dpt envelope kosong..

p.g : ye ke??

ayol : ye la..masa abg M kawin..auntie T kata ade dpt envolope kosong ok..banyak lak tuh..

me : apa susah..masa salam tuh..dorg bg envelope je..cepat2 bukak..kalau kosng panggil balik..hahaha..

mama : xde..kat kad jugak mama tulis 'empty envelope?fuck you!!' hahahha..

p.g & ayol : hahahhaahahaha..

me : ish..x sukerrr nye korang nih....


ok la...i take it as a joke la..
u kidding me right..xmo aku kawin sekali gus..
hilang glamour aku weyh..di overshadow semua..
xmoooooooo..
aku siap call ben ngadu...
ben cakap, ' i ok je..mana2 pun bole..janji awenn(kawin)'
uwaaaaaaaaaaaa...xmooooo...

so aku lupakan kan la kisah tuh..buang jauh2..
mimpi ngeri tuh..
sekali petang semalam..

mama : td mama sembang ngan aunty J..mama cakap 10.10.2010..mama nak kawin kan 4-4 sekali anak mama...


uwaaa...ari tuh 3..nih 4 pulak..
ish..sesak napas aku..


me : xnak laaaaaaaa...

mama : asal lak x nak??? save duit mama..

me : gile ke..x nak la..nak kawin kat mana ramai2 tuh??

mama : x kire la..buat la kat dataran merdeka ke..padang merbuk ke..kat melaka ke..

me : haaaah?dataran merdeka...xmooooooooo..mama ...x suke la..pija xnak..pija x kire..

mama : apesal lak..save duit ok..senang..semua sekali kawin..sekali je penat..

me : aku lagi rela kawin kat pejabat kadi je ok..dpd pelik2 mcm tuh..

ayol : glamour tuh..terus bole masuk tv n paper..

me : xnak aku..mampuh mu..xkan aku nak..malluuuuuuuuu....padang merbuk??? uwaaaaaaa..xmo laaaaa...

mama : betul..glamour..mama x kire..mama nak jugak..pelamin besar..sekali 8 kerusi aku susun..muahahahahhahhahaa... *amboi besarnyer gelak*

me : psycho ok..gile ramai..x nak laaaaaaa..berapa ramai lak tuh nak ajak..

mama : papa & mama punye kawan sama je..cuma kawan masing2 la..

me : pija nye x ramai..x sampai 100 kot..sikit je kot..

mama : banyak la kau x sampai 100..pembaca2 blog kau yg 600 tuh nak letak mana??

me : a ah la..x terpikir..ish ish..apa2 la..yg pasti aku xmo kawin mcm tuh..lantak la..


uwaaaaaaaaaaaaaa..help..
mintak2 la kegilaan mak aku nih bersifat temporary..
serious aku xnak kawin mcm tuh ok..
silap2 aku buat nikah je..
mampuh aku xnak sanding ke apa..
rasa mcm nak lari2 laju2 langgar dinding ok..x sanggup *pengsan*

♥bye-bye...muaxx♥

tina's bridal shower~

org semua dah update..aku baru terhegeh2 kan..
ye la..kata sakit hati sbb layout aku kelam kabut..
owh nway..aku gune nih je..simple..
janji 3 column..
bukan apa..aku dah biasa pakai 3 column..tetibe nak pakai balik yg 2 column..
mcm rasa sempit ok..sesak napas aku..haha..
cea..macam la aku yg dok dalm blig nih kan..keh keh..
apa2 pun..thanks alot to wani sbb sungguh2 nak tolong aku..
n to kakak degil jugak..sbb nak tolong design layout lagi..
xpe la..susah2 je..bukan apa..nanti korang semangat2 tolong..
aku bosan..aku tukar lagi..so nanti ade lak sentap ke apa kan..
so xpe la kan..nway..thanks again la ye..
owh lupa..kan aku dah pesan if aku private jgn kecoh2..
aku private sbb blog aku under construction la..
xmo org tgk blog aku selekeh2.. ;)

ok la..back to the story..
suppose to be there by 1.30 kan..
tetibe dorg cakap 1pm lak..
aku lak sesuka hati siap slow.. ;p
x sedar diri kening serabut..kene plug semua..
time tuh jugak la ben nak video call la apa la..
xnak kejap lak tuh..nak lama2..pastuh aku xnak layan..nak merajuk..
hoihh...payah betul layan org2 tua sensetip nih tau..kah kah..
n aku relax sbb aku bayangkan jonet sampai around 1 umah aku..sbb die keje kan..
sekali die sampai awal la pulak..hohoh..
so sorry peeps..aku yg lambat sebenarnyer.. ;p

aku lah paling x reti punctual2 nih..
kalau rasa2 nak jumpa aku kul 5..cakap la nak jumpa kul 3.30 ke apa ek..
supaya aku sampai awal dpd lima la..maybe say around 4.30..haha..
yg tina ade la lapanploh kali call tanya aku kat mana kan..
sabar la weyh..x reti2 ke aku nih siap terkedek2..

