Instagram : @peejburhan

hari yg agak panjang~

last saturday tu x cukup tido aa..
aku tido lambat sebab layan dvd..
bangun around 7ish am
sebab nak pergi pasar tani ngan apa..
tp papa ni lak x reti2 bgn..

around 10am ice dtg amik aku..
so maknaya papa pergi sorang la pasar tani..huhhu..
sapa suruh kan..aku dah cakap if lambat aku ade hal..
then kite org ke nz..
breakfast session...with tina..
lama gak la lepak..sampai 1pm kot..

then aku ngan ice ke tawakal melawat shawal..
sebab die baru lepas operate..kene batu karang..
die still x ok lg la..
xpe..doakan nanti die ok..

semua di atas xde pic..sebab aku xde camera..so sad da..
nak amik pakai hp..xde cable..fak la..
xpe la..aku try call edan dpd tgh hari xde jwb..
aku nak ajak teman belikan hadiah utk ben..
bithday ben 7hb tu..
1st sebab aku x suke kan kuar sorang2..
second sebab aku xde camera..
aku nak la amik2 pic..
sebab kenangan kan..
nanti aku tgk2 balik blog ni..dapat la mengimbas kenagan gitu..huhu..

last kul 6pm baru kuar umah..
pergi amik edan...
dah alang2 amik edan tu..terus ke sogo la..
aku nak carik perfume utk ben..
so kesana la pergi..

memula survey2..bau itu ini..
tp aku x bole berpikir ngan tenang..
sebab perut adelah super lapar..
x makan apa tgh hari...
edan pun x makan lg..so sian la pulak kan..
so pergi food court carik la bende..

aku x tau la napa..
tp kan lately ni aku asyik terpengaruh ngan blog ceera
esp bab makan..apa die makan semua aku teringin ok..
die makan nasi ayam kfc..aku nak nasik ayam tu..
die makan ikan goreng n masak kicap..
terus esoknya tu aku masak ikan masak kicap..
x bagus betul..

ni pulak..
aku teringat dulu die makan..
pastu zack_u ade makan nasi ayam claypot..
terus teringin..huhuhuhu..
so aku order la ini..

:: claypot chicken roce & mushroom ::
:: ok aku lupa la..special combo yee mee kot.. ::

edan yg meneman aku..
sian kene ulang alik sementara aku pilih perfume..
xpe..selalu saya teman awak..ni awak lak teman saya..la la la~


dan aku adalah suka..
sebab ngan edan aku x segan nak suruh snap kan pic..
owh yes..
aku memakai subang baru noy bg tu,.heheh..suke..
sebab subang merah..
so handbag harus tukar merah jugak.. ;)

setelah nak dekat 10 perfume aku try..
or maybe lebih..
last2 aku balik kepada yg first aku bau..
sebab aku dah suke yg tu..
so yg lain2 dah x masuk..
lagi pun within budget aku la..
aku ade duit sikit ni..belikan la ..
selalu ben je belikan aku macam2..
dah 3 thn birthday die aku buat bodo je..haha..gile keji kan..
so walaupun ben kata xyah belikan apa2..aku nak beli jugak..

so pergi sana..
terus on...
perempuan itu sgt laju wrap ok..x sempat aku nak snap picture...

:: balutan die amatlah cantik..aku suke..dah la wrapper pun polo..suke ::
:: aku belikan yg ni..polo black ::

owh i like..
aku suke bau lelaki2 ni..
sexy habis la aku rasa..
aku x suke jenis sweet2 punya bau..

later pergi pertama complex pulak..
aku beli cable utk psp..
n pouch..

akhir kata..
semoga dgn perfume ini..
aku akan bertambah horny bile bau ben..
wah tetibe horny2..
getikkkkkkk...

ok byeeeeeeeeeeee...

7 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. tak tahan ending kamu..
selalu ada skit berbaur benda pelik.. tapi kita layan..
penyeri hooooo..

Anonymous said... [Reply to Comments]

polo black mmg bau best. aku pun pakai perfume tu..

good choice!

~thinker~

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...dah bagi hadiah kat ben blum??...otanjoubi omedeto en ben!!

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

polo black mmg sgt sedaaappp n sgt horny bau die... waaahhh tetibe jugak... hahahhaha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tgh fikir2 camnekah bau polo black tu *baik lalu kat shopping complex tmpt minyak wangi polo, ntah2 kang ada promoter sembur xpasal2, nnti dpt bau free.. ahax* :P

oh nasi ayam claypot! sudah lama xmakan! *teringat, pernah tercekik tulang ayam tima makan nasik ni kat midv. kite ni mmg dulu tercekik-prone* :P

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

eh..kalo lapa mmg takleh shopping aa...

nnt die mempengaruhi decision..cam gitulah kire2nye..
aku pown ade orang bitau...kalo orang tue tipu aku..maknenye aku tipu ko lah..

wawawawaw

puterikurekure said... [Reply to Comments]

polo black memang sedap baunye.
baru teringat, stok perfume kat umah nak abis.
kena beli ni. hehehe~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...