Instagram : @peejburhan

hannan lagi ;p ~

pic ni dzaza amik masa bday die tu..
dah alang2 ade ni..aku tepek je la yea..
lagi pun aku rasa sgt lawa pulak pic yg dzaza amik ni..

so ini la die..
sile la hadap hannan ni..
pic chemott n sucre..nanti2 la aku snap ye..


:: bersantai ::
:: gile besar ekor die..ngeh ::
:: nak menguap..mulut adelah ternganga sedikit..heheh.. ::

ok tu je..byeeeeeeeeee...

13 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

dek..akak tumpang comment..bole kan..karang SR panas hati lagi tengok komen akak yg kuat ampu ni kan *lol*

ya allah pija...comei nye hannan...ekor mmg cam kipas...

Che Sue said... [Reply to Comments]

dulu tgk gambo hannan dlm blog noy mcm tak nampak belang2 dia..skang ni obvious giler...mmg dah mcm chemot..err tapi chemot mmg gumuk lebih2 aa..dia adalah garfield! hehehee..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

takleh la aku tgk gambar ni.. buat aku teringat kat bubu.. sob sOb..

shasha said... [Reply to Comments]

comelnyerr...nak bela kucing gak...tapi persian sgt mahal...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

gambar kedua : ekor dia ke tu??! wahhhh ingatkan tu satu lg makhluk berbulu! lolx

p/s: ko menganaktirikan chemott & sucre. mereka perlukan perhatian! wahahaaa :PP

CRAZY BEAUTIFUL88 said... [Reply to Comments]

salam
ni kalu anak akak nengok, abis bulu kucing tu di kerjakan, pantang nengok kucing mesti nak terkam

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

gambar ke 3 tu muka hannan mcm The Grinch (betul ke eja?). Saya nak panggil hannan *Hannan the Grinch* muahahahaahamuahahahaha

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

OH! SAYA LAGI. PAGE BARU INI SANGAT CANTIK. SERIUS.

sayang said... [Reply to Comments]

cutenyer......... aku suka kucing tp x suka bela.. bulunyer merata2... watevapun mmg cute especially pic menguap tuh...

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
biarkan org2 yg dengki itu kak..
tu la..ekor besar..pastu suke libas2 kat muka org..nasib wangi..kalau busuk..harus sepak laju2..


che sue,
a ah mcm chemott muka n belang die..tp chemott mmg super gemuk..hannan ni bulu je kembang..if dukung kurus jugak..


tina,
xpe..kau masih ade yg lain2..x pun suruh bapak kau belikan yg baru..heheh..tp kau dah nak ade baby..buat apa mau kucing lg kan..

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
tu la..tp noy beli sana x mahal..murah je..hannan ni jantan pulak..if betina..ade anak2 ke apa..bole la aku bg ke apa..


wani,
mana ade la..tp dorg x leh nak bersama..mcm mana nak letak kat umah ni..tp chemot still masuk2 la..sucre je x..sebab die jahat bebenor nak pancut sana sini..


crazy beautiful 88,
ngan hannan x kot..sebab die ni kalau x kene gaya die akan gigit n cakar betul2..mcm semalam ade budak kecik lari menjerit2 kene kejar ngan hannan..haha..

peej said... [Reply to Comments]

my spirit finger,
mari kita cat hannan warna hijau..haha..cantik ke page ni??saya suka yg lama..tp ni tukar atas sebab2 tertentu..


sayang,
saya suka..tp if dah ade umah sendiri x bela kot..sebab high maintenance la kucing2 ni..n banyakkan kerja..haha..

Musliha said... [Reply to Comments]

adeh.. hannan dah macam berlagak tourist dah tuh..
sombong eh lepak sambil kembang2 ekor.. hehehe..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...