Instagram : @peejburhan

operasi membalut hadiah~

balik je terus aku balut hadiah tu..
malas nak tangguh2..
so carik2 bahan2 nak balut..
jumpa..terus balut....

owh sebelum tu..
harus la snap apa hadiahnye ye..

:: aku belikan jam ni...lawa kan..bole letak kat umah baru die nanti.. ::

janji hijau..ceera kan suke hijau..
so harap die suka la hadiah dpd aku yg x seberapa ni..
ye la..aku x kaya ok..kalau kaya aku boleh la bg plasma sebijik ke..
wah plasma..over ok...xnak kalah..haha..

pastu balut2..
aku mcm x puas hati je..
mcm x jadi seperti apa yg aku expect..
so aku masuk balik stor...
carik2 riben2 yg masih ade...
n wallllaaaaa~

:: siap ade riben2..hahaha..over kan...yg letak warna putih tu idea dzaza..me loike ::
:: tepek card..lawa kan card ni...idaman kau kan nok nak pakai2 dress..kau pernah letak kat blog kau.. ::
:: tulis2..jgn tido lambat..ade makna ok ayat aku tu..huhu ::
:; gambar full ::

lawa kan...
haha.x abis2 puji hasil kerja sendiri..
serba serbi hijau aku bg kau ok..except card la..
biar kau teruja nak bukak hadiah tu..

papa tanya..istimewa ke budak ni..
kau balut siap riben2..
yg dulu tu biasa2 je..
over ok...

xde la..sebenarnye kenapa aku letak riben??
sebab aku pakai pembalut nipis tu..
sebab nak hijau punya pasal la kan..
sekali bile balut x lawa..
sebab kotak putih..so nampak la putih tu..
tp bahagian yg aku lipat2..nampak hijau terang..
so cacat gile ok..aku x suke..
so coverline la ngan riben gedabak tu..
supaya org nak tgk riben je..
x nampak cacat balutan aku tu..
hahaha..

jadi..kepada ceera..
jgn perasan kau tu istimewa ok..haha..
ok la chiow...

12 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantik jam tu dek... kelas awak..pandai balut2 hadiah ...akak mmg fail...mmg senget benget jadinyer

Musliha said... [Reply to Comments]

walalalala.. giler lawa ok..
jam tuh sgt lawa..
simple n nice..

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ sweet la jam tuh. confirm ceera suka. ~

Tina Najib said... [Reply to Comments]

jaa,

jam mmg cantik..tp mmg best masa tgh tunggu salesgirl tu carik jam tu..berjangguit okkk, hehehe..

ohh aku suka the way u wrapped the pressie..nak dibandingkan dgn yg ajib balut, hehe.. jauh sgt bezanya..double sided tape je lebey, haha.. like i said, ko mmg terer tang WRAPPING okkkkk.. hehehe..

mrgbum said... [Reply to Comments]

santek santek... jamnya santek...wraping dia pong sangat santek...

shasha said... [Reply to Comments]

peej...lawa la kau balut...macam org balut kat kedai2 tu je...

akak drama said... [Reply to Comments]

Owhh.. riben itu adalah sangat chantheqq... Akak skerrrr. Creative bebenor la Pija ek? :) Such a classy shade of green plak tu.

hUdArLiNg said... [Reply to Comments]

bole bukak kedai balut adiah peej! suke~

Ceera said... [Reply to Comments]

aku nak jugak perasan yang aku istimewa, tak kira... hehehehe...

aku siap amik gambar hadiah ko sorang je ok..

eh, jangan perasan ko istimw jugak.. =P

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
ye ke..senget benget gak kak..sebab coverline ngan riben je..haha


musliha,
tu la..gope ceera suke la kan..


mizzamy,
kan..yg penting hijau tu.. ;p

peej said... [Reply to Comments]

tina,
ok ape ajib balut..cuma semangat lebih nak double sided je la..haha..


mrgbum,
kan??kan??haha..suke..


shasha,
biasa je la..yg buat berseri tu riben je..haha..

peej said... [Reply to Comments]

akak drama,
haha..belajar..kan biasa buat hampers..haha..tu la..hijau itu lawa..


hudarling,
mana laku weyh..tgk kedai d'nata kat klcc pun bungkus je.. ;p


ceera,
hahaha..ye ke??so mari lah kite sama2 perasan istimewa..haha..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...