Instagram : @peejburhan

meriahnye umah aku~

balik je dpd wedding tu..
sampai umah..
tgk uncle aku dpd melaka dtg..dgn anak2 nya yg ramai..haha..
mmg ramai...
tp seperti biasa..aku x reti nak melayan pun..
cukup la ngan mengambik gambar..

so aku amik la pic their latest addition..
aku pernah tunjuk pic die masa dalam hari..
kat sini..
tp masa kecik x nampak kecomelan..
dah besar ni geram lak aku tgk..
so aku snap over2 sikit..


:: hasunna dhiya ::
:: x nampak la muka die..die gigit tangan lak ::

owh aku jugak kene memasak..
tp nasib ayol tolong...
x hilang penat gi wedding..dah kene masak..
dah la aku ngantuk tahap dewa punya..
kami memasak ikan sweet sour, sotong masak kunyit & telur dadar..

:: ini ialah hannan..kesukaan noy.sebab tu die bg kucing die nama hannan..huhu..gilo..memula die xmo amik pic..aku suruh senyum..baru senyum..bagus ::
:: ni no 4 & 5..wina & hadri..2-2 tido..penat main2 kot ::
:: amboi sikit punya cebik bibir kau..haha..tp pipi adelah gendut..sukeee ::
:: masih xmo layan aku..eksyen ::
:: sangat comel..suke ::

aku setakat amik pic reti la..
nak layan x reti..
yg ben..sikit2 suruh aku dodoi2..
ok memula excited..lama2 kalau die x reti2 tido mula la rasa nak cekik2..
hahah keji kan aku..
xpe ben..kau suke sgt budak2 kan..nanti2..sile la jaga k..haha..

ok la tu je byeeeeeeeeeeeeeeeeee...

11 Comments:

B33 said... [Reply to Comments]

memang comel betul cousin ko tu peej...geram je rasa nak peluk laju2 & cubit pipi dia..hehe...boleh?

ha...semoga bakal husband ko nanti rajin la layan budak2 k...hehe

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

saya sudah dukung dan dodoi dodoi itu hasunna.

-Anynomous-la-kononnya- said... [Reply to Comments]

comelnyaaaaaa :))))

thefreak said... [Reply to Comments]

lalalala.hannan mmg comel!aku pon soka dea nonoy.heeeee. :)

Musliha said... [Reply to Comments]

comel masa dia mencebik..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ala comei nyer..yg gambor last tu paling tahan..rasa nak gigitttttttttttttt jer..

shasha said... [Reply to Comments]

ala..suka gambar last tuh..comeiii...

Memey Anuar said... [Reply to Comments]

gamba last tu muka bosan apahal la pompuan ni x abes2 amek gamba aku hehe

cute!!
peej, kena practice tau :p

peej said... [Reply to Comments]

bee,
owh ben mmg gile layan bebudak..so aku adalah gembira..haha


my spirit finger,
wahh over..x menyabar kah??haha


anony,
kannn...geram je..

peej said... [Reply to Comments]

thefreak,
lagi sapa kau suke??aku kau x suka kah??


musliha,
tu la..tp pic last tu paling la geram..


darling8tabby,
kan..geram betul la..

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
aku pun suka yg tu..


memey anuar,
xla..time tu die mcm baru lepas nguap..ngantuk kot..
practise??hoh??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...