Instagram : @peejburhan

aku dah bole mintak keje jadi atenden je kat ampang puteri~

hari rabu pulak punya cerita...
hah..sorry lambat..
penat balik kul bape..xkan nak adap blog je kan..
itu pun banyak blog x sempat singgah..haihh...

ok sambung..
rabu tu sampai around 11ish jugak..
sampai je tgk jiran2 aku dalam 4-5 org melawat mama..
sama..communication ialah.. kertas tulis2 & mama cakap kuat2..haha..
tp mama dah ok..dah ceria2..
die kata die redha je..

then dorang gerak..
dtg lak office mate mama..
memula 4 org...pastu 5 org..
pastu 3 org..pastu 2 orang..maybe lebih..tah la lost count..
matiklah ramai nak mampos dlm bilik tu..
aku dah mcm beruk x tau mau buat apa...


bilik yg crowded...
kelakar je..
kakak yg tudung biru tu nak cakap something ngan mama...
mama x dgr...

tudung biru : eh xpe la... *malas nak cakap*
kwn2 lain : tuliss laaa..tulis..mana die dgr.. jgn malas..*sambil hulur2 kertas*
tudung biru : *amik kertas tulis2*...kurang hasam betul la..
mama : *dgn kuatnya* nampak mulut die cakap kurang hasam..
kwn2 laijn : hahaha..
tudung biru : ish die paham la pulak..
mama L die cakap kurang hasam..haha..
kwn2 lain : tu la kau..kutuk2..

haaa...jgn gile..mak aku dah paham ok gerak mulut..
tp sikit2 la...kadang2 melalut jugak..


:: amik pic dpd angle sana pulak ::
:: angle sini again ::

ramai dtg..
xpe..dorang sayang sama mama..
mama kan ceria2 je selalu..
ni kawan2 die dtg..die ceria sgt..buat2 lawak semua..

so dah ramai ngan die tu..
aku turun la bawah..
masa nak turun tu pun terserampak lg few org dtg..
huish gile ramai..

aku hisap rokok kat luar jap..
later call tanya papa kat mana..
papa baru nak makan..
so aku join la teman..
aku x makan..sebab earlier dah makan kat umah..


:: papa jaga mama time malam..aku lak giliran siang..tp papa selalu ade je sama ::
:: harus la ade pic aku kan ::

x selesa la pakai baju ni..
aku dah beli lama..2 thn kot
tp pernah pakai sekali je..
sebab die kan knit..so mcm x seswai pakai kat malaysia aku rasa.. ;p
so ni dok hospital sejuk..aku rasa ok la..
tp x selesa..sebab ramai kan dtg lawat..
baju ni pulak asyik la terlondeh2 ..x pasal2 aku 'seksa' tau..auwww.. ;p
kalau sexy2 kene tempat xpe..ni yg dtg visit makcik2..segan la kan..
tp pedulik lah kan..
tp bile aku sexy lite2 ni..xde lak male nurse yg hot itu..hha..
wahh sempat..matiklah lepas ni kene sepak laju2 kalau ben tau ;p

pastu naik atas..
line sudah clear...
apa lg..cam whore kejap...

:; motif posing mcm ni???xpe xpe..xyah susah2..lepas ni aku sepak laju2 muka aku sendiri ::

papa xde..
die pergi mindef ade keje..
so aku la tggl jaga mama..
motif tajuk entry aku???
sebab petang tu doktor saraf dtg...
die kata mama maybe x leh dgr sebab samada ubat..or BP terlalu high..
so bole jadi..die hope temporary..
so die nak bg steroid....

