#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

selamat bertunang~


selamat bertunang to ceera & ciput..
by this time of coz kau dah bergelar tunang..
x sabar nak tunggu entry kau pasal tunang nih..
but not anytime soon la..sbb of coz kau mcm ala2 penat lagi kan..

semoga kau bahagia..
n kawin nanti jangan lupa jemput aku.. ;p
kalau x jemput harus aku sepak laju2 ok..
haha..dah la aku paksa2 kau jemput kan..nak sepak2 pulak lagi..
muka x malu betul ;p

gigih ok aku siap buat entry khas utk kau..
siap carik2 kat blog kau gambar bersama ciput lagi..
siap edit bagai..x puas hati..nak effect lebih..
siap aku download picasa lagi..hahahahha..
so apa lagi..sile la cium pipi aku yg masam ini..haha...

p/s : tetibe aku feeling nak berangan aku lak tunang..mcm mana tuh?? ;)

♥bye-bye...muaxx♥

sedih ok~

aku sangat terkejut ok..
tgh aku belek2 simba..
tetibe aku notice nih...

:: sian kat die ::

mata die buta ok..
adekah die jealous sbb aku beli accessories baru??
sampai tercabut mata..haha

gile la..baru je hari tuh die pun bersuka ria kat chilis..
tetibe je ari nih mata dah xde...
aku suke simba nih..
aku senang nak carik hp dlm handbag sbb die..
capai2 je..rasa die je..terus bole grab..

haruslah aku terus call ben kan..
ngadu simba dah buta..
sbb die yg belikan utk aku..
so aku cakap aku nak baru punye.. ;p
sukerrrr..la la la..

but still..
aku sangat sian kat simba..

♥bye-bye...muaxx♥

soping2~

lepas semua dah gerak..
kite org jalan2..sbb nak carik accessories hp..
beli yg kt stall2 tuh...

:: jonet & noy ::

:: me ::

noy kutuk2 aku..
cakap aku punye pose mcm nak tap dancing..gilo..

:; dlm lift pun nak jugak kan..heheh ::

x suker..
beli accessories hp tuh..
then terus ke chamelon..
then masa nak bayar..tgk duit tggl 10 je..
bole x..rupenye masa beli accessories tuh..
aku x amik balance..hua hua hua..
so pergi balik...amik..ngeh~

then terus gerak..
sbb aku dah meragam2 sakit gigi..
eyh silap..singgah hkl jap..
jonet tertinggal hp die..
n aku tumpang beris...
then balik umah la..

:: muka sakit gigi ::

:: hp accessories aku..sukerr ::

:: aku beli cekak kat chamelon..silver weyh..utk aku pakai kat silver jubilee nanti..i loike.. ::

:: hahahhaa..over ok..cekak pun nak silver ..suke hati la kan ::


♥bye-bye...muaxx♥

session makan2 di chilis~

sampai je..
kite org terus ke chilis..
call tina..die kata die kat toilet..will be there in 5 minutes..
then nampak farah..
mencari liza..x nampak lak..
rupenye die dah tunggu kat chili's punye waiting area..
sian..1/2 hour ok die tunggu..

then tunggu dalam few minutes..
then dapat seat..
kite org amik utk 6 person je..
supposedly pergi 5 org je.. me, noy, liza, tina & farah..
then tetibe jonet text cakap nak join..
so aku amik la 6 seats..
tetibe bile duduk.. zue dtg..
terus amik the extra seats..
so bile jonet dtg..
terpaksa la dorg berhimpit..
ye la..mana la nak tau..sbb ikut plan lain..

paling kelakar..masa nak duduk..
tetibe bising2..
sbb tina x bole nak masuk..sangkut tang ( . )( . )
muahahhaha..tuh la makcik..selambak sangat kau nih..

:: tgk a tuh..org semua normal..minah tuh x reti dok diam.. ::
dah order2 semua..
mula la amik2 pic..
gelak2 la apa la..
mana la reti nak dok diam ke apa kan..

:: me - liza - zue.. sangat cantik la liza nih..serious...paling suke bile u senyum ok.. ::

:: jonet - farah & tina ::

lepas tuh aku amik pic sorang bersama simba..
eventho hanya sipi2 je simba nampak sebenarnye..
cume later part la..
aku suruh noy snap kan..
die amik gambar simba over ok..
siap terlentang2..

