Instagram : @peejburhan

1 more reason utk menari goyangan~

lately ni iklan nuffnang ala2 slow je..
maybe sebab dah ramai kot register nuffnang..
so dorg kene la selang seli bg org ad..
so income pun agak slow la kot..
x macam memula dulu..
agak gembira la jugak everytime dpt cheque..

so memandangkan x laju mcm dulu..
so aku pun ala2 xde la nak masuk sgt website nuffnang check aku punya income..
last time aku check..ade la rm30++ je income..haihh..
bagaimanakah mau cash out kan..
tetibe td aku teringat...so bukak la site die..
tgk cash out aku banyakkkkkkkkk..
wah sukenyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....



ok bg some people x byk kot..tp aku suke je...
so sebelum aku sambung cerite..
mari la menari dulu..
x yah bg tau kot menari apa..
korang dah tau kot..haha..

ni duit utk iklan kotex yg aku buat dulu..
yeay..akhirnya bole cash out..la la la~
owh nuffnang i lap yeww..
so maka dgn kenyataan ini..nuffnang..sile la bg assigment iklan lg yea..haha..

ok akhir kata..
kepada semua..click2 la lagi iklan aku yea,...
maka akan bertambah gigih aku memblog.. ;p

15 Comments:

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

aku kene sedar diri..aku takleh menari lagik~! T_T

hOOdedLicIOUS said... [Reply to Comments]

mak aih..300 henggit ko kata tak banyak..pada aku dah banyak la tu..banyak giler..aku doakan income akan bertambah2 lagi..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

jom menari goyang2 buntuit?? hahahahahahaha!

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahhh.. bnyk tu pija.. apa lak tak bnyk...

hUdArLiNg said... [Reply to Comments]

banyaknye nokkk!! nak jugakk.hehe

darling8tabby said... [Reply to Comments]

jom nari goyang2 buntuitttt...heheheh

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...jelesnyerr...

Primadona Fuschia d' Lolita said... [Reply to Comments]

voleh tahan manyak tu

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaaaaaahhh peeja dah kaya!!!
blanja aku mkn lidah pedas!!! cepaattttttt

mad redo1 said... [Reply to Comments]

goyang peej, goyang, goyang...

tak banyak cam selalu still bley banjer mad redo1 kan... hehehe...

oja said... [Reply to Comments]

banyak tu... best nyer.. leh beli macam2..hehehhe

peej said... [Reply to Comments]

annasuejie,
xpe..kalau dah abis pantang nanti..sile menari puas2..huhu..


hoodedlicious,
x bg aku banyak la..aku ckp bg stgh2 org x banyak la kot..sebab dorg punya sampai ribu2 kan..bg aku 300 pun byk.. :)


liza,
btul tu..jgn lupa teteks sekali ok..haha

peej said... [Reply to Comments]

pearlej,
a ah banyak..x pija kata maybe bg stgh org x byk kot 300 tu..tp pija dah cukup happy dah..heheh..


hudarling,
heheh..xpe..hopefully one day kau pun akan dpt banyak mcm tu ok..


darling8tabby,
yes..n teks sekali ok akak..baru lengkap..

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
xpe..nanti2 hope kau pun akan dpt bahagian kau ok..


fuschia d' lolita,
;p


lil^red799,
kaya ke??biasa2 je la..kau kat sana weyh..tang mana yg nak belanja tu pulak..

peej said... [Reply to Comments]

madredo1,
haha..ramai betul nak belanja..lepas ni terus pengsan..


oja,
simpan babe..simpan..utk kegunaan di masa hadapan..wah sesuatu je kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...