Instagram : @peejburhan

x reti la aku..herghh~

ok 1 game dah siap download...
so aku nak transfer la ke dlm psp..
cable xdak..so gune la memory card..
dah la reader kejap bole ..kejap x bole..
tetibe td bole pulak..
pastu kan..aku x tau mana pergi file yg dah siap tu..
mana aku nak carik???
mcm mana aku nak copy if aku x tau mana die pergi...
ade sesiapa tau x?????





game the sims 2 dah siap..
so mana die pergi??
tolong ajar plzzzzzzzzzzzzzzzz...
aku yg sengal ini blur la..haihhh..
owh btw,,file ni dalam bitcomet...
howww???

8 Comments:

Ted Baker said... [Reply to Comments]

KO carik la tempat ko save tu. Selalu ada kat desktop. Sengal.

Intan mama ammar said... [Reply to Comments]

peej, kat atas tu ada button "opendir". kilk situ and take note. xoxo

Intan mama ammar said... [Reply to Comments]

oh, before clicking opendir, kena klik once kat file yg peej nak buka tu.

shasha said... [Reply to Comments]

err...tatau lee..takde pengalaman bab2 nih..

ai said... [Reply to Comments]

Aku lagi le tak reti. mampos sepatah haram pon aku tak paham apa kau try buat ni. sbb aku sendiri takde minatang2 tu...!

Iekan78 said... [Reply to Comments]

gerakkan mouse ke file yg dh siap tu. then right click. ade menu byk2, sila pilih open directory. automatik file tu akan appear. usually bitcomet auto setkan file2 yg didonlot ke dlm folder downloads dlm c:/.....geddit??

don 4get to extract the file then copy ISO or CSO file into folder ISO inside ur removable disk

Musliha said... [Reply to Comments]

hehehehe.. aku ajar tengok..
ok.. ok.. sori..
kita tunggu jwpn pakar.. hiksss..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak nak tolong..tapi err..akak buta it gak la..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...