:: pout mak datin..huhu ::

:: apa motif nih?? ::

:: pose sweet ::

:: jonet yg malas nak layan sebenarnyer ::

:; liza ::

:: nih noy amik..tgk mcm mana besar si simba nih enterframe..what ever la..i think i look great in this pic..haha..mampos la kan..aku nak puji diri sendiri ::

:: x ikhlas amik nih noy..kau candid je..nih mcm kau nak amik gambar simba sesaje nih ::

then makanan sampai..walla...syedapppppppppppp...
but dunno why..aku rasa mcm kenyang pulak..
padahal xde lak aku makan nasik ke apa earlier..
maybe x abis la makan..
makan sikit dah siap burp..
maybe sbb aku minum air banyak sangat kot..

:: my trple play ::

:: tina's jack mushroom fajitas kot..tah la x ingat..die paksa aku amik..pemalas amik gambar die nih..harap org..pastuh org lambat send..bising2..sepak laju2 nak?? ::

:: noy makan lamb shoulder..habis ok..gile kuat makan budak kecik tuh..die ade la suap aku dalam 5-6 kali..aku dah x sanggup sbb sakit gigi la ..yg kau tuh apesal pulak tina??nak tido ke..muahhahahahhaha ::

:: aku nak candid je..tapi speerti biasa..dorg berdua nih alert saje..terus nak buat muka sweet..haha ::


:: semua mengadap makanan ::

:: gambar gegar2..herghh..noy amik pic x ikhlas ::

:; farah sempat lg nampak aku nak snap pic ::

:: org semua sibuk makan..aku still sibuk2 nak snap2 lg ::

:: tina tido lagi..hohoh..weyh..pergi balik umah tido la..ngeh~...yg noy tuh..saje je mcm tuh..feeling makan ..dah abis die punye..die makan aku punye pulak..pelik budak nih..tp x gemuk pun..herghh ::
:: aku amik pic sendiri..sbb niat di hati nak pic sendiri je..so muka2 org di belakang..tiba2 jadi blur..haha.. ::

:: noy cakap rambut aku mcm singa..so aku amik lg pic sendiri..ok la kan..xde la simba sangat..lite2 je ::

:: jonet order dessert nih..chocolate molten ke apa tah..x tau ahh nama die.. ::

kongsi ramai2..
OMG..sedap nak mampos ok...
kek die mcm panas2..then makan ngan ice cream sejuk...i likeeeeeeeeee..
sedap gile..terasa2 nak makan lagi...bagaimanakah itu??

:: balik2 muka dorg je..menyampah kan?? ::

:: us..except jonet..mintak tolong jonet amikkan.. ;p ::

:: haha..mmg singa la rambut aku.. ::

paling x suke..
aku scroll gambar noy dlm hp..
gambar dlm lrt..gile kelakar..sbb muka noy zoom dekat..
tp aku x publish la..sbb aku x keji mcm die..upload gamabr aku yg buruk2..
so aku tunjuk kat die..gelak2..
so die bengang..die amik pic aku..
so aku bengang..aku amik la pic die..serentak..
so hasilnya...

:: muahahha..gile buruk..mcm syaitonn ok.. ::

:: duit yg dikumpul2 nak bayar ::

:; apa la yg farah suke sangat tuh..yg tina nih pulak..ape ke hal la..kau ingat kau cantik ke nyah?? ::
:: cik nonoy ::


:: again muka dorg..hishh..asyik2 paksa2 org amik pic.. ::

lepak2..gelak2..
gerak around 8ish...
dorg terus balik..
while me, noy n jonet..jalan2 lagi..
beli few stuffs..
itu ku ceritakan di lain entry ok..

overall..i enjoyed the session..
harus buat lagi before noy pergi yea..
la la la~

p/s : farah, liza, tina..feel free if nak amik pic nih k..

