Instagram : @peejburhan

ini pun google ke..~

keje aku asyik la sepuluh kali bukak nuffnang..
teruja lebih..huhu..
pastu tgk la keyword..nampak ini..gilo apo..

ini pun org nak google ke??
mcm2 betul la fantasi manusia ni kan..

so adelah sangap..
maka aku pun meng-google la tetek bergegar..
rupanya sampai sini..

kes naik kereta shawal la nih..daymnn..
setelah meng-google..aku baru terasa yg aku jugak antara manusia2 sewel sebab google bende2 mcm ni..haha..

owh chics..aku try search kat yahoo engine..
tetek bergegar..
ade yg sampai ke blog kau jugak..haha..
kelucahan betul.. ;p

13 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tu dia ...terus jadi lucah yer..hehehe

Che Sue said... [Reply to Comments]

muehehehe!kasi gegar2 selalu teks hokey!

shasha said... [Reply to Comments]

uikss...adakah blog kau ketegori lucah peej??..kekekeke...

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ hahahaha... macam2 la diorg nak google. siap gegar bagai. lawak okeyh... ~

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wakakakakaka.... adoihlaa... lawak okeh!! :D

chics said... [Reply to Comments]

Ye kan asal tetek, meraba ustazah, skodeng emak semua link dekat blog aku. Hoh

Tapi takpe, sebab kau pon dah terjebak sama heheheheeeeeeeeee

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite rs org tu google 'tet*k bergegar' sbb dia pun cam ko, curious apsal org len google blog dia 'tet*k bergegar'.. lalu dia pun menaip keyword itu.. hahahaa :PP (chain reaction)

serenum said... [Reply to Comments]

jangan salahkan aku ok. lol

KV said... [Reply to Comments]

keh3x tak pepasal jadik lucah.

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
tu la kan..jgn kene cop blog lucah sudah..


che sue,
haha xde keje..


shasha,
ye ke??aku rasa xde pun..keji betul..

peej said... [Reply to Comments]

mizzamy,
kan??kelakar je imiginasi lelaki ni..


pearlej,
tu la kan..apa2 je org google..ade ke perempuan yg google k*t* gegar ke apa??hahaha..


chics,
tu la pasal..banyak je ke blog kau..haha..pelik2 lak tu..
tu la pasal..padahal blog aku kelucahan lite2 je..

peej said... [Reply to Comments]

serenum,
aku x salahkan kau..aku salahkan kereta kau..boleh??


KV,
tu la..keji..

Musliha said... [Reply to Comments]

hahahaha.. dah takde keja kamu peej..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...