Instagram : @peejburhan

aku penat sgt la~

aku ingat nak marathon buat blog...
siap kan entry2 pending..
n buat tag2 semua..
xyah tido..so esok kul 6ish ke pergi balik hospital..
sebab if tido ni mesti bgn lambat je kan..
papa esok nak pergi mindef...ade kerje sikit..
so die mintak aku dtg pg..

tp ni dah kul 3.30am..
aku adelah penat n sakit pinggang..
nguap2 sepuluh kali..mata berair2..
siap terkentut2..*ni sebab tetibe rasa nak berak*
eyh jap..asyik kentut2 la..aku beris kejap... ;p

ok dah abis beris..
tetibe aku mcm xde idea nak sambung apa..hishh..

owh btw..aku tgh download game2 psp..
tp gile bapak lambat..
mcm nak mampos..dah 3 hari..x siap2..tension ok..herghh..
ari tu ice nak dtg bg game..
tp aku nak pergi hospital..x dpt la nak jumpa..
sapa ade game best2..bg la akuuuu :(

ok la..nak titonnnnnnn...bye..
ni auto publish entry..
sebab tu tgh hari baru korang baca..
aku buat ni kul 3.30 am tadi..geddit..
ok la..byeeeeeeeeeeeeeeeee....

p/s :game apa yg best psp eyh??aku nak download la.. x kisah la lambat ke apa..aku sangap

9 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

OWH.. PSP.. HEHEHE..
KITA BACA JE.. GAME TAK PANDAI.. HIKSSS..

PixiePwincess said... [Reply to Comments]

try loco roco! mesti u suka. fun gila and comellll sgt. ada mcm2 warna lak tu, as u advanced to diff stages. try loco roco 1 baru dl yg loco roco 2

have fun!

ms ct said... [Reply to Comments]

sabarlah...ni cuma ujian Allah

darling8tabby said... [Reply to Comments]

la kul 3.30am ker..rest la pija..nanti dah cukup rest baru hapdet lagi yer

shasha said... [Reply to Comments]

aiyoh...jeles ngan org yg ada psp nih...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

semoga ko dapat mendownload lg byk games yg best xD kite pon xtau pasal psp ni :P

lily lotus said... [Reply to Comments]

sian dia..have a good rest ;)

Aimi Mukhlis said... [Reply to Comments]

Patapon pun best gak. Kartun dia comey. Game dia pun taklah complicated sangat tapi addictive. Tak salah ranking dia pun tinggi gila skang ni. Tapi ni game peranglah.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

peeja, aku pon main patapon... syiok!
ko kene try loco roco juge
lepastu harvest moon boy and girl
smue game cute2...syiok

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...