Instagram : @peejburhan

bersama si hitam manis ku..manis kah???~

ahad xde gi mana dok umah je..
tina kata nak jumpa..
tp die diam je..
aku text pun sepi..x siukerr tau..
aku adalah lapar..
dah la ben patut kata nak kuar..
pun xde..tido je kat umah die..
huarghh..x sukerrr nye..

sampai la malam..
ingat nak tapau je..
tp adalah rindu pada ben..
walaupun mula2 adalah bengang ngan die..
tp seperti biasa aku mana ade marah lama..
so siap2..pergi jumpa die..

elok aku dlm kete..
die call..
wahh..die ni mcm ade six sense lak bole tau aku kuar tau..
sebab seharian x reti2 call aku..
elok aku kuar bole lak die call..haha..
aku pun tipu la kata aku nak kuar ngan kawan..
wah kelam kabut yewwww..
aku cakap nak cepat..
sebab aku nak benti isi minyak..

pastu sampai tempat die aku call..
terus tanya aku kat mana..
aku cakap aku makan ngan kawan2 kat uptown..hiahahah..
terus suara x manja...emosi di situ..
bencikkkkkkkkkkkkk..tau marah..
tp x reti2 nak bawak aku kuar kan..
bile aku ckp aku depan tempat die..
terus happy2 muka sengih2 dtg kat aku..
getikkkkkkkkkkkkkkk...

so makan kat tomyam 3000 kg baru..
teringin lidah..
so far aku suke die punya banding ngan kat au2 or niara melawati tu..
nasib ade parking..
kalau x mesti kecewa je..
ben ajak makan nasik dulang tu..
agak2 la..aku dah la lapar bebenar..
xkan nak tggu lama2..x kuasa ok..

so sementara tggu makan ..
offer ben main psp..wahh suke..
memula dulu ye ye cakap..i mana reti psp2 ni semua..
aku tau la..die ni gile game..xkan la die x suke pulak..

:; kusyuk main psp ::
:: daging masak merah & kangkung belacan ::
:: tomyam ayam..& lidah masak pedas..wahh sedap..mmg pedas..owh i laikkeee.. ::
:: telur dadar xmo bawang..tp die bg jugak bwg..keji ahhh ::
:: aku dah makan half..ben masih x reti2 nak stop main ::

half aku makan..ben stop..makan2..
cepat ok..aku x abis lg..die dah licin..
continue main..

:: apesal aku mcm jendul ahh??? isk..pelik ::
:; dah abis makan..aku nak balik aaaaaaaaaaaa...die xtill nak main ::

air x minum lg tu..
die kata kejap la..nak main..
aku cakap dlm kete main la..
baru ok..
tu pun kene tggu mati baru reti nak stop..

dlm kete..dah hantar pun siap kene tggu few minutes die main..
aku ckp la hantaran nanti nak ke aku bg psp..
laju je ckp nak..heheh..
ye la..harus la kumpul duit banyak2 bg u psp yea..

ok la..
itu aje..
dpt jumpa kejap kasik hilang rindu jadi la kan..

9 Comments:

the cinta said... [Reply to Comments]

huhu..yummy!
tomyam kat niara melawati mmg tak sedap..
plus, dont eat there..
minah2 pelayan kat ctu ntuh pape je! :P
heheh

Musliha said... [Reply to Comments]

WAHHH.. SEDAPNYA MAKAN..
GILER LAPAR BILA TGK MAKANAN..

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

sedapnye lidah itewww.... slurppp

Memey Anuar said... [Reply to Comments]

hi peej.
ckp psl game, mybf pon ckp hantaran nk suh bagi game kt dia. xbox ke psp ke wii ke

i said nnt cek dulu mana paling murah hiks :p

peej said... [Reply to Comments]

the cinta,
eyh ye ke??i suke gile ok niara..esp tomyam chiang mai..tp servis mmg agak lembab la..n pelayan adalah gedik..
tp agak stone gak la makanan die..
cuma tomyam 3000 punya lidah lg stone la..lain2 ok..


musliha,
aku pun tgh lapar ni..terliur bile tgk balik..


mommy lily,
tu la..sedap..tp gile la malas nak drive ke sana n carik parking..owh lapatr..

peej said... [Reply to Comments]

memey anuar,
xpe la..biar die dok umah je main game..dpd die keluar2 kan..wah....keji je

shasha said... [Reply to Comments]

uiksss...lidah...dah jumpa kedai yg jual lidah masak merah kat sini...tak cuba lagi...tak sabar nak cuba...heheheh

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kusyuk tul ben main psp tu..

Ceera said... [Reply to Comments]

kalau dah main psp, memang tak reti nak benti ok.. sebab tu aku taknak try main, takuttttt jadik hantu psp.. siap leh mimpi2..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...