Instagram : @peejburhan

malam yg gelap~

ok ni entry xde motif..
saje je aku snap sana sini..
time ni dorg tgh tgk bola..
malam sabtu tu..
x sure aku team apa..
rasanya liverpool kot..
tu yg PG semangat lebih...


:: PG sampai berdiri2. kau..over..gambar aku terangkan sikit..kalau x x nampak apa..haha.. ::
:; ayun(kwn PG) n ayol.. ::
:; mama tidur kat belakang tu..dzaza cober2 muka..motif??mcm la org xtau muka kau mcm mana kan.. ::

mama ni dulu kalau kite org tgk tv malam..
mesti kene marah punya la..
walaupun sound x besar mana..sebab die nak tido..
tp x reti2 nak tido atas..
tp ni mama dah x dgr..
haa kau..umah aku tgk bola pun sound mcm tgk kat stadium..huhuhu..

:; harus ade pic sendiri..tp gile scary muka aku..mata lebam..ni perangai2 yg pemalas basuh make up..mata adelah lebam sebab mascara comot2..haha..cea..ayat xmo ngaku mmg mata lebam.. ::
:: semua mata x kelip2 tgk ::
:; haha lawa kan pic ni..sama je position tgn papa & ayun tu ::
:: PG adalah garang...kau tgk la mcm mana die pandang aku tu..die marah ok amik2 pic...eksyen ::
:: tgk tu..die tutup muka ie..sebab die tau aku nak snap ::
:: tgk tu..siap bg penumbuk..keji..unlike ayol..mmg cam whore..posing jantan jalanan..hiahahahh ::

ok la..sekian sahaja entry x bermotif ini..
janji update kan..

nway..entry wedding ceera nanti aku buat..
aku ade urusan di putrajaya nak kene buat..
akan busy 2-3 hari ini..
ade masa aku buat ok..
bile la tu ye..
gambar pun x edit lg ni.. ;p

ok la taaaaaaaaaaaaa....

8 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

syiok weh rumah ko... penuhhhhh!!!!
hehehhehe

aku nengok PG tu pon takot
garangnye

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tu dia aihh..semua kusyuk gittew...macam2 gaya ada..hehehe

shasha said... [Reply to Comments]

kalo umah penuh ngan lelaki...camni la jadinyerr....

Musliha said... [Reply to Comments]

dush.. PG garang sungguh..
ayol juga yang menawan kalbu..
sengih jer sampai tak nampak mata.. ekekekeke..

swit@kon said... [Reply to Comments]

peeja...ko g putrajaya wat pe???
meh aaa singgah jumpa aku. g minum2 ke...
kem salam mama ko. get well soon k!

ai said... [Reply to Comments]

gulap gulita..sib bek ben takde. kalau ade pon cam takde je kan? cabotttttttttttttttttttt

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
aku pun suke penuh2 ni..
tu la pasal..garang sesajo die tu..


darling8tabby,
tu la..kalau ade bola je..mmg dah x dpt tgk channel lain..


shasha,
tu la kan..

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
kau ni asyik puji ayol je..sesutau ok..haha..


swit@kon,
aku x reti la area putrajaya tu..mati sesat barat..plus..bukan kau keje ke??nak minum2 apa nya..


ai,
ahha..tu la pasal..aku tgh dok pikir2..kalau aku kawin malam..confirm ben malap..bagaimanakah?/

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...