Instagram : @peejburhan

omak den pokak~

owh lupe nak cerite..
kisah masa pagi selasa...
so punny..
sukeeeeeee...

aku baru lepas baca paper...


me : artis sekarang asyik cerai je...
mama : haaahh??x pahammm..
me : ceraiii..
mama : apa??
me : cerai...*sambil bentuk2 kan jari huruf2...kes malas nak menulis carik kertas semua*
mama : cerai??? siapa?? *muka terkejut gile*
me : artissssssssssssss...
mama : siapa???
me : artisssssss...
mama : siapa??
me : art....tis...
mama :aaaaaaaaaa...pisss...
me : bukannn..... art tisss..tiss.tisss.. *sambil buat huruf t*
mama : AJIBBBBB????? *muka terkejut nak mampos* TINNAAA??
me : takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
mama : terkejut mama... *sambil urut2 dada*
me : artis...
mama : ooooo artis..ingat ajib.. *tetibe weyh nama kau masuk nok..mak aku..gilo...* siapa??
me : ngasrizal ngasri..
mama : siapa?? ZIANA ZAINNNN? *muka terkejut beruk..b4 that ade sebut2 nama artis lain..aku lupa la..tp time die sebut ziana zain paling ketara*
me : takkkkkkkkkk....*garuk2 kepala..later tunjuk paper*
mama : siapa ni???x kenal...hahhaa..terkejut..mama ingat ziana zain..
me : hahahahahahahhaha...
mama : hahahaha..ni mesti kau nak tulis dlm blog..
me : tau xpe..
mama : apa??
me : xde apa2 la..
mama : apa??

ish..ni kes teruk dpd maktok...
abaikan aje...
owh i lap u mummy...
walaupun x dgr apa2..tp tetap lawak lg menghiburkan..huhuhu..

kepada yg terlibat dlm ini cerite..
iaitu tina dan ziana zain *wah mcm ziana zain baca blog aku..*
jangan la terasa ke apa...bukan mendoakan ke apa..
cuma OMAK DEN POKAK..!!
hahaha...

17 Comments:

hUdArLiNg said... [Reply to Comments]

ala kesiannye ur mum. tp mmg lawak gler. i gelak kuat gler baca ni.hehe. get well soon 4 ur mum.

jyss said... [Reply to Comments]

aku tau patutnya x gelak..tp yg nih kelakar la

hopefully ur mom cepat2 sembuh spt biasa ye

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

bukan mak ko je yg urut dada, aku pun urut dada bila baca ni.. nauzubillah!!!!

sian mama..tgk la esok ke aku dtg hospital..lepas tgk mama ko, kita gi makan-makan ke..

take care!

ai said... [Reply to Comments]

GILER KAU!! AKU GELAK CAM SETAN!! ADOIIIIIIIIIIIIIIIIIHAIII

Musliha said... [Reply to Comments]

sempat makcik buat lawak..
rindu makcikkkkkkkkkkk..

shasha said... [Reply to Comments]

hahahahha...lawak sungguh~!!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

heheh..eh mana tau dek..tah2 ziana zain pembaca tegar blog ni..

Cik Yaya said... [Reply to Comments]

aku gelak smpai tergeliat pinggang! siottttt!!

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

hihihihi lawak2... :)

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ adoii... sorry la dah tergelak plak. patutnya bersimpati la kan sebab tengah sakit. tapi, memang lawak la...

amy doakan ur mum cepat sembuh. kesian plak tengok dia camtuh. ~

Ceera said... [Reply to Comments]

hiks...

kalau dah tak dengar, cam2 la kan.. =P sian mak ko..

thefreak said... [Reply to Comments]

klaka dow.bdk opis aku dh tgk2 nape la budak ni gelak sorg2.gilo.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hehehhehe good to see that both of u dah leh gelak2 ..... mmg la sedeh... tp syiok korg dah leh buat lawak ... hahhaha sgt kelakar!

Ted Baker said... [Reply to Comments]

Kehkehkeh kelakar lah noks!

green apple said... [Reply to Comments]

jauh benar peginya ngasrizal ngasri ke ziana zain.

Anonymous said... [Reply to Comments]

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)



Sahabat Sekalian,



Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????



Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.

Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.



Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.



Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:



1- Klik button reply pada email anda

Pasti kan email dialamatkan ke : To:fast_advertise@yahoo.com

Cc: (zieladalady@yahoo.com)



2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini

(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)



3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.



Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.



Terima kasih.

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

peej~
aku yg tgh confinement ni jenuh menahan perot nak gelak~! dah la aku ceaser~
lgpon kang tak pasal2 baby aku tbgn bile dgr mama die gelak mcm shaiton~!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...