Instagram : @peejburhan

emo gile masa baca ni~

serious emo masa baca ni ok.. click here

11 Comments:

mrs.shaf.e said... [Reply to Comments]

yea smlm aku dh baca..serious aku pun meremang bulu roma..bukan ape,aku pun ikut rasa sedih,sebak..

insyaAllah...pray for her well evry minute...

rindu baca post any cerita u yg dia sometimes menyampuk.. rindu tengok gambar dia senyum...rindu gambar ceria dia.....

erlyda said... [Reply to Comments]

Yer lorrr sedih sangat..terharu btol..kiter pun emo gak leleh2 air mata masa baca entry kt blog dzaza tu ;(

capik said... [Reply to Comments]

huh aku igt kan gado2..rupenya dzaza....dia nih bakal akak ipar ko kan..kalo xsilap aku laaa

Musliha said... [Reply to Comments]

omg.. i hate it..
u people make me sadddddddd..
makcik, kita rindu makcik gelak2 macam selalu ada di blog peej..
i wish i am near..
i can go there and visit makcik..
but..... uwaaaaaaaaaaaa..

puterikurekure said... [Reply to Comments]

sabar ye pija.
sama2 kite doakan yang terbaik untuk mama pija ok!

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ kak peeja, dengan amy2 menangis okeyh...

berdoalah moga2 ur mum kembali normal dan ceria seperti sebelum nih.. ~

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

emo jugak kite. xpelah, doakan yg terbaik utk mama ko. insyaAllah akan ok nnti :]

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

capik,
Direct sangat statement tu. saya mmg berkawan dgn anak no. 2 mama nani. Insayaallah kalo ada jodoh.
Saya harap selain mama nani doakan untuk diri peeja dan famili juga. Amin. Peeja sekarang dah ambik alih tugas mama nani di rumah. Penat, semua benda kena buat sendiri.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sob sob..touching giler...

eiza said... [Reply to Comments]

oh no!! tacing.. sob sob..
hope semuanya ok.. kem salam kat mama kau tau pija..

shasha said... [Reply to Comments]

isskk..peej..even aku sendiri pun bergenang air mata baca...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...