♥bye-bye...muaxx♥

setelah sekian lama~

semalam punye session..
tetibe jonet kata die x oncall..
sbb mutual change ngan kawan die..
so she will be joining la..

aku suruh die pergi terus..sbb dpd hkl kan dah dekat tuh..
xyah la patah2 balik umah aku..jamm2 ke apa..
so sebabkan jonet nye kete dah ade..
xkan la aku nak drive jugak kan..
so aku decide nak naik lrt je..muahahah..
dah sekian lama ok x naik,.

dulu zaman sekolah2..everyday naik..
sbb bas xde yg direct ke rumah aku..
kene tukar2..so leceh n lembab..so naik lrt je la senang..

bile dah bais sekolah pun jarang naik..
aku suke naik teksi je..haha..gedik kan..
so semalam..naik la..
mintak tolong ayol drop kan kat lrt..

wahh...murah kan..rm1.60 je dah bole gi klcc..
jimat ok..
kalau naik kete..minyak lagi..parking lagi..dah bape..
nih rm1.60 je..la la la~

:: harus amik gambar..bukti gigih aku naik lrt ::

ok la..sampai je..terus je tren sampai..
terus la naik..
nasib x ramai sgt org..
but still..xde seat la kan...
kene la berdiri pegang2 railing
sambil pegang2..sambil tgk kanan kiri..
ternganga2...tergoyang2...

noy : huish..aku rasa mcm beruk pulak naik lrt nih..*sbb mcm bergayut kan*

me : hahahha..ye ke..aku lak rasa mcm KG gile..mcm xde kete je..haha

wahhhhhh..mcm bagus je ayat kan..
xde la..tuh la maknanya dah spoiled ngan kete..
mana2 naik kete..so naik lain sikit je..dah kecoh lebih..
dulu if putus rokok..bole je jalan kaki pergi kedai semua..
sekarang jangan harap..semua pun nak naik kete je..

tp later dpt duduk la..

:: muke gembira ::

paling kelakar..
tina lak bole call..
elok je aku angkat call..
bunyi lrt tuh mcm nak tercabut je..'shreeeeeeett..shreeeeeeeeeett..shreeeeeeeeeett'

tina : hola...*shreeeeeeett..shreeeeeeeeeett..shreeeeeeeeeett*

me : hello..x dengar la.. *shreeeeeeett..shreeeeeeeeeett..shreeeeeeeeeett*

tina : kau kat mana nih?? *shreeeeeeett..shreeeeeeeeeett..shreeeeeeeeeett*

me : apa?? *shreeeeeeett..shreeeeeeeeeett..shreeeeeeeeeett*

tina : kau kat mana??

me : aku naik lrt..putra..

tina : what??? muahahhahaahahahahahaha *gelak mcm syaiton*

me : fine...kau kat mana??

tina : daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *letak phone*


babiii..
aku tgh cakap..sesuke hati je nak letak2 phone kan..

tp ok la naik lrt..
kejap je dah sampai klcc..la la la..
x sure akan naik lagi in the future ke x...
tp mcm jimat kan..best la..

♥bye-bye...muaxx♥

sakit gigi tahap dewa~

sorry ye cik tina..aku x transfer pun lg pic dpd hp..
aku balik semalam..telan panadol terus tido...
sakit gigi tahap dewa ok..
tah apesal tah..sakit melampau2..
semalam la..aku rasa noy dok suap lamb shoulder..
maybe the daging sangkut ke apa..
tah la..x suke...

berdenyut2 melampau..
terus xde mood..tau la mcm mana sakit gigi kan..
paling x boleh bla..
dah la sakit gigi..
pastuh aku gatal2..pergi kopek kulit yg tepi bibir aku yg terkoyak makan mega mac tuh..
sakitttttttttttttttttt..pedihhhhhhhhhhhhhhh..
so sekali dua sakit dpt..2-2 belah kiri lak tuh..uwaaaa..

hari nih ok sikit..
denyut dah xde...
tapi rasa kebas n bengkak..ape ke hal tah..
tension aaaaa..x sukeee..nak makan pun sakit.. :S

♥bye-bye...muaxx♥

sayang sama en ben~

semalam call ben..
die kata x jadi jumpa aku..
meaning aku x dapat la duit kan..haha aku jahat..gile duit..
tp xde la aku emo ke apa..biasa2 je..

tetibe semalam..tgk dok lepak2 tgk tv..petang tuh ben dtg umah aku..
tetibe je muncul kat gate..
sep-ra-is (surprise) katanyer..
aku ok je la..
layankan aje..seperti biasa..die mesti nak milo suam gelas besar..
so ok la..
then tgk tv je..golek2..
tetibe die hulur la duit banje..la la la..senyum simpul je aku..

