Instagram : @peejburhan

meowwwwwww....kucingkah??~

masa punggah barang noy tu..
ade la cekak telinga kucing ini..
ok la..bukan kucing..harimau la..
tp xpe la..aku nak feeling kucing..
so layannn..huhu...

memula aku pakai cekak je..
sebab rambut aku mcm ade anak2 rambut...rimas..
so pakai la..
tetibe noy suruh try sunglass yg die beli..
so tetibe terdapat la idea utk mengambik2 pic..heheh..
aksi2 kucing..haha...


:: motif tgn kucing mcm tu??haha..tp aku suke je ::
:: pastu paksa mama lak pakai..ngeh..noy pakaikan mama pec senget la minah..keji..haha ::
:: kucing gatal yg tunjuk2 lidah ::

ingat ia berakhir di situ..pastu masa santai2..
aku tetibe nak paksa semua org pakai n beraksi..hahha...
mangsa pertama ialah edan..

:: die kata ni aksi kucing confuse ::

aku rasa mcm x elok pic tu..
sebab mcm bayang2 lebih..
so amik la lain...

:; hahah lg spastic ok aksi ni..x sukerrr ::

mangsa seterusnya ialah ayol..hiahahah...

:; motif aksi mcm ni?? peace di tepi mata..haha.. ::

dan x tinggal jugak..
mangsa2 yg seterusnya dipaksa..
ialah papa....yeah..
i lap yew daddy...

:: comel je..papa layan je ::

tu tgn noy tu..
papa xde rambut..so kecomelan melampau..
nampak mmg mcm meow2..
papa tension je..
die cakap, "ade2 je la kau ni carik bahan nak blog"
hahahhaah...

mangsa lepas ini ialah PG..
dah la die busy2 ngan shisha..
die xnak layan marah2 lg..
die kan garang..
tp bile aku cakap semua org dah amik..
die pakai la jugak...yeayyyy
pastu buat aksi mcm ni..

:: aksi menyedut shisha ::


memula x jd sebab gegar..
n aku ingat die sedut sebab malas nak layan..
tp rupanya die mmg nak buat aksi ni..
die kata biar nampak panjang muka..mcm muka sucre..haha..
gilo...

later dzaza dtg..
pun kene gak amik...

:: haha..comel gak ::

aku tgk die dah terkenang pout lebih mcm aku la..
tgn pun nak sama...bagus..me loike.. ;p
wah nak jadikan i idola ke..
lepas ni idola badan lak..bole la sama2 kite lawan perut..hihahahahh...

nampak gaya ben je belum lagi..
nanti nak paksa die jugak la..
mcm mana la rupa kan..
haha..mcm mana lg..of coz mcm ni rupanyaaaaaaaa...


miahahahah...
ok la taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sorry aku semalam kata nak buat entry banyak2..
tp malas lak..
sebab aku kene tido awal n bgn awal la..
so terpaksa tangguh.. ;p
nanti2 la aku jadi blogger gigih ok..

17 Comments:

Tijah Lawa said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Tijah Lawa said... [Reply to Comments]

hahaha!!!dan pemenangnyer adalah

UNCLE!!!!

comel + sporting giler uncle eh?? dan mata adalah orlando bloom. kem salam sket!!!

peej said... [Reply to Comments]

tijah lawa,
penat i pose tau..papa yg menang??..orlando bloom..haha..
masa zaman muda2 yg buat mama terpikat ialah kerana mata adelah sepert paul mccartney katanyer..ngehh..

shasha said... [Reply to Comments]

hahaha...comel...peej, cepat amik gambar ben pakai cekak ni,tak sabar nak nengok...

jyss said... [Reply to Comments]

sporting la semua org. PG yg gegarang oun buat gak tuh, x tahan hehe nk tunggu gmbr ben lak :D

Tny said... [Reply to Comments]

Kelakar je tgk korang ni.. apa2jelah.. asalkan suma org happy :)

Che Sue said... [Reply to Comments]

giler aa korang ni..kekekeke..

akak drama said... [Reply to Comments]

Pemenang pertama paling cute opkos Pija... 2nd your Dad.. :D

Anugerah gambor paling x boleh bla.. the black cat yg last.. hahahahaha

P/S: I wish I could be blogger gigiehh like you. Every day ada post! w00t!

syahnaz said... [Reply to Comments]

AFUNDI uncle!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ya allah..comel je memasing. akak nak tunggu aksi ben lak..heheh

Musliha said... [Reply to Comments]

hahahhaa.. gila..
lawak.. pakcik sgt comel..
hahaha.. menjadi kerja kamu peej..

Nonoy said... [Reply to Comments]

hehe.. edan spastic

ai said... [Reply to Comments]

paling chumel adalah kucing debab yg paling atas itu. grrrrrrrrrrrrr

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

macam2 baka kucing ada kat sini.. lolx. kucing hisap shisha pun adekah--- :B

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

auwww...saya feeling *Halle Berry*

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

sumernya comel!!

cyan said... [Reply to Comments]

peej! u iz teh cyootest kitteh!!!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...