Instagram : @peejburhan

dorg melepaskan geram..aku pulak..mmg sebab aku suke je makan2 ni..~

ok aku mcm2 aktiviti ade..
sangat penat..
membuatkan aku kemalasan je nak update..
plus aku punya game psp dah banyak..heheh..
thanks to ice..sebab sanggup dtg umah aku n bg game2..
owh ice..i lap yew..haha..
matiklah lepas ni huda x suke aku lak..
then noy dah balik..die paksa2 aku tgk gossip girl..
aku ni pemalas nak download..
so kalau org bg ke..paksa2 ke..baru la aku tgk..
so mcm terbelah bg..nak tgk gossip girl..nak sambung patapon aku..
nak update blog yg entry banyak pending ni..haihhh...

so dgn itu..ni aku nak update kisah hari khamis..
haha..gile dah lama..
xpe la..dah ade pic tu update je la kan..

so khamis malam tu..
kite org gi makan..
noy kemaruk masakan malaysia..
memula ingat nak pergi ngan noy n edan je..
then tapau la utk mama ke apa..
tetibe mama nak ikut..gigih je die..
ye la..die pun since sakit mmg x pergi mana2 la..
dok hospital n terperuk je kat umah..sian..
so kite org bawak la die..
so aku n noy pimpin la kiri kanan..
kite org makan kat kerisik tom yam aje..


:; papa & mama yg masam..tetibe noy nak semyum ke telinga..apesal kau?? ::
:: mama sudah happy..bukan main lg pandang papa..papa lak x reti dok diam..gerak sana sini..gambar adelah gegar2::
:; noy & edan..edan yg muka memanjang keletihan je ::
:: me & daddy ::
:; edan sebelah aku pulak ::
:; noy asyik amik pic..aku sudah malas..lalu membuat aksi spastic..gile huduh ::
:; bukan main happy mama dpt kuar n noy dah ade..papa masih dalam mood begitu..huhu ::
:: telur dadar, sup ekor, udang petai, tomyam campur ::
:: kangkung belacan & daging masak merah ::

lepas makan balik la...
haha tetibe abis je cerita kan..
janji update..ok la kan..
ok la byeeeeeeeeeeeeeeeeee...

14 Comments:

Pn. Isteri said... [Reply to Comments]

peej, dah lama la tak jengok blog u. tak sempat nak nari sama2. biasa u menari i pon ikot. haha.

btw, how is ur mum eh? dah sehat? hearing dia mcm mana? Semoga mama u cepat sembuh mcm sediakala.

Tijah Lawa said... [Reply to Comments]

sangat anti climax ok. tiba2 abes! hahaha!! oh yer! menu lidah yg sedap tu kat mana ek? minggu ni gi KL nak cr ahhh!!!

murn!e said... [Reply to Comments]

lauk lidah tu mane? bukan ko ske ker? heheheh:)kalo aku bace entry ko pasal makan mesti selalu ade lauk lidah tu!~

ai said... [Reply to Comments]

mengapa edan selalu mamakai baju itu? adakah dia mempunyai banyak pasang baju yg sama?

a) aku salah pandang ke?

b) patern yg sama tp kaler yg lain?

c) ke..itu baju busuk edan (org lain ada bantal busuk)

d).......jgn marah ye edan. kau adelah ensem

shasha said... [Reply to Comments]

baru nampak muka mama peej semyum....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

nampak edan penat giler ek..tapi takpe noy dah pulang..harus edan pun happy..

Musliha said... [Reply to Comments]

adeh.. makanan sodap2..
giler sodap aihh sumer..
dahla lapo petang2 nih..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

tempat u mkn ni yg gerai bnyk2 kat belajang jj au2 tu ye??

peej said... [Reply to Comments]

pn. isteri,
mama masih mcm tu..masih jln pakai walking frame..n still x bole dgr..ntah la..26th ni die ade appoinment lg..further check up..hope bole ok mcm biasa la kan..


tijah lawa,
so far ade 3 kedai la..tp paling sedap kat tomyam 3000..kat kg baru,,sederet ngan masjid die tu..try lidah masak pedas..lazatt...


murn!e,
sebab krisik tu xde lidah..kalau lidah tu kedai lain..maka sebab tu la xde dlm menu kali ini..

peej said... [Reply to Comments]

ai,
sebab itu ialah entry pada hari yg sama..cuma aku pecah2kan je..sebab tu kau nampak baju adalah sama sesaja..entry ialah dpd tgh hari amik noy..sampai la kemalam..okies..


shasha,
tu la..ceria je die..noy ade n kuar makan..


darling8tabby,
penat la tu kot..ade trainning n ade exam almost everyday..

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
sodapppp...hingga menjilat sudu..huhu..


liza,
a ah..kat area tu la..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

haaaaaaaa!! btol la.. i penah tanya u, siap explain segala bagai tapi u tak paham. hahahahahahahahaha!! i puas la dok ckp gi keramat ikut jln belakang..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

posing tgn ko & papa ko adalah sama.. haha.

peej said... [Reply to Comments]

liza,
haha..tu la..maybe i x paham apa u cakap kot.. ;p


wani,
tu la pasal..aku perasan jugak..haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...