pastuh aku layan cite ezora ke apa..yg kat tv3 tuh..
mcm suke jugak cite tuh..
tp xde la tgk sgt..kejap tgk..kejap x..
sbb agak sakit hati ape ke hal la si fazura tuh asyik la tercucuk jarum kat jari die..gilakah??
meh sini aku cucuk jarum kat mata kau nak??

tetibe ade 1 scene tuh..
time dynas ngan kawan die tuh..
yg kawan die sibuk nak laki kaya la apa la..
tetibe je ben bersuara..

ben : perempuan tuh semua nak aki(laki) kaya yea andoku(manjaku)...ite(kite) tuh aya(kaya) todikit(sedikit) je..mcm mana?? andoku(manjaku) tuh x tuke(suke) yeh..

me : mana ade aahhh..ite(kite) tuh dah suke kitom kanish(hoitam manis) tuh..

ben : ipuuuu(tipu)..perempuan tuke(suke) aki (lelaki) kaya...

me ; tp ite(kite) tuh dah sayang mcm nih *sambil aku buat gaya iklan fair n lovely ngasriah ngasri tuh..yg tangan kaup muka ben..letak kat hati..haha*

ben : tayang(sayang) betul2 ke ipu (tipu2) ???

me : betul la..sbb andoku(manjaku) tuh selalu bg ite(kite) tuh nih..* sambil kuar kan jari2 aku..1,2,3,4,5 *

ben : ha ye ahhh..*harus lepas tuh sengih2 senyum2*


ye la kan..janji ben x pernah berkire ngan aku..
kalau dapat kaya melangit pun..tp kedekuit nak mampos..
pastuh siap bole spend2 lagi bg perempuan lain..nak buat hape..
tp kan..kalau ben mcm tuh pun aku xkan tau kan..hmmm..
sbb aku jenis x amik tau..
ye la..xnak la..die kata aku nih mengongkong ke apa pulak..

nway..ari tuh aku lupe nak cite..
masa lepak malam tuh..
aku cakap la die jahat..
tgglkan aku dalam keadaan kelaparan..
so aku pergi drive through beli mc d..

ben : u pergi mana?? *suara garang2*

me : mana ade pergi mana la..drive through..pastuh makan la kat umah..

ben : ye ahh..ade org acaw (kacau) x ??

me : siapa pulak nak kacau...dok dlm kete je..pastuh balik umah..

pastuh aku bg tau noy..

me : bole x noy..die tanya ade x org kacau aku masa beli mc d..

noy : ahahahahahha *gelak mcm setan* ..sape yg nak kacau pun..

me : tu la..lg mau tanya soalan mcm tuh..

noy : nak bermanja la kunun..ahahahahaha...eyh..ade la kacau kot..si chemott..nak burger..

me : a ah la..ti themott(si chemott) acaw(kacau)..

ben : themott(chemott) acau (kacau) ???

me : a ah..andoku(manjaku)..bile i nak kuar je u nak marah2..sampai bile..dah kawin nanti pun x bole kuar ke??

ben : kalau dah awin(kawin) bole la..

me : sekarang nape x bole??sbb takut i lari la???

ben : a ah..nanti andoku(manjaku) tarik (carik) oiiprenn (boyfriend) ain (lain)...

me : mana ade aaa...kawan2 i pun cakap..kalau dah kawin nanti mesti u ok..tp i takutt..takut kalau kawin lagi u x bg kuar..andoku(manjaku) tuh kurung ite(kite) tuh dalam sangkar emas..haha

ben : haha..mana ade la..dah awin(kawin) xpe..sbb ari2 bole 'servis'...* gile gatal*

me : tell my mot--haaaaa~

ben : don't la tell ur mother..ye ahh..tobby-tobby buit(sorry) ahhh...