so bile dah bg steroid..
aku di tambah keje..dorg nak monitor air kencing lak
kencing haruslah di simpan dalam botol besar..
so aku kene bg kencing atas bed pan..
the masukkan dalam jug..pastu masukkan dlm botol..
huarghhh...aku dpd penggeli terus jd x geli la..
ok tu tipu la..ade la geli sikit2.. ;p
tp mak sendiri kan..so dah ok dah.. O:) <==motif ade bulat atas icon itu bermaksud...aku adalah angel..haha.. ;p nway kalau sesiapa tau hospital mana2 nak atenden..panggil la aku ok..haha.. pastu kan.. die jap steroid tu pul 3ish pm mcm tu.. mama ade pergi toilet around 5ish..masa mama paut..aku perasan kaki die dah kuat.. kire selalu die paut mcm nak patah gak la pinggang aku.. ni ok je..tp aku biarkan je la.. pastu around 7ish pm.. mama cakap nak pergi toilet..nak mandi.. aku bgla wheel chair.. tetibe die nak tongkat.. die nak cuba.. Alhamdullah dah bole jalan.. tp slow la...kire kalau kau nak terberis tu..kompen siap terburai la..hahaha.. so i snap few photo ...
:: yea yea..tepuk2..mama dah bole jalan sikit2 ::
:; setelah menjadi minah pit (steroid)..mama bole jalan...::
:: td xde flash..so bukak balik,,kasi clear.. ::

pastu mama masuk mandi semua..
before this kene lap2 pakai towel basah n body gel je..
ni bole mandi..suke die..
dan sementara sangap tu..
aku cam whoring lagikkkkkkkkkkkkkk.. ;p

:; amik kau amik pic mcm remaja baru akil baligh nak tepek dlm facebook..haha..angle tu penting ye..kasi kepit2..aku x kepit la..aku semulajadi *sambil angkat kening buat muka eksyen* ::

sorry la..
terime la aku tepek pic2 mcm ni yea..
what do u expect weyh...
i'm stuck kat hospital for 12 hours..
ngan hanya psp yg game aku dah menang lapan ploh kali..
ngan tv kecik yg asyik ulang2 cerite yg sama..
ngan makanan yg tah apa2..mahal tp sikit je portion die..herghh..
with no sex..wah tetibe sex...
saje je tu...baru la XXX rated sikit blog aku ni..miahhahahahaha...

sorry la..aku mereng...
ok la chiow...

10 Comments:

mrs.shaf.e said... [Reply to Comments]

giler sexy!! kalau ben nampak.....huhuhuuuu mesti horny tengok pic ko tu kan...hahahaaa silap2 kena terkam!boleyyy??

n Alhamdulillah...soon ur mom will b better!

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ dari citer cam sedih2 kat atas tuh, boleh plak yg bawah nih wat lawak plak... apa-apa pun, semoga ur mum cepat sembuh... ~

darling8tabby said... [Reply to Comments]

waaa...akak suka gambor pija yg last tu..sexy and sweet and ala2 suci gittew..hehe..apa la akak merepek ni kan...

lama lagi ke mama pija di spital?

shasha said... [Reply to Comments]

alhamdulillah mama peej dah ok...hopefully lepas ni dah bole dengar dah...anyway..gambar yg last tuh mmg sexy habis...hehehhe..nampak muda 10 thn laaa...

Cik Yaya said... [Reply to Comments]

hi peej!
glad that ur mama is getting better.
dh boleh jln semer kan.
msti mama syg sgt kt peej sbb sentiasa ade ngn die thru ssh & sng.

btw.. aku rse gmbr last tu cantikkkk =)

Deqna said... [Reply to Comments]

Aku harap mama ko cepat sembuh.. aku paham apa ko rasa sekang.. apapun respek kat ko sbb jaga mama ko ngan baik sekali.. just be patient ok..

Musliha said... [Reply to Comments]

suka dgr makcik dah boleh jln..
hope akan ada berita baik lagi..
moga makcik cepat sembuh..

Ceera said... [Reply to Comments]

takpe, ko nak letak gambar ko camne pun aku suka je tengok.. huhu

yeayyyyyyyyyy.. mama ko dah buleh jalan.. aku tepuk2 tangan jugak.. alahamdulillah..

harap2 nanti mama ko beransur pulih, amin..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

yayyyyyyyyyyyyyyyyy clap clap clap clap!!!! go aunty go!!!!!

walaupon dgn bantuan pit! insyaAllah... at least that motivates her to a faster recovery kan....

by the way peeja... aku ghairah tgk gambar ko... buleyh? hahahha ko sgt jelita!

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

knape muke ko jage mak ko saket sungguh cantik...

apsal muke aku bile jage opah aku sungguh tak semenggah..argghh..benci..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...