gerak around 1 ish..
amik tina..then terus ke the curve...

:: sempat lagi ;) ::

sampai..nasib parking senang dapat..
pastuh ade perempuan tuh..tunjuk terel..tau redbox kat mana konon..
pastuh sesat..heheh..tp xpe..kejap je sesat..
pastuh jumpa...

sampai dah ramai2..dorg tgh nyanyi2..
terkejut aku ceera pun ade..x tau pulak..xpe..berjumpa lagi kite..
kali nih x malu sgt kan..aku la kan..
tp kau mcm masih pemalu je weyh..

sampai2 je terus aku n jonet nyanyi..main nyanyi je lagu org..hua hua..
dorg sibuk suruh tina pose la..
potong cake la..tiup lilin la..
semua sibuk amik pic..tp aku nyanyi2..
ok la..aku snap la few pic..xde la kejam sgt kan..


:: side view je..::

keji gile aku..x bersungguh langsung..
alaaa apa heran kan..
kata kalau jodoh aku ngan ben..
dah tentu aku ngan die berbiras..
makan tahun la jumpa muka die..thn apa..ke akhir hayat kot..uwekk-uwekk..
ok la..bg sesipa yg baru2 kat blog aku nih..xtau lg..
yg tina nak kawin tuh..ajib tuh..adik ben..
adik kandung..bukan 'adik-beradik nago2' ke apa ke..*sape x tau 'nago' tuh apa..diam2 sudah*
so yeah..kesimpulan..tina x malu..nak kat adik ipar aku..haha.. *larikss*
walaupun die kawin dulu..tp xpe..aku nak cakap..die jugak x malu..
sbb aku kenal ben dulu..haha.. ;p

:: nak amik pic tiup lilin..bole lak die bangun cepat2..nate beruk muh ::
:; my future biras..ke kau nak berbiras ngan sorg lagi je weyh??haha ::
:: the cake..tgk a tuh..org nak potong pun bawah2 je..budget lebih ::
:: jonet nih sejak2 akhir2..asal aku nak amik gambar dah reti sengih..haha ::
:: miss ceeramon..sopan je kau nyanyi kan..bukan kau suke panjat2 kerusi ke??manakah aksi2 itu? ::
:: missy f , preggie but still look hawt & liza with her gorgeous smile.. ::
:: kak zue..yg tgh nyanyi..bole lak stop tetibe nak pose..gilo ::
:; kak lilia..looking sweet as always ::
:: kak abby ::
:: tina..princess of the day ::
:: 2 minah senget ::
:: my fish n chips ::
:: jonet's salted fish fried rice ::

motif aku amik pic makanan jonet??
sbb otak aku kan selalu je kelucahan..
so bile aku tgk pic nih..aku terbayang tetek noy..muahaha..
saje je dengki ngan noy..
ye la..x seswai la cakap tetek aku kan..sedangkan ketara aku punye selambak..
question..ape jadah kau buat nasik itu gaya itu??

:; the attendance..minus me & jonet ::

perempuan yg memula malu2 nak nyanyi..
konon suara x sedap la apa la..
haa..kau lepas2 tuh..siap berdiri2..nyanyi xnak stop2..haha


:: farah - tina - me - liza ::
farah n liza gerak around 4ish..
so harus la amik pic before dorg gerak..
more pic in their blog la ye..

