Instagram : @peejburhan

ade yg besar dpd aku..hohoh~

selasa tu masa mama bole discharge..
kata after lunch..
haruslah lembab nak mampos ok ampang puteri..
lembab macam baik aku pergi hospital kerajaan je..
konon after lunch..
last2 kol 5pm baru settle semua..

balik je terus aku pecut..
kemas2 umah..penat weyhhhhhh..
ye la..office mama tu 3 minit je drive dpd umah aku ni..
so dah mama balik umah..ramai la nak menyerbu..
dorg ni x sabar2 ok..buat2 la tggu esok ke apa..
sakit pinggang aku nak kemas2..
kasi umah wangi2 semua.. ;p

dtg la tah berapa org..ramai la..
then dtg kawan mama yg dah bape belas thn x jumpa..
auntie tu masak sedap woo..
tp lama terpisah sebab die dah tukar tempat kerja n no phone..
so x tau nak contact mcm mana..
so berjejak kasih lah...

pastu malam ade segara dtg..
membawa bunga yg super besar ok..
teruja aku tgk..
mana x nya..auntie n uncle ni mmg keje dorg buat kereta2 berhias semua tu..
ala yg bunga2 tu..so haruslah bunga yg dorg bawah pun besar melampau..

aku bg tau noy..
bunga tu lg besar dpd aku..
noy x percaya..
so sini aku snap..

:: taraaaa...nampak mcm biasa je kan dlm pic ni..jap aku amik lain ::
:; bunga berbackround kan mama...masih x nampak besar ::
:: haaaaaaaaa..besar kan..besar dpd aku,..haha.tp sebab aku ala2 cover dok belakang bunga tu..tp serious la..besar..teruja aku tgk tau..tetapi mengapakah muka aku selekeh melampau ni..haihh ::
:; di belakang ade buah2 ::

elok je aku ingat dah xnak snap..

papa : kau je amik gambar...gambar papa ngan bunga kau xnak amik..
me : ish sibuk je..
papa : cepat amik *siap berdiri kat bunga*
me : nak jugak masuk blog..
papa : tau xpe..
me : hahaha..


:: noy..tgk la bapak kau ni..mat oberr ok ::

suke aku tgk bunga tu sebab besar kan..
siap berangan..kalau la sireh junjung aku besar mcm tu..
wah berangan nokkkkkkkkkk...
mama lg x boleh blah..
die kata pergi cameron beli bunga byk2 buat hantaran..murah..
aku cakap duit minyak n duit nak dok sana..
baik la beli kat petaling street je..haha...
owh noy..mak kau gilos..

ok sekian cerite pasal bunga yek..

12 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kelakar ok papa pija ni...harus nak bergambar sama kan

tapi serious la..mmg besor ok bunga tu..cun..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

kagum weyyy!! hahahahahahaha! i suka tgk mama u senyum dlm gambar u dengan bunga tu..

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ huhuhu... bunga gerbera la. nak jugak!!! ~

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

nonoy x percaya bunga tu besar. betul noy mmg besar pun. macam sasaksa gorgon.
Papa kelakar la, kontrol hensem habis.

thefreak said... [Reply to Comments]

hei kazzy!yeay auntie nanee dah pulang ke umah dan nonoy pon akan pulang..yehaaa.yebba.bunga cantek!titibe je. ;p

Nonoy said... [Reply to Comments]

fine besar.. cantik!
papa berdiri tegak wakaka..
mummy i miss her :(
and nk gi smp ke cameron beli bunga??? hiahaha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

woih kalau sireh junjung ko besar camtu, akan terhadang pelaminnya.. ahax. tp baik la auntie&uncle tu kasi bunga xD

Musliha said... [Reply to Comments]

hoho.. aku nak berangan gak..
sirih junjung besar tuh..
miahahaha.. terbeliak buntang mata org kg.. wakakaka..

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

dasat occay that bunga.. seyesly besorrr...

ur papa nmpk macho dowh.. :P

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

gambar papa mcm comel tapi funny..mcm sopan je dok tepi bunga tu, hehehehe..

as for the hantaran bit, gila semangat okk mama nak beli bunga kat cameron.. i like!! :)

Ceera said... [Reply to Comments]

cantik nye bungaaaaaaaaaa....

ko guna je la bunga tu buat hantaran, kasik awet cepat bunga tu jangan kasik ayu, hahahaha

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...sirih junjung hantaran kau peej mesti besar lagi dari nih...mana cukup besar tuh laaa...hehehehhe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...