Instagram : @peejburhan

7-7-7..berapa banyak tujuh laaaa..~

ok tag lg..
kan aku dah cakap aku nak layan tag je..
so kali ni tag oleh..eyh jap..
aku pun x sure siapa..
biar aku carik balik..
ok..aku di tag oleh miss dinza..

aku rasa aku pernah buat la tag ni..
tp apa2 la..buat je la..dah org tag tu kan..


1 . 7 Fakta tentang saya
  1. suka makan...duhh...obvious sgt kan..kalau x xkan begini badan nye..
  2. suke gosok mata sampai melecet..
  3. tobacco addict
  4. over sensitive..kuat nangiss...
  5. kentut adalah best
  6. burp pun best
  7. sex best ke??? sapa bole jawab??

2. Perkara menakutkan saya di dunia..

  1. takut kene ragut
  2. takut ngan perompak ngan pembunuh
  3. takut kene rogol..wahh adakah yg nak rogol..haha
  4. hantu takut light2 je
  5. takut kehilangan org tersayang..this include my fam la..xde la ben sesajo
  6. takut lupa diri
  7. mmg la takut memikirkan dosa2 n hari kiamat n seksa2..neraka la..yea aku kan jahat,..tp so far..aku masih keji..baik sikit2 je..so aku malas nak cakap takut ALLAH s.w.t..nanti ade yg cakap..konon takut Allah tp x tutup aurat la apa la..so baik aku bg clear..aku takut..tp aku masih jahil..geddit??/

3.7 lagu wat masa sekarang (byk lagi sbnrnya)

  1. shontelle - t shirt
  2. neyo - miss independant
  3. jason mraz - i'm yours
  4. reggeton..apa2 aje..aku suke je semua
  5. anuar zain punya lgu2 pun layan..romantic aje..
  6. sumpah xleh pikir...
  7. aku suka je semua laguuuuuu :)

4. 7 perkara selalu disebut

  1. bitch
  2. babii
  3. holaaaaaaa...*sebab ben asyik call je..*
  4. i beau(i love u) *masih reason yg sama mcm atas*
  5. seriouss??
  6. ooo my godd
  7. what ever

5. 7 perkara yg amat bernilai

  1. family
  2. hp
  3. psp ;p ..sebab tu aku takut kene ragut ke apa..menangis weyh..semua ade dlm hbag
  4. jewel;ery..esp cincin n ni subang mama..memanjang aku pegang je..takut wryh kalau cicir..mampos kene flying kick ngan mama..wah larat ke??;p
  5. ben la..sayang la jugak kan..xde la aku keji sgt
  6. lighter...sebab if nak his roks..lighter xde..tension weyhhhhh
  7. internet..if xdak ni..bole parkinson..

6. 7 pertama kali dalam hidup saya

  1. Pertama kali menang lukisan n warna n karangan masa darjah 1..tajuk rumah saya..siap aku tulis rumah saya warna merah..wtf..gilo umah warna merah..scary ok..tp xpe..menang ok.. ;p
  2. Pertama kali cuba2 his roks masa darjah 4..sepak aku plzzzzz
  3. Pertama kali pakai hp umur 19..ye aku x kaya..so nak beli hp tu mmg payah aa
  4. Pertama kali pandang berenang umur 9 thn..belajar tgk org je..tetibe reti..wah..bagus kan..
  5. Pertama kali sewa luar umur 21thn
  6. Pertama kali emmm..pertama kali..emmmm...xpe la..tu aku simpan sendiri..so silelah speku apa2..haha..saje je nak tambah dosa korang spekulasi2.. ;p
  7. Pertama kali kawin...x pernah lg..saje je nak tunjuk aku mmg getik orgnya..

7. 7 orang bertuah sambung tag ni....

    xde siapa yg bertuah..
    cukup la aku je yg bertuah..
    sebab hakikatnya aku tau org adalah malas buat2 tag ni kan..
    so byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....



4 Comments:

Iekan78 said... [Reply to Comments]

aku pon sokaaa sgt anuar zain....

shasha said... [Reply to Comments]

errkkk..aku dah start speku la peej...heheheh

Musliha said... [Reply to Comments]

muahahaha.. byk ni nak kena sepak..
ekekekeke.. takpa..
kasik can.. wakakaka..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

anuar zain..akak soka juger

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...