scary kan bahasa aku ngan ben..
mmg org x biasa mmg xkan paham sepatah haram pun..
paling x bole blah..sorry tuh la..
memula dulu la..ben n adik die..dtg jumpa aku..
sampai je depan pintu cakap 'bollyyyy...bollyyyyy..woodddddd'...
x silap aku die kata iklan radio era ke apa..
sumpah aku benci bile die cakap tuh..
tp everytime die cakap tuh...aku mesti nak tergelak je..
so masa aku mcm gaduh2..or merajuk..mula la die cakap mcm tuh..
berkali2 depan muka aku..so jadi gelak2 la..

so evrytime die nak cakap sorry..die akan cakap 'bollyy..bolly..woood'
tapi aku kan ade penyakit kronik yg suke je nak tukar2 perkataan..
so x pasal..jadi la 'tobby..tobby buit'..hahah..
so everytime cakap sorry..akan jadi la tobby.tobyy buit..
yg paling kelakar..noy terpengaruh..die ngan edan pun banyak je tiru cara percakapan aku ngan ben..heheh...

apa2 pun..sangat la gembira ben cakap..kalau dah kawin ok..
ye la..aku xmo la..if dah kawin..tetibe aku x leh kuar2 ke apa..
aku sayang ok kawan2 aku..
kalau xde dorang..bole meroyan gak la..
heheehheh..la la la~

♥bye-bye..muaxx♥

yeay..dah rasa dah~

semalam..jonet ajak gi mc d..
so alang2 pergi..
harus la this time aku order quarter pounder lak...
me loike weyh..sedappppppppp...
cuma i dont like the bawang..so aku kasi asing letak tepi la kan..
but serious sedapp..aku suke..
so haruslah la lepas2 nih..
aku order quarter pounder je..
n lagi best..sbb jonet x makan pickles..
semua kasi sama aku..la la la~


:: fries ::

:: gile KG..first time nak merasa quarter pounder ::

:: cedapppnyerrrr ::
seperti biasa...
kucing2 aku mesti sibuk lebih..
memula dorg nak kuar..
tgk aku bawak balik mc d je..x jadi keluar ok..

dah la sekarang gedik lebih..
dulu bg fries..suke je..
sekarang dah x layan fries..nak burger je keje..
so semalam aku bg la beef yg terkeluar2 n yg x kene apa2 lagi...mcm cheese ke..sos ke..
bagus la quarter pounder nih..daging die terkeluar2..so bole la ala2 perkongsian membawa berkat gitu.. ;p

:; time nih dorg tgk bodek chicken nuggets kat jonet..keh keh ::

tetibe rasa mcm nak je lagi quarter pounder tuh..hmphhh..
x bagus nih..hmphhhh..

♥bye-bye...muaxx♥

editted

aku nih suke je marah2..
after awhile aku mcm rasa bersalah..
aku paling x reti nak marah lama2...hmphh..
apa2 pun..sumpah aku benci org2 mcm tuh...
arghhhhhhhhhhhhhhhhhh..
seriously hilangkan mood ceria aku..

eyh babiii...
aku benci sial...
kalau kau dah tahap bukak blog aku sampai 2-3 kali..
maknanya kau dah suke la kan nak baca blog aku..
kalau dah suke tuh..bagus la..
tp bile aku bukak blog kau..kau private..
kau menaikkan kemarahan aku tau x..
sumpah aku benci org mcm tuh...
blog aku nak baca..blog sendiri private2..cilakak..

it's either u get lost....don't come here ever again..
atau sile invite aku.. ;)
if not, kalau aku nampak lagi kau masuk sini..
sumpah aku tayang url kau besar2 kat sini..
sapa makan cili..sile terasa pedas ok..
kalau x terasa..meh sini aku sumbat cili tuh dalam mulut kau..


♥bye-bye...muaxx♥

dah pandai emo sekarang~

kan aku cakap ari tuh..
ben mcm emo2..sbb aku xnak makan nasi kandar...
satu lg die emo..
aku nak kuar thursday nih..lepak2..
aku mintak die $$..haha * aku yg keji*
pastuh die bertambah emo..sbb aku x nak ajak die..ngeh~

then malam yg lepak tuh..
noy sibuk la tanya2 pasal tunang..
aku kan over gedik..
org cakap pasal tunang..aku sibuk cakap pasal dulang hantaran utk kawin..mueheheh..
aku cakap la aku nak hp, camera, laptop la..*haha over*
ben..aku bg ps3 la..
which aku rasa will not happen..
sbb mama x bg..die kata nak ikut adat..perempuan sepersalinan la what so ever..
tetibe noy bersuara...bitch... ;p

noy : kau nih..asyik pasal kau je..kau x tanya pun apa yg abg ben nak..

