Instagram : @peejburhan

aku rajin ok...sikit je la~

kalau ade yg perasan..
for the past few entries..
aku mcm usaha utk balas comment2 org...
ok x semua la..
mcm entry noy balik tu ade sampai 30++
n mostly comment die semua lebih kurang sama je kan..
so mcm kemalasan sikit la nak balas..haha..
sebab tu la tajuk entry aku mcm tu ye..harap maklum...

sebab aku tetibe dtg angin nak reply??
sebab aku rasa bersalah lak..haha gilo..
bukan apa..aku rasa korang penat2 comment..aku x reply..
dah la aku pemalas blog hop..
so mcm keji if aku xde medium communicate ngan korang lak..
Ym pemalas..email pemalas...
aku ni pemalas segala serbi..
ish teruk bebenor...

n again aku cakap..
pasal link2 ni..
aku bukan xmo..tp aku rasa aku letak jela2 pun..
aku x pergi xde gune kan..
aku ni xde la ke tahap 24/7 dok ngadap pc je kan..
so if aku cakap aku akan lawat semua tu..
nampak sgt menipu la kan..menipu korang2..dan jugak menipu diri sendiri..
so baik x payah kan..korang rasa mcm mana??

ade la few blog yg aku rasa interesting..
tp baca sekali..
tp sebab pemalas..aku x letak link..
pastu aku lupa tu blog siapa..haha..
apa2 pun..harap xde la bengang ke apa ok..
sebab aku rasa kalau korang pun..larat kah korang nak baca sampai ratus2 blog sehari..??
mesti x kan..mcm tu jugak aku..

ok la..abaikan itu..
tujuan entry ialah puji diri je..
sebab aku rajin sedikit utk membalas comment..heheh..
akhir kata BLOG PEACE!!

10 Comments:

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

besalah tu.. kdg2 org suruh link ni sbb nk fofular... tmbah2 plak kn link kat page blogger fofular mcm akak.. nuffnang meningkat bagai la..

apa pon kan.. sjk kak nonoy blk ni.. akak nmpk epi je.. me loike2..

shasha said... [Reply to Comments]

tak kisah la peej...asalkan kamu ada update hari2 aku dah gumbira...hahahah

Che Sue said... [Reply to Comments]

tak kisah tak link pun...janji dpt blog hopping laju2 sambil makan M&M..(aiseh lapo snikers lakk)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

yeay...blog peace! ceaa tetiba kan..

Musliha said... [Reply to Comments]

ermm.. tak kisahla..
mana2 je.. kan?
suka kita dtg baca..
terhibur kita dtg..
tak suka, xyah dtg.. ekekeke..
kecoh2 bukan dapat apa2.. muahahah..

ai said... [Reply to Comments]

aku tak amik pusing pon! ade kah aku kesah? yg penting, aku baca belog kau...

sekian!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

biasa la time2 angin malas ni datang.. ahax :P blog ko pulak ada ratus2 yg baca/link, harus la xsempat nk baca semua kn. xpe yg penting entry kena jalan.. kitorg nk baca :P

peej said... [Reply to Comments]

shweet byatch,
masalahnye fofular kah??aku rasa biasa aje..byk lg blog yg fofular yg baik2 ownernye..aku ni keji..haha


shasha,
tu la..cuma lately..tahap kegigihan aku kureng la.. ;p


che sue,
M&M??iah sedapnya..kalau ade nuts lg syiok..

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
mmg tetibe..haha


musliha,
betul tu..tp sekarang ni ramai je yg x suke pun dtg..pastuh kutuk2..mcm2 org ada..


ai,
bagus..jgn amik pusing..sebab if pusing2 sgt..nanti pening..haha

peej said... [Reply to Comments]

wani ezryl,
tu la kan..klau aku cakap sempat baca..nampak menipu pulak kan..
blog aku sendiri pun bercita nak update..
ni nak layan blog banyak2..pengsan la kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...