Instagram : @peejburhan

mama suke ramai2 keliling die~

selasa malam tu..
ayol dtg..
bawak sekali dzaza n PG..
mama kalau ramai2 dtg keliling die..die suke la..
mama mmg mcm tu..
kalau aku kuar2 ke..
die akan cal 2-3 kali..tanya kat mana..bile nak balik..
die call bukan sebab x bg kuar ke..x bg balik lambat ke..
tp die suke ramai2 kat die..
tp bile balik umah..bukan die layan pun..
die akan pegang tangan kau ke..
sampai die tido..boleh???/
mak sapa la tu???

so aku malas nak cakap banyak..
aku snappy happy je la yea..

:: dzaza x abis2 ngan pose peace di tepi mata..hiahahhh...PG seperti biasa xnak layan if aku nak snap pic..keji ::
:: ayol yg bole thn gedik if aku nak amik pic die..ye la..nak masuk blog..haha..mama muka nampak sakit je kan ::
:: candid...thn napas ke dzaza??huhuhu...saje je..tu namanya statement dengki perut org x menggila mcm perut aku..huahauhh ::
:: bilik adelah sejuk nak mampos..bukak suhu 30 pun still sejuk ok..gilo punya a/c..sebab tu PG mcm tu kot..die dah la kurus xde lemak..aku xpe..banyak lems..so tahan sejuk..huhu ::
:: aku pun x paham apesal aku snap pic dorg banyak pulak...nway..ape kejadah rambut kau gayak itu?? ::

lepas itu..masing2 adalah lapar..
so kite org ke hometown yong tow foo utk makan..
owh ..me loike...

:: as usual..aku suka buat mcm ni..tp kali ni aku buat lain2 lak..::

mulut lebar utk dzaza..sebab die minah ceria..
masam utk PG..sebab die asyik garang2 nak marah..gilo..
yg senyum aku amik..
tp patut aku buat pout kan.. ;p
ade 3 je..
sebab time ni ayol x dtg lg..
so xde utk die..

n seperti biasa..sebelum makan..
amik2 pic dulu..

:: PG yg lapar x layan org..dzaza ceria2.. ::
:: masih membuat peace di tepi mata ::
:: snap jugak pic ayol..mengubat rindu kat gf ayol yg merajuk ayol x blk melaka last week..hahaha..yes people..gf ayol pun baca ini blog..semakin ramai org yg mengenali baca la..takoott ::
:; gambar aku yg ala2 mama bosan harus la ade kan..x meriah kalau muka aku xde...haha apa kene mengena tah ::
:: saya makan ini..sungguh sedap n kenyang..sampai bile berjalan..perut yg jalan dulu..cea..mcm la selama ni bukan perut jln dulu.. ::

lepas tu..
lepak2 lg ngan mama..
plus lelaki2 tu nak tgk bola la pulak..
so around 10.30 mcm tu baru gerak balik umah..

ok itu saja..byeeeeeeeeeee...

11 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

dr sebelom raya hari tu...
aku terbayang2 yong tau foo
kau kijam peeja.... kau kijam!!!
hahahha teteibe salah kan kau?

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ko suka je kan lukis2 sos tu.. ahax.

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. nak ketawa dulu..
ayol adalah seperti biasa..
senyum kalu tutup mata..
peej, PG tuh selalu masam, garang ke dia? haishhh.. takotsss..

Nonoy said... [Reply to Comments]

mama kena warded lagi.. :(

yong tau foo sodap je..
tak sabor nak makan hiahahaihihh

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

happy je mama u sbb anak2 ada ngan dia :)

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

gambar yg pertama sekali, itu lengan ke kayu balak? waaaaaaa...huaaaa...saya pun welcome to the club jugak. Germorkkkk!!!

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
xpe..x lama kau kat sana..if dpt blk..sile pulun banyak2 k..


wani,
aku ni mana ade hiburan..lukis2 mcm tu pun aku dah suke..


musliha,
mmg..die ngan noy sama species..

peej said... [Reply to Comments]

noy,
nanti kite makan...k..


liza,
tu la..suke die..kalau xde tu..mula la x keruan..


my spirit finger,
xde ok..jangan mintak..awak masih ketegori kurus ok..x gemuk..montok ..haha..

shasha said... [Reply to Comments]

errkkk..yong tow foo nampak sedap...

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
sedapppppp....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kena warded balik ke ur mama pija...moga cepat sembuh yer...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...