ben : *terus buat2 mengeluh..yee..ben si mat drama..suke over* mmg pun noy..pija x pernah tanya apa abg nak..asyik die je..

me : asal lak..aku nak bg ps3..ben suke main game..

noy : tuh kau yg nak..die sendiri nak apa?

me : ape pulak..aku la bg apa aku nak bg..kasut ke..wallet n belt ke..

noy : tp part die bg kau..kau jugak pilih la..

me : ye la..kalau x nanti pelik2 je die pilih..haha

ben : die x pernah tanya apa sihat ke apa ke.. * gile over*

noy : ok..tuh melampau la..xde la sampai mcm tuh..

me : kan??see...KG ok tanya sihat2 nih..

pastuh aku terpikir la..
betul la..
if keluar ke apa..semua ikut aku je.
masalahnye ben nih..bile aku tanya die..die kata..ikut suke aku la..apa la..
so suke aku la kan..
tetibe nak emo lak..hmphhh..
then masuk topik tina lak..


me : dorg kawin u pergi x??

ben : bile eyh dorg kawin??? * bole x??x amik tau tau die nih..*

noy : abg ben pergi x..

me : pergi la..u pergi ngan i tau..tama2 (sama2)..

ben : ye ahh..*buat senyuman manis*

me : nikah u pergi???

ben : bile??

me : u nihhh..nikah jumaat..kawin sabtu..tp tina suruh i dtg time nikah..u amik la cuti..dtg sama2 ngan i..

ben : i x bole kot..i keje la ja..

me : bole je mintak cuti..u nih mengada tau..sikit2..'keje la ja'..sikit2..'keje la ja'.. nanti i kawin nanti pun..u cakap..' x bole dtg la..i keje'..haa..biar i kawin sorang je..

ben : ane(mana) oleh (boleh)..kawin mesti la tame2( sama)

serious ok..
die tuh sayang sgt cuti tuh..
sakit2 pun nak pergi kerje jugak..sangat gedik..
tu la aku cakap..silap2 nanti kawin aku sorang je..die xde..
mcm cinta bertepuk sebelah tangan okeyh..x sukerr..

dah la die kata if tunang die xnak dtg..sbb lelaki x bole dtg..
ok i know..mmg la ikutkan adat x bole..
tp zaman sekarang..mcm dah ramai je dtg..
x suker ok en ben nih..very the old fashion..

heheh..tipu la tuh x suker kan..suker je..
ben suke je sakitkan hati ok...
tgh aku sembang ngan noy..
kaki die langgar2 aku...

ben : u nak kuar nih..i bg nih cukup x?? * die tgh silang tangan..so dr bawah lengan..die keluarkan 2 jari..meaning rm200 la kan..*

me : wooow.. * sambil buat mata juling pandang atas mcm cite 3 abdul..apa tah nama saudagar unta tuh..husin lempoyang ke apa*

ben gelak je....
yg aku tgh cite2 kat noy aku buat mata juling sambil cakap woow..

ben : cukup kan??

noy : heloo..100 pun cukup ok.. * dengki tau minah nih*

ben : cukup kan nih?? *ngan jari die lagi..aku sengih2 je..* cukup la kan..20 ringgit * uwaaaaaaaaaaaaaa*

me : suke hati u laaa..apa2 la.. *wahh..emo di situ*

ben : kenapa??cukup la kan.. ke nak nih *keluarkan 3 jari lak*..30 ringgit..

me : apa2 la..bg je la apa2..xnak bg pun sudah.. * wahhh..nak duit org..lagi banyak cite*

ben : hahahha..ye la..ye la..bile u nak pergi??nanti i bagi la..

sangat keji ok..mainkan perasaan aku..
xde la aku nak sangat duit tuh * haha..tipu..nak jugak sebenarnye*
apa2 la..kalau die x bg pun ok je..
tp kalau bg pun best..sbb mcm bole soping2..
haha..tetibe lari agenda..

tp kan..makin lama..mcm makin rindu je..
padahal dulu mcm asyik menyampah je ngan die..
mengapakah??

apa2 pun..aku nak jadi less sellfish...
lepas2 nih if kuar2 ke apa..
aku ikut die je la..
biar la ikut je die nak kemana..
if ever la kene ikut die kan..tggu je la if i blog about it..
sbb ben nih x bole bg buat pilihan..
akan jadi pelik2 je nanti..gagagaga..
x sanggup ok..

