Instagram : @peejburhan

bersantai sahaja~

tgh punggah2 barang..
ye la..excited nak tgk apa yg noy beli lg..
tetibe pedd call..
cakap die ade depan umah..
die nak tumpang scan...
alang2 bole jumpa noy je..

the day before tu die dtg..
tp die kata die bg salam semua xde sapa jawab..huhu..
ye la..omak den pokak..mana la nak sedar ke apa kan..
aku xde..ke putrajaya..heheh..

selepas2 itu..kami bersantaian..
sembang2 bagai nak rak semua..
lawak2 je..
mcm2 cerite la keluar..haha..

:; noy & pedd ::
:; pedd candid pic aku..banyak gile..tu yg tetibe muka mcm ni..haha..buruks ::
:: noy & me..pun horror rupa aku..tp xpe la kan..kasi tepek je..aku bukan jenis nak tepek gambar yg cas lawa je(wahhh..lawa ke??)..sekali sekala..sile la tgk pic2 horror aku ok..ngeh~ ::
:: us 3...wah rindunye semua..dulu masa 2004 bayangkan kite org spend 24/7 together ok..gile kan..no kidding ok..pedd tu mcm dah practically dok umah aku la..tp sekarang masing2 dah busy..tu yg sekali sekala je jumpa ::

lepak adelah lama..
scan pic..
punggah2 barang lg..
dah masih lepak2..
pedd gerak around 9ish pm kot..

so sambung santai lg..
kali ni abang2 aku lak..
dorg semangat nak hisap shisha..
noy beli utk perhiasan je..
tp lelaki semangat lebih..
so gigih bakar2 semua..

:: PG sibuk bakar2 arang..ayol feel lebih mcm jantan jalanan..haha ::
:: yg noy tolong edan study..sebab edan ade exam apa tah esoknya ::
:; PG testing2...wah mcm penjual shisha lak kau bole test2.. ::
:: sedut lebih..kau tgk tu..shisha kecik mcm tu pun dorg nak hisap..tah apa2 ok ::
:: yeah..harus ade pic aku jugek.. ;p..saje gedik enterframe ::
:: aku nak amik pic suasana..tetibe muka aku ketara chemott lak..haha..gilo ::
:: ni bukan aku snap..ni dorg snap sendiri.. ::

ok berakhir lah kisah santai..
sambung di lain entry lagi...
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

9 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaahhh syioknye!!! rumah kau dah penuh kembali!!!!!

-Anynomous-la-kononnya- said... [Reply to Comments]

bestnyaaa nonoy is back! : ) sorry been missing for a while : ).Have fun Peej!~

Che Sue said... [Reply to Comments]

srunutnyerrr...peh ni meriah skit aa blog dah ada geng nk berfoya2..

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
tu la..sgt gembira,..huhu..


anon la konon,
apesal nick kau panjang sgt ni..penat menaip..haha..so aku pendekkan...
btw..thankss..will do..


che sue,
tu la..me loike ;p

shasha said... [Reply to Comments]

meriahnyer!!!!

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. meriah kembali rumah kamu peej..
suka nak tengok camni balik..
takla kamu suram sedih je manjang..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sangat meriah...bestkan noy dah balik..happyyy jer..

Nonoy said... [Reply to Comments]

:)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

oo kecik je botol shisha tu. biasa bsr gedabak kn :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...