Instagram : @peejburhan

santai di hari sabtu~

jumaat tu kan aku tido hospital..
pagi2 papa gerak repair kete..
so aku mmg kesorangan n ke bosanan..
malam tu baru la papa n PG dtg..
later ayol pulak...

mama emosi sikit sabtu tu..
maybe sebab kite org asyik sembang2..
n die x paham..
so die adalah marah2 n bengang2...
so aku lukis la ni...

::ngeh2..saje je nak menceriakan hari ::

sekali mama bg serangan balas..
die lukis jugak..
sgt keji...hahha..

:: siap pakai spek..tetek besar lagi..cilakak...kejii.. siap ade tanda seru tu..tp mmg la dok hospital lapar je..sebab sangap n sejuk kot *wah alasan*::

tp seperti biasa..
ade aku kesah..lantakkkk...
pastu aku snap2 la..

:: PG & ayol..2-2 terencat..x suke...aku nak amik pic..dorg buat2 muka lak ::
: mummy n daddy.. ::
:: mama adelah sgt emo.. mata berair dan juling pulak..haha ::

sebab die kata die rindu noy..dah berhari2 die cakap..
sabar je la..
sikit hari lg die balik la tu..
aku pun rindu noy..dah lama x ym ngan die..
lappy die gile..
yg aku lak spend masa kat hospital je..
xpe..nanti balik..hari2 aku tatap muka die je.. :)

akhir sekali..
tidak lupa..
muka tuan blog harus ada..
yee haaa.. *haha tetibe jd cowboy pulak..gilo *

:: tuan blog adalah malas nak make up ke apa ke..ye la..jaga org sakit..xkan la aku nak lawa2 pulak..wahh..lawakah?? ::

ok sekian terima kasih..
byeeeeeeeeeee....

13 Comments:

Ted Baker said... [Reply to Comments]

Hehe. Tomey arhhhh ko!

Anonymous. said... [Reply to Comments]

I love love love your mother!! Sporting tak ingat, I wish mine like yours, siap boleh gurau melampaui batasan tu ;p

Paling lawak bila dia lukis gambar itu t*t*k, gila aaaa ... suspek siot.

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

wow!! besaqnya tetek. terer mama lukis. cakap pg jgn buat hidung cam tu lagi, nanti hidung dia akan lagi kembang. Tak suka!! Ayol matanya 3D. peace di tepi mata!!

Musliha said... [Reply to Comments]

ermm.. sedih tgk makcik..

Deqna said... [Reply to Comments]

hahaha sempat lagi melawak tu.. eloklah tu, sekurang-kurangnya gelak ketawa tu boleh menyembuhkan juga....

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

comel aje u & ur mom :D

& i hope she'll get well soon..

Rina277 said... [Reply to Comments]

x mekap pn lawa jer aku tgk..mana penah buruk spt yg ko ckp tue..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

first yg aku perasan mama kau lukis iala teks .... waaaaaaaaaaa hahhaha

peej said... [Reply to Comments]

ted baker,
gile eyh..tomey apanya..


anonymous.,
haha...die mmg mcm tu..lawak2..tp ni dah sakit ade la sedikit emosi..tp utk ceriakan hari,.haruis jugak lawak2 ngan die..sambil tulis2..heheh..


my spirit finger,
haha..tula la..kalau tgk kat hp mam..lg byk ok PG amik pic2 mcm tu..tah apa2..

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
jgn la bersedih..kalau kau sedih..aku pun sedih nanti..


deqna,
tu la..katanya laughter ids the best medicine..tipooo...gelak2..x baik pun..hiahah..


liza,
tu la..hope so too..supaya bole beronggeng seperti dulu..jalan2 n gelak2 n sembang2..

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
hiahaha,.tu la pasal..keji okessss..

shasha said... [Reply to Comments]

ahhahah...family korang ni best laa..sporting gila~!! lawak..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak suka ur family..best jer semua kepala gila2

noy tak lama lagi balik la yer...sian ur mama rindu noy... tsk tsk

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...