Instagram : @peejburhan

tagged tulis-tulis~

COUNTDOWN - 7 DAYS

aku di tagged oleh ceera...
sorry lambat..
mcm terkejar2 je sana sini..
penat woo...

plus bile dah lama2 tu..aku jadi lupa..
sapa yg tagged aku..
n tgk aku x buat ke apa..
ingatkan la yea..
aku lupa la kadang2..
n sapa2 yg email tu..
nanti2 aku reply yea...
sabar itu separuh dpd iman.. ;)

ikutkan malas gile nak update..
tp mana boleh..
nanti ade yg bising2..bingit...

so here we go

1. Your name/username:
2. Left handed or right handed:
3. Favorite letter to write:
4. Least favorite letter to write:
5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":
6. Tag 6 people:










so sapa yg di tag tu buat la yea..haha..
padan muka kene tag ngan aku..
sile buat..jgn malas mcm aku..

ye xyah cakap..
aku tau tulisan aku buruk..
ni pun aku dah tulis kemas2..
kalau x lagi lahanat..

n people..tu sign main2 aku ye..
bukan official punya sign..
xla aku gile nak letak sign betul aku kat sini..

ok la..
see u in next post...
aku ade banyak entry nak buat ni..
cukup2 la asyik pending je..

8 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

buruk kat mana ntah..
lawa je aku tengok..
sejibik-sejibik.. terang mata.. ekekek..

Ms. Lili@ said... [Reply to Comments]

hmm.. looks like the signature handwriting of a terendakian!! i likeeeee :)

Ceera said... [Reply to Comments]

alalalalalala..

adik nie darjah bape eh, hehehehe...

comel gile tulisan..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

eh??? ade nama aku!
celaka kau!

peej said... [Reply to Comments]

musliha - tah la..mcm x pro je aku rasa tulisan aku..


ms lilia - haha..kan..i noticed that too..pengaruh msih kuat ;p


ceera - aku ade la tulisan sambung2..tp cakar ayam sgt..kalau nak kemas aku gune tulisan ni la..

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
xpe la..aku x pernah tag kau..semoga tag ni menceriakan blog kau..wah boleh??

shasha said... [Reply to Comments]

peej...cute je tulisan kamu tuh...

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
haha..ye ke..terima kasih..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...