♥bye-bye...muaxx♥

memula jual mahal~

sedap tgh online..
noy sibuk nak ajak swimming..
gedik punye budak..ketagih swim..
dulu masa x reti swim..aku ajak swim..
mampos die xnak..siap kata aku mengada la apa la..keji ok..
tp kali nih..die ajak..aku xnak..siap nak marah2 aku lg..
konon aku anti sosial..gila kah???

aku memula malas bebenor nak gi..
noy paksa pergi..
konon aku jadi juru camera..
tp bile pikir2...xkan aku nak dok je kan..
mesti akan ala2 swimming pool tuh memanggil2..
so aku pergi la jugak..

dah la aku carik uniform rasmi swimming aku x jumpa..
so aku korek2 almari mama..kasi curik tights die..haha..
lawak betul aku rasa..
n if pakai mcm tuh..xkan nak pakai ngan tank top kan??
kalau swimming pool ade mata..die akan cucuk mata die mcm kassim selamat ok..
sbb buruk bebenor..confirm mcm humpty dumpty.. ;p
so aku pakai shirt je..pedulik la kan..
x pasal..noy ejek aku mcm cikgu die..
sebab pakai seluar panjang..babi betoll..

:: jonet xnak join swim..die gile squash..so die main squash la.. ::

:: si edan nih ade je..mentang2 noy dah nak pergi..tiap2 ari ok aku kene ngadap muke die..x pasal..::

:: sibuk..org nak amik..die pun sibuk amik ::
citt..gile penat..
baru buat 6 lap kecik dah mcm nak tercabut jantung aku..hohh..
xpe..lama2 ok kot..kata pemalas exercise..
pastuh aku naik atas..sbb nak amik pic..
nak harap org lain..mmg xkan jalan la..

:: muka teruja konon dah bole swim ::

:: edan mata merah..noy sibuk je nak nyelit ::


:: percubaan amik aku skali..x berjaya la..nampak sipi2 je..mata lobam plak tuh..yg si edan tuh apehal terbeliak je mata??gilakah?? ::

:: noy tolong amikkan..tah ape kene aku buat pose mcm nih pun aku x paham..buruk ok..mcm batu belah batu bertangkup..haha ::
pastuh noy suruh amik gambar tgh float...
elok aku nak float..
si edan pun sibuk..
pastuh tangan dok kuak2 langgar2 pinggang aku..
tah apa2 tah mamat tuh tau..
x pasal..aku hilang kestabilan..

:: sumpah mak buruks noks..me not loike ::

:: apa yg happy sgt pun x tau la ::
pastuh aku naik balik..
nak amik pic jonet..
tgk jonet dah dtg.
die main 1/2 hour mcm tuh..

:: tgh bukak kasut ::

:: amik lagi gambar dorang nih ::

serious kelakar..
mata edan macam juling..x tau nak fokus mana..
then rambut terbelah tengah style abg M..
abg M nih aku dpt dpd pedd la..
die kata style rambut yg zaman mid 90's popular..
belah tengah..haha..
ye la kan..
zaman tuh..kalau rambut ala2 huruf M..mmg hot habis la kan..muahhaa..
sekarang kalau buat mcm tuh..nampak sgt ketinggalan ok..
apa kelas abg M..abg M nih..mueheheh..
tapi kalau dah comel mcm brad pitt dlm meet joe black tuh..abg M pun aku suke ok..

then balik umah...
tgk sindarela...wahhh suker...
bertambah best ok cite tuh..
tp sumpah aku benci si ayu tuh..
kalau la tetibe dorg nak watak extra..sile la panggil aku ok..
akan aku masuk n sepak perempuan tuh laju2...mencikkkkk..
sape2 yg x tgk..rugi woooo..
best ok cite die..
sile la tgk kat tv3.com.my...

haha..x pasal aku promote drama melayu..gile..

♥bye-bye...muaxx♥