Instagram : @peejburhan

serupa xyah update~

last thursday xde buat apa..
petang jonet call cakap nak dtg lepak ngan aku..
wah gembira..
ye la..walaupun die ade kat kl..
tp die adelah busy sesajo..
die ade keje kat sg besi..
harapan utk lepak2..x dpt..
die kata die ade sampai 4hb aje..
so bile die sepi..
aku pasrah je la x dpt jumpa die lg..

sekali die cuti sampai raya haji..
n die mau lepak di rumah aku..wah gembira..
sangat merindui jonet...
die tido semalam je la..jumaat tu petang die balik.. :(

:: kapt dr jonet mmg x suke layan aku kalau aku nak amik pic tau ::

owh mama dah benti hisap rokok..
lama dah..dpd before sakit..
boleh x aku x perasan..haha..
so lepas mama dah balik ni..
kite org dah x bole his roks di dalam rumah..tsk.tsk.tsk..
x pasal umah sendiri menjadi kawasan larangan merokok pulak.,.
reason apesal aku malas update..
online sambil mata kelip2 x dpt his roks adalah sangap n mengantuk ok..
sebab nak his roks kene keluar..
so alang2 terus aku tutup je pc..herghh..

so ni tgh lepak di luar la his roks..

:; ayol turun meng join ::

umah aku aunty2 aku adik beradik mama n maktok dtg..
so malas nak dok dlm..
lepak luar je la..

tp aku snap ni 2 pic je..boleh..
lepas tu lupa la..
n later malam edan dtg..
sebab nak bg gambar noy..
noy kirim..satu suruh bg mama..
edan lupa..so tu malam die hantar la..

pastu edan pinjam digi cam..
sebab die ade dinner malam esoknya..
so aku xde camera..
jadi segala gambar pun xdak..
so bile xde pic..
update pun ala2 malas..
wah alasan...padahal mmg malas pon..

ok la bye...
entry adalah tah apa2..
tp sapa suruh baca..kan aku dah warn awal2 kat tajuk entry tu..

4 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

rindunya kat jonet..
owh.. dr jonet.. comelsss..

peej.. ayol kolo senyum skit mata dah tertutup terus.. hahaha..

Nonoy said... [Reply to Comments]

entry pemalas nk mampos!
tapi ade muke ayol ngan jonet saya sokaaa... :D

shasha said... [Reply to Comments]

akhirnya...dapat gak tgk muka jonet kat sini..eh..apasal rasa cam ayol ni dah kurus skit ek??

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hoyehh ada muka terkini jonet di situ.. kelihatan tan seperti jlo ;]

kalau camtu korg kene buat bilik khas merokok kot dalam rumah.. xyah keluar2 dah (ewah mcm restoran eksklusif pulak ada bilik khas.. lolx) :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...