Instagram : @peejburhan

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)~

[STICKY MODE]

Sahabat Sekalian,



Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????



Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.

Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.



Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.



Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:



1- Klik button reply pada email anda

Pasti kan email dialamatkan ke : To:fast_advertise@yahoo.com

Cc: (b.nurhafiza@yahoo.com)



2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini

(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)



3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.



Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.



Terima kasih.

14 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

peej..
ya ka iklan nih?
macam mana ni? tak paham benar..

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

ni btol ke x??blh gak buat duit blanje niee..hehe.

lindosh said... [Reply to Comments]

kalau betul, aku pun nak beb.

qaseh heedayah said... [Reply to Comments]

urm, berminat sgt nih.. :) lau part time tu, waktu camne? sbb nx yr pon dh nak amik spm.. nak tau waktu part time tu camne ..

@LiYaNNuaR said... [Reply to Comments]

salam aidiladha... sya ada juga terima email INI

agak2 sama kah???

linda said... [Reply to Comments]

pija,

siyes ke keje nih??? dulu ada gak penah apply yg derang advert kat tenet tu, tp kita kene bayar dulu baru leh keje... sounds fishy jer time tu...

Iz said... [Reply to Comments]

aku ade dapat mende ni kat email aku.. tapi betul ke weh?

iezu said... [Reply to Comments]

peej...saya ade respon to this job ad. n org company tu pon ade reply but they require a deposit of RM50. ttibe jadi suspicious. leh caye ke dorg ni peej?

klu i pay the deposit, buat kerja2 typing tu n then ttibe dorg x bayar...kan ke naya!

saya ni dah la wallet kering...klu kena tipu mmg bankrap laa..

Hanney Hanafiah said... [Reply to Comments]

peej..dah try ke?got the email also from a friend..tapi x berani nak buat.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wahh 3800!! tiba2 terbaca komen2 lain. part kena byr deposit rm50.. betulkah?

Anonymous. said... [Reply to Comments]

Serius pelik gila, dah lah kita nak kerja untuk cari duit, boleh pulak kita kena keluar duit dulu? Aihhh =(

Selalu ejen2 tipu ni macam nilah modus operandi dia. Tapi macamana kita nak tau kesahihannya ek?

Peej, mana hang dpt ad ni? Betui kaaaa? Kalau betul, saya pun nak ihik...

-v-~~geina~~-v- said... [Reply to Comments]

peej btl ke???geina pun ade dpt email mcm ni...mcm berminat la...tp tkt kene tipu...ermm nk cr duit lebih ni..heheheh..=P

puterikurekure said... [Reply to Comments]

pija, cuba story sket pasal benda ni lebih lanjut. nak tau gak.

CAHAYA said... [Reply to Comments]

btol ke ni?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...