Instagram : @peejburhan

layan tag lagi~

last friday aku tido hosipital jugak..
god terasa mcm hari yg sangattttttttttt la panjang..
sebab weekend kan...
papa xde..sebab repair kete..
melawat ade la few..
tp aku tido..boleh..mampuih la kan..
tp mmg sangap la..
nak sembang ngan mama mmg payah..
main game yg sama dok ulang2..
harap maklum..serious aku x reti nak masukkan game..
aku dah masukkan pun..
tp bile on..x nampak pun game tu..huargggggggggggggggg...

so setelah lama x online..
semalam blog hop..
perasan diri ini di tag oleh kak darling8tabby..
so buat la yea..
cukup2 la cite hospital..
hari ni aku nak layan tag pulak ;)


1. do u think u are HOT??
of coz..kalau aku x rasa diri aku hot..siapa lagi nak rasa kan..sebab aku sebenarnye x hot..tp sendiri rasa la..haha..hot la sgt kan... ;p xde la..aku rasa aku adalah comot..so hot tu jauh sekali ye..

2. upload a fav pic of u




3. why do u like this picture
sebab aku adalah besar seperti almari..tp bile amik pic ngan ben..ke-almari-an aku nampak kurang terserlah..aku nampak kecik molek je *statment perasan ni..sila lah muntah2* so ben la almari nye..owh i lap yew ...

nota tetek - aku nak kuar ngan die la..tp try call x dpt lak..haihh...renduu nehh..

4. when was the last time u ate pizza
god..lama sgt la x makan..aku dah teringin lama la..nak ajak ben la..dulu if teringin je ajak noy..ni noy xdak..kempunan je la sorang2..harap maklum..aku mmg x suke kuar sorang2 ke apa..so sebab tu la aku sanggup kempunan..

5. the last song u listen to??
playlist kat blog kak darling8tabby...sedap2 la pulak..terus aku x tutup blog die ;p ..td ade lagu quando quando quando..owh i likeee...

6. what are u doing right now beside this
main pet society...lama weyh x sentuh..rindu..tp td elok aku main lama..
tetibe mozilla nak close program..cilakak..penattttt..x pasal kene main again..aku dah dpt umah 4 blk td..fuck u mozilla...wah emosi..gilo..

7. what name u prefer beside yours..
wahhh..adelah..kalau ade rezeki..aku nak bg anak aku nama itu..ben sile jgn gedik2..semua nama aku nak bg..wah confident kawin ngan ben kan.. ;p sekali aku kawin ngan india ..x pasal nama anak aku..sangeetha ka..jevaswary ke.. ;p kalau kawin ngan cina..nama anak aku mcm cerite austin powers la..cool gile..1 fook u..satu fook me...miahhaha..ok aku melalut..

8. people to tag..5
ini aku tulis je nama ramdomly..if nak buat buat la..xmo xpa..xde la aku amuk ke apa..

1. noy
2.ceera
3.tina
4. wani ezryl*
5. deqna


9. who is no 1
my baby sis. who is currently in kuwait..yg dah 5 months x jumpa...uwaaaaaaaaa...i miss u kominyo..x sabar nak peluk lama2 sampai melekat..

10. no 3 is having relationship with?
her hubby la..which is adik kepada ben..kalau ade jodoh aku ngan ben..kire dorg adik ipar la..so tina..jgn lupa panggil aku akak ok..hiahahah..

11. say something about no 5
she seems very nice..n yg pasti 1st time aku menang pertandingan dpd blog die la..dpt hadiah yg best..aku sukaaa..

12. how about no 4
die di posting kat KT...miahaha..sian..xpe..syiok apa..ade kopok lekor syiok2..n pantai lawa..pulau2 best..nanti kalau aku gi sana..bole la kite jumpa yea..

13. who is no 2
blogger yg akan kawin dec ni...yg tengah gigih menjaga seri die..huhuhu..
tp babe,serious aku x dpt card kawin kau..
tp xpe la..aku maybe pergi ngan tina..so aku pakai map die je la.. ;p
wah confident je tina nak pergi ngan aku tsk tsk..

ok tu je tag die..pendek..aku sukaaaa..
ok la..aku nak buat tag lain lak..
ade lg org tag2 aku..

4 Comments:

Iekan78 said... [Reply to Comments]

peej...
tk reti lagi ke masukkan game psp.
ekceli, game2 yg ko donlot tu nk kena extract dulu b4 ko copy masuk dlm memory stick. after extract ko kena copy dlm folder ISO dlm memory stick ko itewww.....

if tk dpt gak, sila calling aku. sedia membantu 24 hours!!!

Musliha said... [Reply to Comments]

kamu sesuai betul jadik penglipur lara.. hikssss..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehehe...akak suka je jawapan2 pija ni..kelakor...
almari? nota tetek? ayat baru dalam kamus ni..hehehe

Ceera said... [Reply to Comments]

ko ada tag aku ke... adoi, baru aku perasan.. sori babe.. baru nak qada' balik entry2 ko..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...