Instagram : @peejburhan

x bole kuar lagi~

patut kan mama kuar ari ni..
so bersuka ria la kat umah..tp td papa call cakap dr x bg kuar pulak..
haihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
so sat lg papa ade keej sikit kat mindef..
so aku la kene jaga..
kene pergi balik..hmphh..

perut adalah lapar ini..
mau makan la..makan apa eyh??
mc d pun ok gak kan..
tp kenyang nye kejap je...

game masih masalah..
aku dah reti buat..
tp masih x bole..
so ade yg kata maybe file tu yg corrupted..
aku mmg plan nak pergi masukkan dpd kedai je..
tp semalam kan ben aku call2 x dpt je..bencikkk...

so mcm mana ni..
ice..bile nak dtg umah aku bg game..
mate ke???mateeee...kau bacakah ini????
aku bole nak masukkan game kat kedai..
bukan la kedekut ke apa..
tp siapa tau area2 umah aku ade kedai game ke apa??
xkan la aku nak pergi sampai sg wang ke apa..
penat seyhhhh...

ok la chiow..
nak siap2 pergi hospital..

6 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kim salam kat mama pija nanti yer..hopefully bole cepat2 kuar...

wati said... [Reply to Comments]

peeja kat ampang point ada kedai yg boleh masukkan game psp u.. kedai tu kat depan kedai kasut bata.. tapi lupa plak tingkat berapa.. tak silap RM5 1 game..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

dlm ampan point tade kedai game??? aku pon celah2 sana dan umah ko mmg la sgt tak reti...
hampunnn tak dapek nak nolong

Musliha said... [Reply to Comments]

ERM.. MOGA MAKCIK CEPAT2 KELUAR..
AMINNN..

faliq z said... [Reply to Comments]

dekat carrefour wangsamaju ade kedai game.

faliq z said... [Reply to Comments]

saye ni silent reader je,
hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...