Instagram : @peejburhan

wishing everyone~

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~

p/s malas tulis panjang..so ok la ni kan..lopp u all...muaxx

9 Comments:

iezu said... [Reply to Comments]

Eid Mubarak to u peej!

kirim salam kat mama peej eh? saya harap mama peej tabah hadapi dugaan and saya pon doakan mama peej sihat balik mcm dulu2. insya allah!

-iezu-

akak drama said... [Reply to Comments]

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kpd Pija & family.

Moga mama Pija dah bertambah pulih and boleh join enjoy Raya sama2 macam biasa dgn family. :)

Farhanah lah! said... [Reply to Comments]

selamat hari raya aidil adha to you toooooo~~
:)

initrahartini said... [Reply to Comments]

slamat aid adha 2 :)

azila said... [Reply to Comments]

slmt hari raya,peej!
sabar jaga mama tu k,sama2 le kita doakan supaya mama cpt2 sembuh ye..aminnn

MIRA_SYAMIM said... [Reply to Comments]

salam aidiladha peej..
:-)

shasha said... [Reply to Comments]

salam aidiladha utk kamu dah family peej...

Musliha said... [Reply to Comments]

selamat hari raya aidiladha peej..
kim salam mus pada makcik..
moga makcik cepat sembuh..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

HAPPY AIDILADHA!!

sori lmbt 2hari sbb baru ketemu internet. pasni 2minggu kot kite xpakai internet sgt sbb laptop tinggal kat rumah, my bro nk pakai buat presentation projek. huhu internet, i will miss u!! :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...