:: me & that crazy loco beotch ::
:: me n ceera yg fofiulerr tuh..haha.. ::
:: me - tina - ceera ::

sumpah aku x suke pic nih..
dorg mcm ala2 mesra je..
aku mcm kesepian..mcm nak tumpang glamour..
x pun mcm dorg x ikhlas nak amik pic ngan aku..mcm tuh la..
haha..ok i know..aku mmg suke reka2 teori2 merepeks..

ok..review pasal red box ye..
aku suke bilik die..sangat2 lawaaaaaaa....
tp kan..nyanyi mcm x puas..
collection lagu die ok..banyak semua..
tp sound system die la..
i dunno sbb bilik tuh besar ke apa..
tp aku pernah je karok kat tempat cikai2 bilik besar semua...ok je..
sound system bilik ari tuh mcm kosong la..
music die mcm x kuat ke apa..padahal aku dah letak paling high..
kire kalau nak sembang still bole la..peliks..x besh..
so i give 3.5 star je..
ye la..kata nak nak karok..kalau sound x best..harus aku kedekut ngan kau bintang2 aku nih.
cea..mcm bagus je..nak rate2..kau ingat kau hebat?kah kah..

here aku amik few pic of the room okies ~


:: lawa..screen pun besar.. ::

:: hujung tuh bole main ps2..tp sapa lak nak main kan.. n aku suke design kayu yg ala2 standing lamp tuh..lawa..owh..sorry bout the smoke..kata perokok tegar kan ::
:: corner tepi..x digunekan pun..tp aku suke jugak design kayu yg ala2 meja n pasu tuh ::
:: x nampak sgt.tp ok la tuh kan ::
:: siap ade toilet kat bilik..sukerr..senang..xyah gi jauh2..bersih lak tuh.. ::
:: kak lilia & tina ::
:: dorg tgh amik pic ::
:: nak jugak kan...belon carlsberg..tp carlsberg nye mana?? *larikkss* ::
:: tina dapat nih dpd farah aka missy f..weooww..kinky..i like.. ::

:; silau ::
:; nih ok ::

we were the last to go..
around 5ish kot...
masa last2 tuh best habis la..
semua lagu rock kapak je aku amik..hua hua hua...
mengimbas kenangan lama2..

then aku beli 1901 for mama..dah lama die nak..
then hantar tina ke umah ajib..
ingat nak jumpa ben..die keje pulak..busy memanjang je..apo2 la ye..
winduu la..bile mau jumpa tah.. :(
wahh tetibe..

ok la..sampai situ je..
dah abis cite..
dah pergi main jauh..

♥bye-bye...muaxx♥

sakitnyer hati~

aku x jumpa layout best...
aku nak 3 column..if jumpa pun x leh gune..so hati panas..
so aku asyik la tukar2..semua x best je..
kesimpulan..xde apa yg menangkap..
so page aku jadi huru hara..
nak siapkan mcm mana if layout menarik pun xde..
mcm nak nangis pun ade..ok tipu la..xde la sampai nangis kan..haha..

yg pasti..aku xde mood nak hadap blog nih dah..
sbb dah jadi tah apa2..
dah bosan aku dok google layout je for the past few days..
so i;m gonna take a break for awhile la ye..

♥bye-bye...muaxx♥

payah betul la~

ok aku berjaya tukar templete baru..
thanks to wani ezryl again..
susah payah bg aku email panjang lebar mcm mana nak buat..
berjaya lak tuh..hehe..
elok aku dapat templete 3 column..
tetibe pulak bahasa spain ke apa..
mcm mana aku nak betulkan html semua tuh kan..x paham,..
so x bole la gune..
so carik la 2 column punye..
dapat la nih..

ok la kot..
tp dah biasa 3 column kan..
mcm x puas je 2 column mcm nih..
nanti la aku nak godek2 bar kat atas tuh..
nak bg bole letak link2 ke apa..save sikit kan..
xde la page element aku panjang lebar ke apa..
nanti2 la..muak lak tgk html semua tuh lama2..

dah buat half way nih..baru perasan..
die xde bar tuh..
alaaa...tgk la pic bawah nih..



:: click for larger view ::

agak menyusahkan jugak la xde..
tp xpe la..kene la biasakan yek..herghh..sakit hati..
aku x berjaya masukkan nuffnang yg celah entry tuh..x reti..
edan yg buatkan aku dulu..
xpe..nanti mintak tolong die la..
so sementara tuh..letak kat header tuh dulu..haha..
buruks...tp apa2 la ye..
itu pun aku main tepek2 je..jadii..wahh..clap2 utk diri sendiri..

ok la sementara tuh..hadap je la layout ini ye..
aku dapat rasakan x lama..
x puas hati ok selagi x dapat 3 column..huarghhh..

♥bye-bye...muaxx♥