Instagram : @peejburhan

i'm sick~

i'm sick with all this shit..
i wanna make a difference...i tried my best to face my fears..
but u still act the same..
how i wish u can change...

i'm not gonna blame it to anyone..
i will blame myself..
u know what..u keep on saying it..
now that it's doesn't even effect me a bit..
it actually feel good...
u don't say things u didn't mean...
think before u say something..
because something u said might hurt someone...
i'm so used to it..
it's so old..n it's soooo lame..
now i'm numb...
how i wish..this is settled once n for all..

p/s : for all i know..i might delete this by tomorrow...

teka-teki yang keji~

aku dapat email nih minggu lepasdpd mama..lupe nak tepek kat sini..
tadi sedang dok membersihkan email..banyak sangat bende menyemak..
so terjumpa la email ini...sangat keji okay..
lepas je layan teka-teki nih..rasa nak lari laju2 pastuh langgar dinding..herghhhh..
mama cakap sbb die bengang ngan teka-teki nih..so die nak aku lak bengang~

1. Teka-teki :
Hitam dan berpeluh2.....


Ha...apa2??


Pikir2....






Jawapan :
SEMUT HITAM TENGAH BERJOGING.....


Hahahaha........



2.Teka-teki :
antara kapal terbang dengan kuih lepat liat,mana satu yang
paling tinggi?




Jawapan :
kuih lepat liat la...sebab kapal terbang sampai langit je,tp
kuih lepat liat sampi LELANGIT...hehe...



3. Teka-teki :
byk2 kotak,kotak pe yg xleh angkat?




Jawapan :
kotak penaltilah....


wawawa



4. Teka-teki :
Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar???teka teka
kalo terrer.....! !





Jawapan :
selipar maner boley buat gali tanah......gune cangkul lar
huehuehueheu! !



5.Teka-teki :
Bulu bertemu bulu... kulit bertemu kulit... makin tambah rapat
makin nikmat rasanyer... ( jawablah kalau bijak hehehe....)



Jawapan :
mata bila time nantuk...


Kihkihkih....


Haa...pikir lain la tu.....


Ish2....









6.Teka-teki :
3 kepala, 6 mata, 8 kaki. Apakah Ia?



Jawapan :
Koboi naik kuda bawa ayam nak g sembelih.....


Hahahahaha...........






7.Teka-teki :
masa dia hidup kite nyanyi,masa dia mati kite tepuk tangan.




Jawapan :
lilin masa sambut birthday...


Dapat jawab?


Bijaknyer.....



8.Teka-teki :
scorpion kaler apa?



Jawapan :
kala jengking la.....


:-p...



9.Teka-teki :
Ada sorang iman, tengah sembahyang lepastu ada sekor anjing lalu
depan
dia..pastu dia jilat kaki dia.. Batal tak air semayang imam tu?





Jawapan :
Mana batal sebab anjing tu jilat kaki dia sendiri......


Hahahaha....



10. Teka-teki :
4 org awek berpayung dgn satu payung tp knape tak basah?




Jawapan :
sebab tak hujan....


Hehehehe.....


♥bye-bye...muaxx♥

mood rajin dah hilang~

serious xde mood nak update...
tah ape hal la...
keadaan agak stress...otak pun jadi beku...
moody me aku x bertukar..sbb aku masih dalam mood tuh..
which scares me big time...
kenapa aku mcm rindu semacam je kat ben..tah ape kene tah..
selalu x mcm nih..kene jampi ke hape la nih..haha..

dah dua minggu puasa..so hampers pun tgh kecoh2 buat..
nak kene buat delivery lagi..
x sukerr la..terasa mcm buruh kasar je dorg layan bile gi buat delivery tuh..haihhh...

ben accident 2 hari lepas...sian die..
aku x pergi tgk pun die...mueheheheh...keji betul aku nih..
die dapat mc 2 hari..tp still pergi keje..tah apa2 tah..
very the workaholic....ke sbb ade perempuan simpanan kat sana??
hishhh...asal aku paranoid lak nih...
blame it on my hormones..ngeh~

btw,last 2 days...abg jeff datang again...
we end up beli 20 dvds'...
so tgh marathon tgk dvd...la la la~
sorry malas nak amik gambar laaa...

n'way sile la tgk cite knocked up...sangat la lawak seperti hanjinggg..
cerite yg kau akan rasa nak tgk lapanploh kali...
aku la ..kalau korang x rasa..aku pedulik hape kan..
n tgk jugak cite premonition...sangat syiok...
syiok yg menyentuh jiwa...very the twisted yet very romantic..
staring sandra bullock n julian mcmohan....aku rasa la..ke aku main reka je nama actor tuh..tah la...korang check la sendiri k...

e eh...tadi aku cakap xde mood nak update kan??
n otak beku..tetibe rase syok la pulak..hahha..
tp bile dah sedar aku makain syok menaip..tetibe aku rasa nak malas balik...
so chiowwww...haha

♥bye-bye...muaxx♥